Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał(a):

Z drugiej strony nie proponuje się żadnych realistycznych rozwiązań tej sytuacji. Kolejne wersje ustaw "naprawczych" proponowane przez ministerstwo ostentacyjnie przekraczają czerwone linie zarysowane przez prezydenta, najpierw Dudę, a teraz Nawrockiego. Na pierwszy rzut oka widać, że to jest pójście na zwarcie. Chodzi o podkręcanie polaryzacji PO-PiS, a nie o rozwiązanie problemu. Z punktu widzenia obywatela to rozwiązanie najgorsze z możliwych.

Yyyyyyy to jak Pan Prezydent Duda piastował urząd, to rysował PiSowi jakieś czerwone linie, których nie wolno było przekraczać? Czy może to są właśnie te linie, które teraz PO przekracza? Wtedy nie było to pójście na zwarcie, bo nie było tych linii, czy linie przebiegały całkiem w innych miejscach? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, alfa napisał(a):

Człowieku chcesz być obiektywny to jak jedziesz po Tusku to jedz i po kaczorze a Tusk to nie jest mój ukochany tylko ja patrzę obiektywnie na dwie strony 

Człowieku chcesz być obiektywny to jak jedziesz po Tusku to jedz i po kaczorze a Tusk to nie jest mój ukochany tylko ja patrzę obiektywnie na dwie strony 

Krytykuje się rządzących bo oni mają największy wpływ żeby zmienić jedną czy drugą sytuację w naszym życiu . Możemy jechać ko kaczyńskim tylko na co on ma teraz wpływ 

Wystarczyło wczoraj posłuchać ministra rolnictwa |Krajewskiego w polsacie u rymanowskiego to nie wiadomo po co on tam jest. Kompletnie odklejony i nie rozumiejący o co go pyta prowadzący

PSL zamiast pomóc rolnikom pomaga tym osobnikom 

image.jpeg.ba203fc34179dbad0a3bedc0eb3fff65.jpeg

Edytowane przez racyl
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, witejus napisał(a):

Myślisz że bez dopłaty były by droższe? i le jest dopłaty do ziemniaków, papryki, kapusty czy tego co gnije w polu, myślisz że przez te groszowe dopłaty do ha są tak tanie?

nie było by droższe , ale też na dłuższą mete nie zdaje egzaminu jest dobre na ,, teraz ''

3 godziny temu, dysydent napisał(a):

szkopski kraj coraz bardziej szkopieje a afd tam systematycznie rośnie w siłę na pożywce niezadowolenia bo siada im tam gospodarka i z lokomotywy Europy zamieniają się w ciężar a że to świńska i bandycka nacja to też będzie z tego szajs jakiego dawno w Europie nie było bo jeszcze pisowskiej ideologii daleko do niemieckiej w roszczeniowości z hasła - "nam się należy"
O ile na razie afd jest jeszcze grzeczna i nie do końca zdefiniowana o co im tak naprawdę chodzi to tylko kwestia czasu gdy zamieni się w neonazistowskiego potwora gdy jeszcze bardziej się tam pogorszy
nieuchronnie nadchodzi czas profilaktycznego obbombardowania niemieckich miast i gwałtem należy się zbroić w te bomby bo już niemal wszystko wskazuje że ta świńska i butna nacja wraca do swych najmroczniejszych i najpodlejszych tradycji nawet jeśli z rdzennych niemców mało co już zostało

ani brytole bexitem ani nawet to "ziemkiewiczowanie" o polexicie xujni nie rozwali; rozwalą ją Niemcy i już się zaczęło i tak to cios z tym nord stream-em wymierzony w putina temuż putinowi spełni jego największe marzenie - rozwalenie jedności zachodniej Europy
tylko czy ten putin tego dożyje? to groteskowo dramatyczna postać i dla siebie i otoczenia i raczej nie

blik to coś więcej , to przełamanie dominacji USA przynajmiej na rynku lokalnym chociaż wchodzi do Rumuni jak pamIętam , w zasadzie to wiekszość aplikacji transferuje zyski za granice 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A może ten oszust na nazwisko Mejza ?

Mejza to może takiemu buty czyścić.

Babka jak wysłała mu wszystkie swoje oszczędności to jeszcze pożyczke z banku wzieła.🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Babka jak wysłała mu wszystkie swoje oszczędności to jeszcze pożyczke z banku wzieła.🤦‍♂️

Kiedyś na Rydzyka połowę emerytury wysyłały to takie złodzieje nie miały na czym się używić ;)

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kiedyś na Rydzyka połowę emerytury wysyłały to takie złodzieje nie miały na czym się używić ;)

To młoda kobieta 51 lat. Widocznie bardzo bolca brakowało.

Widziałem ludzie oddają obrączki slubne czy pamiątki rodzinne na rodzine Owsiaka to czym to sie różni od dawania na Rydzyka?

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

pamiątki rodzinne na rodzine Owsiaka to czym to sie różni od dawania na Rydzyka?

Wolałbym Rydzykowi dać niż temu oszustowi w czerwonych portkach.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dla mnie to jest to samo. 

Zero różnicy.

Z logo serduszka było kilka karetek w szpitalu powiatowym, pełno innego sprzętu. Jakoś z logo TV Trwam czy Radia Maryja czegoś takiego nie widziałem ... No chyba że na złotych felgach do Maybacha Rydzyk wypisał darczyńców xD

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Wolałbym Rydzykowi dać niż temu oszustowi w czerwonych portkach.

Na Rydzyka złamanego grosza bym nie dał, na WOŚP co roku wpłacam ;) 8 lat PiS z nim walczył i na drodze prawnej nic nie osiągnął, tylko plucie i szczucie w TVP ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Z logo serduszka było kilka karetek w szpitalu powiatowym, pełno innego sprzętu. Jakoś z logo TV Trwam czy Radia Maryja czegoś takiego nie widziałem ... No chyba że na złotych felgach do Maybacha Rydzyk wypisał darczyńców xD

Na Rydzyka złamanego grosza bym nie dał, na WOŚP co roku wpłacam ;)

Jeśli nie dajesz Tadkowi to cię d*pa boli że ktoś daje 

• Like 2
  • Haha 3
Opublikowano

Jedno zawdzięczam Owsiakowi🙂. Jak zamordowano Adamowicza i  "zrezygnował" to założyłem się z kolegą, że zaraz wróci, bo taki człowiek nie zostawi takiego źródła dochodu dla siebie i całej rodziny. Równowartość  1000zł  wpadła💪.

• Like 3
Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

wiara też pomaga może to efekt placebo ale potrzebny 

Opublikowano
30 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To młoda kobieta 51 lat. Widocznie bardzo bolca brakowało.

Widziałem ludzie oddają obrączki slubne czy pamiątki rodzinne na rodzine Owsiaka to czym to sie różni od dawania na Rydzyka?

Czyli nosisz przy sobie oświadczenie: nie ratować przy użyciu sprzętu wośp.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A dlaczego miał bym to nosić jak ten sprzęt jest kupowany za moje pieniądze?

Dowody ?? A może PiS przez 8 lat do tego doplacał ?? xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A sobie wplacaj na Tadka, ty będziesz jeździł starym Ursusem a on nową niemiecką limuzyną xD

Ja nie wpłacam Tadkowi a tym bardziej temu klaunowi  🙈 

Ale Ty nie dajesz a i tak fyndem nie jeździsz 😅

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Dowody ?? A może PiS przez 8 lat do tego doplacał ?? xD

A co ty pis do tego mieszasz. Chore to jest. 

Normalnie. 

U mnie w miejscowosci był koncert wosp, gmina z moich podatkow dala 12 tys- W puszki zebrano 8. 🤣🤣🤣.

W setkach innych miejscowosciach podobnie.

Licytowane sa jakieś rzeczy typu lot samolotem czy inne za które płaci budżet państwa. I kto za to płaci? Owsiak? Ja płace, wszyscy płaca.

Kto chce niech daje Owsiakowi czy Rydzykowi czy Dalaj Lamie. 

Tylko niech nie pier**li głupot że nie idzie na to moja kasa bo to kłamstwa. 

• Like 1