Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, jacek1296 napisał(a):

No patrz romuś, wszystkie te zdarzenia miały miejsce przed rządami pisu. I co? Ziobro i spółka mieli jarka tam gdzie słońce nie dochodzi i żadnego nie zamknęli?

a kiedy pisowce pójdą siedzieć ? 

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty ślepy czy pijany ?? Ja nigdzie nie pisałem że bym tak chciał, mnie tylko śmieszy obłuda prawaków, tacy rodzinni, a tu jeden z dziwkami się zabawia, inny od Orbana w homo orgii bierze udział.

a taki kurde szatany co zabijały by dzieci a w kościele śpiewają kolędy to niby takie prawilne ? 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

@galan99 i jak tam?

Pielucha pełna?

Dużo się zmieniło dziś w twoim życiu?

Dorośniesz ty kiedyś?🤭😂😆

Niech Bóg błogosławi Amerykę . Złoty wiek Ameryki zaczyna się dziś . Świat się zmienia .

To że Tusk złamał  wszelkie  zasady nikt zanim nie stanie strach jest co raz większy tusk się wścieka ale jego podwładni widzą co się dzieje i wolą nie ryzykować .

Wszystko jest tylko chwilą czasu kiedy to wszystko upadnie .

Strach  ogarną całą  Europę przed Ameryką i nowym Prezydentem Donald Trump .

Stary system Europy umiera rodzi się nowy układ potentatem Elonem Muskiem .

Amerykańskie firmy  rezygnują  z zielonego ładu .

Nowy porządek świata zaczyna się od dziś .

Komu pokłonią się Wielkie Niemcy i Francja - Ameryce  - czy Rosji i Chinom ?.

• Haha 2
Opublikowano

W stanach na prawdę się ciekawie dzieje. Coraz więcej do powiedzenia mają miliarderzy. Wczoraj na wiecu na który chciał wejść Morawiecki na Wikipedie na scenie nie było vice prezydenta Vance a ale był Musk. Dwaj teściowie Trumpa dostali już stanowisko ambasadorów jakieś stołki dostali inni członkowie rodziny nawet byłej narzeczonej syna skapnęło ambasadorstwo w Grecji. Normalnie rodzi nam się nowa monarchia.

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Wszystko jest tylko chwilą czasu kiedy to wszystko upadnie .

Tiaaaaaaa, wszyscy to wiemy bo powtarzasz to codziennie od paru ładnych lat. 🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał(a):

powtarzasz to codziennie od paru ładnych lat. 🤣

...i tyle mu pozostało...

Nadzieja że i innym będzie tak źle, jak jemu teraz ..😂

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ulman napisał(a):

Tiaaaaaaa, wszyscy to wiemy bo powtarzasz to codziennie od paru ładnych lat. 🤣

Rząd obecny ulmano .

Gaśnica nie ma szans i bardzo dobrze .

6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...i tyle mu pozostało...

Nadzieja że i innym będzie tak źle, jak jemu teraz ..😂

Nie wyrywaj z  tekstu zobaczymy kto będzie się śmiał ze zmian w świecie .

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, galan99 napisał(a):

Nie wyrywaj z  tekstu zobaczymy kto będzie się śmiał ze zmian w świecie .

Z pewnością nie ty Galanie...

Kiedyś zrozumiesz.

Źle w Polsce, to i tobie gorzej...

Nie będzie ci wtedy do śmiechu....oj nie będzie....skończy się radość z tego...😢

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał(a):

no wiesz są ludzie i parapety jak sam pisałeś głupich ludzi jest 80% 

Na słucha się przez cały dzień gaśnicy i prawi durnoty a teraz to się nasili bo słuchać się nie da jego idola .

Opublikowano

ministerstwo sprawiedliwości zamówiło usługę polegającej na badaniu trychologicznym skóry głowy i obrazowaniu cebulek włosów, koszt jedyne 24 000 złotych

bodnar chyba ze złości, że nic nie może, wyrywa sobie włosy z głowy :D 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Z pewnością nie ty Galanie...

Kiedyś zrozumiesz.

Źle w Polsce, to o tobie gorzej...

Nie będzie ci wtedy do śmiechu....oj nie będzie....skończy się radość z tego...😢

Przestać prawić jak stary  Zgred świat się zmienia radość a nie słuchanie ciebie i ulmno .

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Przestać prawić jak stary  Zgred świat się zmienia radość a nie słuchanie ciebie i ulmno .

Taaaaa , jasne........ i wlaśnie ten stary zgred z usraela sprawi że świat się zmieni🤣🤣🤣

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał(a):

Na słucha się przez cały dzień gaśnicy i prawi durnoty a teraz to się nasili bo słuchać się nie da jego idola .

Pozwól że opiszę zjawisko zupełnie ci nieznane. Otóż w twoim przypadku , jako osobnik niezrównoważony i zaburzony poznawczo, ty słuchasz kogoś z PISu i przyjmujesz jego pogląd jako swój.  Potem to powielasz nawet jeśli nie ma to zadnego sensu bo z racji ułomności nie umiesz zweryfikować czy takowy posiada. Ja mam własne poglądy i jak zapewne zauważyłeś nawet nie śledzę specjalnie tego co kto w necie powiedział bo nie jest mi to potrzebne do tego żebym wiedział co mam myśleć. A że najwięcej pogladów mam wspólnych z konfederacją to ich popieram. 

Ty jak widzę też w niektórych kwestiach prawisz to samo co Braun. Skąd taka zmiana? 

• Haha 1
Opublikowano

sytuacja z Muskiem przypomina mi film" johny english: nokaut". miliarder terroryzuje londyn z sztuczna inteligencja, a na koncu probuje uwiezic glowy panstw. haha , a moze to takie prawdopodobne opowiesci pokazane w formie zartu, ale jak najbardziej prawdopodobne?!🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Pozwól że opiszę zjawisko zupełnie ci nieznane. Otóż w twoim przypadku , jako osobnik niezrównoważony i zaburzony poznawczo, ty słuchasz kogoś z PISu i przyjmujesz jego pogląd jako swój.  Potem to powielasz nawet jeśli nie ma to zadnego sensu bo z racji ułomności nie umiesz zweryfikować czy takowy posiada. Ja mam własne poglądy i jak zapewne zauważyłeś nawet nie śledzę specjalnie tego co kto w necie powiedział bo nie jest mi to potrzebne do tego żebym wiedział co mam myśleć. A że najwięcej pogladów mam wspólnych z konfederacją to ich popieram. 

Ty jak widzę też w niektórych kwestiach prawisz to samo co Braun. Skąd taka zmiana? 

Znasz taką bajkę o rybaku i rybce ?.

Gaśnica nie dokona zmian w kraju  bo nic nie znaczy .

Tylko Ameryka może obecnym czasie zmienić świat . Stary świat Europy umiera .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Znasz taką bajkę o rybaku i rybce ?.

Gaśnica nie dokona zmian w kraju  bo nic nie znaczy .

Tylko Ameryka może obecnym czasie zmienić świat . Stary świat Europy umiera .

Czemu prawisz to co Braun? Od kiedy ta zmiana?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v