Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Będziesz musiał gdzieś - schować się

A ty nie?.

...następny nawiedzony kręci film dla sensacji i wyświetleń....ma takich słuchaczy jak ty....

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty nie?.

...następny nawiedzony kręci film dla sensacji i wyświetleń....ma takich słuchaczy jak ty....

Ja nie ty tak .

Minister ma jaja - nie będzie dopłat do zbóż .

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/doplaty-do-zboz-minister-tlumaczy-dlaczego-rolnicy-nie-dostana-pieniedzy-2538804?fbclid=IwY2xjawNCfwNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBGWEZPNWRYa0FmckNNZ0xBAR6kK2AVk6_4RyfrBXiJu

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

nie ty tak

Prędzej niż ja się będziesz chował....

...panikujesz na okrągło...

1 minutę temu, galan99 napisał(a):

nie będzie dopłat do zbóż

Straszne ...skąd ja na zapiekanki wezmę....🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Prędzej niż ja się będziesz chował....

...panikujesz na okrągło...

Straszne ...skąd ja na zapiekanki wezmę....🤭

Nie dasz się przestraszyć szkoda .

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał(a):

No tak, nocą mocniej wiatr wieje, jak to dowodziła niedawno ,,ministra" Heniek-Klęska.

Za to kula w łeb groziła. Ludzie się umawiali i wybierało się noc z wiatrem.

I podpierdolił ich jeden. Przyszli  babkę stłukli a dziadka do lasu. Wzięli też kapusia. Kapuś dostał kulę w łeb a dziadek dostał taki  omłot że ledwie do domu się przyczołgał.

Opublikowano

A mrozowe tusek da? 

Jakby dał to bym se nawozów od GA na dwa lata kupił. To by się tuskowi opłacało 🤣

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „TO JEST NASZA ODPOWIEDŹ NA PRÓBĘ WCIĄGNIĘCIA NAS w WASZĄ WOJNE. CHCECE WALCZYĆ? IDŹCIE NA FRONT A OD NAS SIĘ ODPIERD...”

48 minut temu, racyl napisał(a):

W głowach się popierdolilo

nie racylku stara dobra zasada źle się dzieje w kraju odwrócenie uwagi kontrowersjami .... jak tusk prywatyzował zajęli się tą z Bytomia od rana do wieczora 

• Thanks 1
Opublikowano
14 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak z ciekawości....

W twej wiosce...dużo nowych budynków przybyło?

...a liczba mieszkańców o ile wzrosła?🤔 

A najlepiej podaj dane ze swej ulicy ..a co tam....niech zazdroszczą...😂

a u ciebie?? jak sytuacja w raju wyglada ??

u mnie przy ulicy to juz dawno nie ma gdzie budowac ..

przy sasiedniej to pewnie wiecej nowych domow niz w calym kocku i okolicach..

9 godzin temu, jarecki napisał(a):

Wydaje mi się żę ludzi pijących ubywa ta 22.00 to i tak jak ktoś chciał to sie do tej godziny upił , bedzie być możę spokojniej trza by Jacuś zapytać jak to wyglada w krakowie 

Praga centralna to jest top lokalizacja , a na szmulki to i tak nie warto isc sporo policji się kręci na pradze centralnej

o jednym zapominacie -spokojnie mozna sie najebac w lokalach.. a ze drozej ?? normalni ludzie jakos to przezyja a turysci i alkoholicy ? i tak beda pic .

zamiast 5 sikaczy wypijesz jednego i tez da sie zyc ..

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

jak sytuacja w raju wyglada ??

Pisałem już.

Opuszczone posesję znajdują ostatnio nowych nabywców ..

Po za tym, to ty ciągle podkreślasz jaki masz tam raj...nie ja u mnie..

...ciągle próbujesz coś przekręcić...

...coraz bardziej śmieszny żeś...🤭

Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał(a):

Gamonie z konfy wytkają rządowi nieudolność a tym czasem PKW cofa im dofinansowanie bo nie umieją rozliczeń prowadzić. Dobre jaja. W takie filmy wierzą tylko głupki Goebbels.