Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty nie?.

...następny nawiedzony kręci film dla sensacji i wyświetleń....ma takich słuchaczy jak ty....

Ja nie ty tak .

Minister ma jaja - nie będzie dopłat do zbóż .

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/doplaty-do-zboz-minister-tlumaczy-dlaczego-rolnicy-nie-dostana-pieniedzy-2538804?fbclid=IwY2xjawNCfwNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBGWEZPNWRYa0FmckNNZ0xBAR6kK2AVk6_4RyfrBXiJu

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

nie ty tak

Prędzej niż ja się będziesz chował....

...panikujesz na okrągło...

1 minutę temu, galan99 napisał(a):

nie będzie dopłat do zbóż

Straszne ...skąd ja na zapiekanki wezmę....🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Prędzej niż ja się będziesz chował....

...panikujesz na okrągło...

Straszne ...skąd ja na zapiekanki wezmę....🤭

Nie dasz się przestraszyć szkoda .

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał(a):

No tak, nocą mocniej wiatr wieje, jak to dowodziła niedawno ,,ministra" Heniek-Klęska.

Za to kula w łeb groziła. Ludzie się umawiali i wybierało się noc z wiatrem.

I podpierdolił ich jeden. Przyszli  babkę stłukli a dziadka do lasu. Wzięli też kapusia. Kapuś dostał kulę w łeb a dziadek dostał taki  omłot że ledwie do domu się przyczołgał.

Opublikowano

A mrozowe tusek da? 

Jakby dał to bym se nawozów od GA na dwa lata kupił. To by się tuskowi opłacało 🤣

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „TO JEST NASZA ODPOWIEDŹ NA PRÓBĘ WCIĄGNIĘCIA NAS w WASZĄ WOJNE. CHCECE WALCZYĆ? IDŹCIE NA FRONT A OD NAS SIĘ ODPIERD...”

48 minut temu, racyl napisał(a):

W głowach się popierdolilo

nie racylku stara dobra zasada źle się dzieje w kraju odwrócenie uwagi kontrowersjami .... jak tusk prywatyzował zajęli się tą z Bytomia od rana do wieczora 

• Thanks 1
Opublikowano
14 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak z ciekawości....

W twej wiosce...dużo nowych budynków przybyło?

...a liczba mieszkańców o ile wzrosła?🤔 

A najlepiej podaj dane ze swej ulicy ..a co tam....niech zazdroszczą...😂

a u ciebie?? jak sytuacja w raju wyglada ??

u mnie przy ulicy to juz dawno nie ma gdzie budowac ..

przy sasiedniej to pewnie wiecej nowych domow niz w calym kocku i okolicach..

9 godzin temu, jarecki napisał(a):

Wydaje mi się żę ludzi pijących ubywa ta 22.00 to i tak jak ktoś chciał to sie do tej godziny upił , bedzie być możę spokojniej trza by Jacuś zapytać jak to wyglada w krakowie 

Praga centralna to jest top lokalizacja , a na szmulki to i tak nie warto isc sporo policji się kręci na pradze centralnej

o jednym zapominacie -spokojnie mozna sie najebac w lokalach.. a ze drozej ?? normalni ludzie jakos to przezyja a turysci i alkoholicy ? i tak beda pic .

zamiast 5 sikaczy wypijesz jednego i tez da sie zyc ..

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

jak sytuacja w raju wyglada ??

Pisałem już.

Opuszczone posesję znajdują ostatnio nowych nabywców ..

Po za tym, to ty ciągle podkreślasz jaki masz tam raj...nie ja u mnie..

...ciągle próbujesz coś przekręcić...

...coraz bardziej śmieszny żeś...🤭

Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał(a):

Gamonie z konfy wytkają rządowi nieudolność a tym czasem PKW cofa im dofinansowanie bo nie umieją rozliczeń prowadzić. Dobre jaja. W takie filmy wierzą tylko głupki Goebbels. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v