Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

a co to ma wspólnego z grożeniem Jarosławowi śmiercią? Kiedy takie groźby padały?

Czyli JK nikt nie groził ? a jeśli już coś tam było to bez śledztwa a na owsiaka nie wolno nic złego napisać i ty jako konfederat to popierasz?

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał(a):

w dobie internetu sprawdzenie ze w zakopanem jest drogo nie stanowi wyzwaania intelektualnego.

to ze mozna zjesc szmacznie i tanio pare krokow od centrum juz tak..

jakies paragony grozy to znak ze ktos jest ulomny intelektualnie- wiekszosc lokali ma aktualny cennik na zewnatrz abo na fb..to nie problem spprawdzzic ceny a nie potem plakac..

ceny atrakcji sa zroznicowa w zaleznosci od terminow.. nie kazdy musi jecha we ferie czy dlugie likendy..

to teraz słuchaj a jak, ja chce zjeść nie koniecznie tanio , ale dobrze płacisz a tu gówno , na to masz przepis ? 

11 minut temu, Ulman napisał(a):

a co to ma wspólnego z grożeniem Jarosławowi śmiercią? Kiedy takie groźby padały?

ja bym proponował idioty strugać gdzieś indziej 

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Czyli JK nikt nie groził ? a jeśli już coś tam było to bez śledztwa a na owsiaka nie wolno nic złego napisać i ty jako konfederat to popierasz?

No i po co dopowiadasz sobie jak w w telewizji Sakiewicza? A gdzie ja pisałem że mu nie grozil? Ja tego aż tak wnikliwie nigdy nie śledziłem więc jeśli twierdzisz że mu grozili śmiercią to się ciebie zapytuję gdzie i kiedy to było. Mam nadzieję że rozumiesz o co pytam

Opublikowano
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Morawiecki właśnie się tłumaczy i sam mówi, że nie miał plakietki i pokazywał im stronę z Wikipedii.

twoich kłamstw już nikt nie łyka

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A później pójdzie pobawić się z prostytutkami/kochankami, jak każdy prawak siedzący w 1 rzędzie w Kościele xD

też byś chciał ? nie te progi 

Teraz, Ulman napisał(a):

Opuszczasz af? przenosisz się na jakies inne forum?

no gdzie , kto by mi zapewniał rozrywkę jak ty 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

też byś chciał ? nie te progi 

A ty ślepy czy pijany ?? Ja nigdzie nie pisałem że bym tak chciał, mnie tylko śmieszy obłuda prawaków, tacy rodzinni, a tu jeden z dziwkami się zabawia, inny od Orbana w homo orgii bierze udział.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

No i po co dopowiadasz sobie jak w w telewizji Sakiewicza? A gdzie ja pisałem że mu nie grozil? Ja tego aż tak wnikliwie nigdy nie śledziłem więc jeśli twierdzisz że mu grozili śmiercią to się ciebie zapytuję gdzie i kiedy to było. Mam nadzieję że rozumiesz o co pytam

Kodziarze i inni im podobni na manifestacjach przeciwko władzy PIS nosili wór z napisem Jarosław a z worem wiesz co się robi .

Powiedz jakby nie było TV Republika to gdzie można by było się coś dowiedzieć o sukcesach rządu , wymień co najmniej 2 kanały info.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Kodziarze i inni im podobni na manifestacjach przeciwko władzy PIS nosili wór z napisem Jarosław a z worem wiesz co się robi .

Powiedz jakby nie było TV Republika to gdzie można by było się coś dowiedzieć o sukcesach rządu , wymień co najmniej 2 kanały info.

No i to jest właśnie to pisowskie dopowiadanie sobie. A jakby na samochodzie napisali Jarosław to by pewnie oznaczało że go ktoś rozjedzie 🤣 

Myślącemu człowiekowi kanały info i  cudza interpretacja rzeczywistości nie jest do niczego potrzebna. Telewizja informacyjno publicystyczna skierowana jest do jakiś 80% społeczeństwa. 

Opublikowano
29 minut temu, Roman176 napisał(a):

No patrz romuś, wszystkie te zdarzenia miały miejsce przed rządami pisu. I co? Ziobro i spółka mieli jarka tam gdzie słońce nie dochodzi i żadnego nie zamknęli?

23 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Czemu pis ich nie zamknął?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

to teraz słuchaj a jak, ja chce zjeść nie koniecznie tanio , ale dobrze płacisz a tu gówno , na to masz przepis ? 

Poniżej czterech i pół gwiazdki z gogla nie da się jeść , już kiedyś pisałem że wolę coś z Orlen niż z pierwszej lepszej restauracji , jak się jest bardzo głodnym to można na 4,2 gwiazdki zejść ale poniżej nie warto 

Jacus , Trump ma trochę racji promowanie na siłę czarnych i LGBT przynosi więcej szkody niż pożytku , tak samo jak zapowiedzi ministra sportu żeby 30% działaczy sportowych były kobietami , to odnośnie do słów jego o holiwwod 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

tak samo jak zapowiedzi ministra sportu żeby 30% działaczy sportowych były kobietami , 

A co to przeszkadza? Działacz, to działacz. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

wiem że taki działacz często nic nie robi a wszystko trzyma prezes ale ...

Czyli nie ma znaczenia, kto tam jest działaczem. Chcą być kobity? niech se będą. A jak ich będzie więcej, to może tych molestujących trenerów i leśnych dziadów szybciej wyleją.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś jest dobry bez względu na płeć to niech się pnie po drabince , a najpierw niech Nitras w ministerstwie sportu obsadzi 30% stanowisk kobietami , ogólnie Nitras jest jednym z lepszych min . sportu ostatnich lat ale dał się ponieść jakiejś fali z tymi parytetami , przynajmnie ma ciekawe pomysły na uzdrowienie sportu 

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v