Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, alfa napisał(a):

Śrutem nic nie zrobi ale sztucerem by zdjął jak nie za wysoko leci 

Jakie sztucery, jacy mysliwi? Ta POPISowska swołocz ciągnie od nas kasę od kilkudziesięciu lat , zapożycza nas na potęgę , tworzy różne WOTy i inne wydumki , i co? Ano lipa, d*pa i kamieni kupa. Żyjemy w dziadowskim państwie z dykty w którym dwie bandy licytują się w mediach kto ciekawszą bajkę opowie a jak przychodzi co do czego to chujnia z grzybnią wychodzi. 

Mam jeszcze pytanie - uważacie że to był atak na Polske?  

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Ta POPISowska swołocz ciągnie od nas kasę od kilkudziesięciu lat , zapożycza nas na potęgę , tworzy różne WOTy i inne wydumki , i co? Ano lipa, d*pa i kamieni kupa. 

Apropo WOT-u to jeden z tych dronów podobno spadł na teren jednostki terytorialsów w okolicy Nowego Miasta nad Pilicą ...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Apropo WOT-u to jeden z tych dronów podobno spadł na teren jednostki terytorialsów w okolicy Nowego Miasta nad Pilicą ...

Tyle dobrego. Przynajmniej po łąkach nie musieli łazić i go szukać. Czyli mają luz.

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, wojtal24 napisał(a):

to tlumaczy wszystko. jak wladza I z prawa i z lewą dba o obywateli  jaja w necie sobie robią z ludzkiej tragedii

to pokazuje, jak ta hołota z parlamentu, gnomy granatem oderwane od wideł i gnoju, traktuje naród

@Ulman ma rację - świnie wybierają świnie a ciemnota - ciemnotę

Opublikowano

dobrze ze sa jasnie oswiecenie ktorzy  wybieraja swirow .

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przyszedł Jacuś, zaczęło cuchnąć cebulą i słoniną xD

tylko wnocy nie mysl o mnie tylko o motocyklu albo o benzynie..

22 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tusk to może prezesowi buty czyścić. Samochód ukradli, żona się puściła a prezesowi co najwyżej kot ucieknie.

a ty co zrobisz dla prezesa ?? on juz chyba nie moze .spozniles sie pewnie  o parenascie lat..

Opublikowano

image.jpeg.764e6b0a3622ed39d01187b4a5edac26.jpeg

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej najemnikiem, bo im płacimy grube miliardy za to ... I dodatkowo coś ten "sojusznik" cicho siedzi odkąd te drony wleciały ...

A czym te Polaczki mają namierzyć te drony 😄

Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

nie wiem czy trafili ale dron spadł na dom inne tez mogły spaść , to ze nie były uzbrojone nie znaczy ze to nie był atak 

Czyli nie ma znaczenia czy uzbrojone czy nie, czy coś rozpieprzą czy nie? Jak tylko cos wleci nad Polskę to jest atak. ?

Opublikowano

co najciekawsze wszysyc bredzacy to polacy swiezej daty .. przechrzty ..ich przodkowie do cerkwi chodzili..

jak mawiaja anglicy-frak lezy dopiero w 3 pokoleniu  .

im wieksza ciemnota przygranicza tym wieksze uwielbienie dla mateczki rossiji.

Opublikowano
21 minut temu, racyl napisał(a):

A czym te Polaczki mają namierzyć te drony 😄

NO zaorał ja tym. I widać po jej reakcji, ze zabolało. Już Piłsudski chciał zrobić z UA taki bufor między nami a Rosją  Niby nie nasza wojna ale jakoś do nas się pcha. Drony to bardziej namacalny dowód ale wysokie koszty finansowe i straty jakie ponosimy my i inne kraje to inna sprawa. 

PS Polaczki to kto? A ty kto jesteś? Ja jestem Polakiem. Większość z nas tutaj też a kto to Polaczek ty ruski jakiś czy kto? I wy się qur patriotami nazywacie. 

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

"Minister Spraw Obrony  Narodowej  Kosininiak Kamysz, który jest lekarzem i kompletnie nie ma pojęcia co on robi"

to cytat z wypowiedzi tego Pana autora, Mnie to wystarczy zupełnie. Kolejny fachowiec Youtuber. 😂

Nie to że GO bronie ale on może różne pierdoły opowiadać na tym zarabia i to jest tylko jego zdanie z którym nie każdy się musi zgadzać. Równie dobrze mógłbyś to samo powiedzieć o swoich przełożonych, na was idą ogromne pieniądze w zamian za to powinniśmy się czuć w miarę bezpiecznie ale...🤭 

Ja nie wiem co byście zrobili jakby leciały iskandary albo szatany na nas, przykro to mówić ale metro w Warszawie jest za małe żeby wszystkich ukryć 🤭

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to nie resztki drona na te chałupę  spadły?  Ponoć  te drony nie uzbrojone i przeleciały nad całą upainą żeby i nas w krzakach albo innej kukurydzy  wylądować? To atak na nasze lasy i zboża?

Ja to traktuje dwojako - albo bzik ruskich zeby nas osmieszyć albo intryga banderlandu zeby wojna trwała w najlepsze i kasa płynęła szerokim strumieniem.   

• Thanks 1