Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiem, wiem...

Najchętniej byś takich rozstrzelał....wiem.

Przynajmniej nie gloryfikuje odchyleń od normy jak ty dla przypodobania się towarzystwu.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Normalny człowiek który żyje w społeczeństwie. Rozumie każdego człowieka nie patrzy kim jest tylko na to co on sobą reprezentuje. Zrozum to wreszcie że nie patrzymy na czyjąś orientację seksualną czy przynależność rasowa lub polityczna  patrzymy kim jest dany człowiek. 

Normalny człowiek nie ma odchyleń, których nawet zwierzęta nie mają.

• Haha 1
Opublikowano

Czy brak seksu szkodzi zdrowiu psychicznemu?

Zdecydowanie tak. Powszechnie wiadomo, że seks powoduje uwalnianie hormonów szczęścia i hamuje uwalnianie hormonu stresu — kortyzolu. Problemy z pożyciem seksualnym mogą więc prowadzić do drażliwości. Wiele osób samoistnie prowokuje ten efekt. Uniwersytet w Getyndze przeprowadził kiedyś badanie, w którym wzięło udział ok. 32 tys. osób. Jego wyniki wykazały, że jedna trzecia mężczyzn i kobiet, którzy uprawiali seks nie częściej niż raz w tygodniu, maksymalnie raz w tygodniu odrywała się od pracy. — To jeszcze bardziej zwiększa poziom stresu — ostrzega Pies.

Czy brak seksu prowadzi do "feminizacji"?

Chociaż badania nie dają jednoznacznych odpowiedzi, uważa się, że abstytencja seksualna raczej nie ma negatywnego wpływu na całkowity poziom testosteronu. W związku z tym facetom w okresie abstynencji nie grozi "feminizacja"

Czy brak seksu prowadzi do zaniku libido?

Dr Pies mówi, że zazwyczaj nie — ale w indywidualnych przypadkach może to się zdarzać. Lekarze mówią czasem o "syndromie wdowca", czyli zaburzeniu seksualnym, w którym ciało praktycznie przyzwyczaja się do braku seksu. Przyczyny tego stanu rzeczy nie leżą jednak na poziomie hormonalnym, ale psychicznym .

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

cza pojechać na cmentarz zobaczyć czy coś robią z drugim grobowcem.

Szykujesz sobie na wszelki wypadek?

2 minuty temu, jacus napisał(a):

ostrzega Pies.

To chyba Pies na baby, tak jak ty.

Opublikowano
16 minut temu, witejus napisał(a):

Ty jako popaprana jasnota, zawsze potrafisz odwrócić kota ogonem i każdą klęskę ,,przekuć w sukces"😆

Jaką klęskę w jaki sukces?

10 minut temu, Desperado napisał(a):

ty masz zasadę tolerowania odchyleńców, bo tak na forum się wypada pokazać.

Nawet pani Meloni podoba się nasz pan prezydent.   :P

No może i się podoba ale na blokowanie mercosur namówić jej nie namówił. .

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Czyli normalny człowiek jest jak zwierzak?😄 Kurcze no nie wiem.

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał(a):

Normalny człowiek nie postępuje tej  jak ty. Wybacz ale jest to prawda. Kazdy wybiera tym kim chce być. Tobie nic do tego kim kto jest. 

Jeśli jest tym kim chce być  to jest jego sprawa nie twoja. Koniec kropka jeśli tego nie rozumiesz to widać że mało wiesz o tym o czym ja mówię. 

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wyszłaby na łatwą, gdyby się dała namówić na pierwszym spotkaniu 🤷😉

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jaką klęskę w jaki sukces?

Zasada jest prosta Desperado nie wie że czym prędzej czym później jego podejście do życia zostanie czym prędzej czy później zweryfikowane.  Przez innych. Z tym sobie nie radzi z powodu tego że zawsze musi wyjść na jego a jak ktoś mu się sprzeciwu to jest wróg numer jeden. Coś w stylu różnych przywódców na świecie. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Like 1
Opublikowano
47 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Normalny człowiek nie postępuje tej  jak ty. Wybacz ale jest to prawda. Kazdy wybiera tym kim chce być. Tobie nic do tego kim kto jest. 

Jeśli jest tym kim chce być  to jest jego sprawa nie twoja. Koniec kropka jeśli tego nie rozumiesz to widać że mało wiesz o tym o czym ja mówię. 

Nie promuj durnoty.

12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zasada jest prosta Desperado nie wie że czym prędzej czym później jego podejście do życia zostanie czym prędzej czym później zweryfikowane.  Przez innych. Z tym sobie nie radzi z powodu tego że zawsze musi wyjść na jego a jak ktoś mu się sprzeciwu to jest wróg numer jeden. Coś w stylu różnych przywódców na świecie. 

Naród z odchyleniami nie ma racji bytu. Człowiek ma rozum i nie powinien być głupszy od zwierząt.

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jaki normalny jak daje się, lub sam bolcuje drugiego w d*pę, to jaki normalny?

Opublikowano
19 minut temu, Desperado napisał(a):

Nie promuj durnoty.

Naród z odchyleniami nie ma racji bytu. Człowiek ma rozum i nie powinien być głupszy od zwierząt.

Co Cię czyjeś d*py interesują? Kto normalny ciągle o tym gada i rozmyśla? 

• Like 3
Opublikowano
28 minut temu, Desperado napisał(a):

Aaaaaa to Tobie o zbawienie ich d*py chodzi. Teraz rozumiem.

• Haha 2
Opublikowano
31 minut temu, Desperado napisał(a):

Tobie wyszło, że normalny człowiek jest jak zwierzak bo nie ma odchyleń tak jak zwierzaki nie mają