Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał(a):

Co ma być łyso?gdzie ten błąd, u was na Białej Rusi, wiem, pisze się hrzybki😆

Oj to nie u nas bardziej Hajnówka, Bielsk Podlaski. Nie dość, że błędy robisz to jeszcze gegra leży.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Już dwa razy gamoniu ci pokazałem i była to zawsze mała litera g jak gamoń po znaku zapytania. Znak zapytania kończy zdanie i nowe gamoniu zaczynasz z dużej lub jak niektórzy mówią wielkiej litery. Widzisz jak to jest, wytykasz błędy i sam robisz. Tak zwykle kończą takie filozofy.

Opublikowano (edytowane)

W jakim środku zdania? Kto cię uczył polskiego? Znak zapytania kończy zdanie, nowe zaczynasz z dużej litery. Zaorałeś się i tyle. Jakiś czas temu też mi wytykałeś błędy bo dyskusja ci nie szła normalnie. Zgasiłem cię jak dzisiaj.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

W jakim środku zdania? Kto cię uczył polskiego? Znak zapytania kończy zdanie, nowe zaczynasz z dużej litery. Zaorałeś się i tyle. Jakiś czas temu też mi wytykałeś błędy bo dyskusja ci nie szła normalnie. Zgasiłem cię jak dzisiaj.

Pytajnik na końcu i w środku zdania

Jeśli pytajnik występuje na końcu zdania, wyraz następujący po nim, jako rozpoczynający nowe zdanie, musi zaczynać się wielką literą; mała litera po pytajniku oznacza, że stoi on w miejscu innego znaku oddzielającego.
Kto się zaorał, magistrze nieuku?
Zgasić możesz jedynie peta, takiego jak ty.😆
Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
witejus napisał:

8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jeśli pytajnik występuje na końcu zdania, wyraz następujący po nim, jako rozpoczynający nowe zdanie, musi zaczynać się wielką literą; mała litera po pytajniku oznacza, że stoi on w miejscu innego znaku oddzielającego.

Uu czy aby po łepkach tego nie przytaczasz? po łepkach?

Opublikowano (edytowane)

Rudy krzykną wiec jak będzie poczekamy na ten sukces . Rudy się  chwali https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=24454633377538737

Będzie się działo  będzie zabawa będzie wesoło  .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Będzie tańszy prąd! Mimo weta pisowskich kłamców i ciemniaków Premier powiedział krótko- "Zwiększymy moc wiatraków'”

Tak  ogólnie rzecz biorąc polskie społeczeństwo się bogaci   co potwierdzają dane o rosnącej sile nabywczej gospodarstw domowych .

Ile ułaskawień przez Polskich Prezydentów co tak darli ryja popaprańcy .

https://www.facebook.com/watch?v=2485162241855860

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, witejus napisał(a):

To jest bzdura znak zapytania sam w sobie oznacza koniec zdania pytającego. W jakim środku zdania człowieku? Możesz użyć znaku zapytania w środku zdania gdy stawiasz go w nawiasie co ma określić twoje wątpliwości w danej kwestii. Znak zapytania postawiony normalnie oznacza, że kończysz zdanie nieuku. Ty sam się pecie zgasiłeś i tyle w temacie. 

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

pecie

Matole, nieuku nie widzisz że to cytat? baranie, nieuku. Masz tam jeszcze link do cytatu.

Takich ,,magistrów" produkują dziś Wyższe Szkoły Drapania po d*pie.

Skrypty, ściągi, przeczytać tytuły, po łebkach i cyk, jest ,,magister"

Matura Giertychowa 30% i wszystko jasne. Pycha która cię rozdyma do rozmiarów balonu, nigdy nie pozwoli przyznać się do błędu, tłuku.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Patrz jak fajnie o sobie napisałeś. Nic dodać nic ująć tłuku. Wiem że to był cytat ale cytowany zawsze mógł się mylić. Co to nagle w Internecie wszyscy mądrzy. Ty przykładem.😄Zrobiłeś dwa błędy i tyle i twoje tłumaczenia i cytaty tego nie zmienią. Znak zapytania kończy zdanie chyba, że np jest w nawiasie. U ciebie nawiasu nie było i możesz warczeć dalej ale to nic nie da. 

Jak Giertych był ministrem to ja już pracowałem ty nawet matury od Giertycha nie masz i to cię boli. I to widać  O dalszym wykształceniu nie ma co mówić, pewnie najgłupszego rodzice w domu zostawili reszta poszła się uczyć 

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, hubertuss napisał(a):

cytowany zawsze mógł się mylić

TY DEBILU JESTEŚ NIEOMYLNY🤣

27 minut temu, hubertuss napisał(a):

najgłupszego rodzice w domu zostawili

U ciebie ,,najmondrzejszego" co się teraz popisuje publicznie swoją głupotą i ,,magisterką" od Giertycha😆

Opublikowano (edytowane)

To się w pale nie mieści KPO - brać kasę na byle co tylko napisz swe nazwisko żeby wiedzieć komu dać kasę .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „PlatformaObywatelska @Platforma_org Premier @donaldtusk Dzisiaj ostatecznie żegnamy się z pisowską drożyzną. Ułożyliśmy budżet państwa, gdzie inflacja jest jedną z najniższych w Europie. Pamiętamy czasy, gdy inflacja była dwucyfrowa. Żegnamy drożyznę stagnację. Koalicja Obywatelska Fot. KPRM”

https://www.facebook.com/watch?v=774086211749154  Są fanatycy powiedzą że to ładne taki kibel w parku .

Magister nie magister .

https://www.facebook.com/watch?v=756035910553687

Komu zarzuty postawić ?.

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1868523690714125  Kto krzyczał że Bodnar będzie rozliczał i  wsadzał do Wiezień a sam kim on jest  ?. Wiec widać doskonale ci co krzyczą kim są co wspierali Bodnara .

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „DARIUSZ MATECKI POSEEN TIME KVSON Komu powinno się postawić zarzuty Bodnarowi, czy żołnierzowi broniącemu polskiej granicy? Skomentuj! Zostaw like”

Witamy nowe podatki a za 2 lata wyciskanie złotówek z kieszeni .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Pewnie słyszeliscie o pobiciu Niedzielskiego i tak się zastanawiam czy politycy powinni być chronieni szczególnym prawem , bo gdyby to zwykly obywatel dostał to zapewne wyrok w zawieszeniu a tu można podciągnąć pod pobicie polityczne , bez wzgledu czy to polityk PIS czy PO 

Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

Pewnie słyszeliscie o pobiciu Niedzielskiego i tak się zastanawiam czy politycy powinni być chronieni szczególnym prawem 

Ale przecież w tym momencie to on był zwykłym obywatelem ... A że obywatele w ten sposób docenili jego działania jako ministra to jego problem ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale był ministrem a  z wyjasnienień pokrzywdzonego wynika żę to był atak na tle politycznym wynika z okrzyków jakie towarzyszyły agresorom 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
47 minut temu, jarecki napisał(a):

wynika żę to był atak na tle politycznym wynika z okrzyków jakie towarzyszyły agresorom 

Toooooo była PiSowska bojówka , która przy pomocy takich okrzyków chciała skierować podejrzenia na inna opcję. False flag  operation to byla,

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v