Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Słońce zaszkodziło alkohol czy co innego?

No co PiS nie wygrał? żeby nie sprzedawczyki PSL i reszta, to by PO nie rządziło, tylko że teraz będzie po pslu i reszcie.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

żeby nie sprzedawczyki PSL i reszta, to by PO nie rządziło

No ta, bo powinni się PiSowi sprzedać żeby karakan z żoliborza dalej rządził ... a tfu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, wiemy marzy Ci się sojusz PiSuaru z Konfa xD tylko ciekawe czy konfa zgodzi się na wizy dla arabów i rozdawnictwo xD

Spokojna twoja bobowa rozczochrana.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No ta, bo powinni się PiSowi sprzedać żeby karakan z żoliborza dalej rządził ... a tfu ...

Bo ty wolisz jak nimce rządzą. A tfffffffffffffffuuuuuuuuuuuu

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

Bo ty wolisz jak nimce rządzą. A tfffffffffffffffuuuuuuuuuuuu

Wszystko lepsze niż śmierdzący dziad z Żoliborza ... Krawata założyć nie potrafi a rządzić chce ...

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, mirro napisał(a):

Aaaa tutaj to muszą . zdecydować. Bo pono to śmigło ciągnące a nie pchające a te irańskie mają pchające.

o widzisz; i wszystko jasne - kacapy konstrukcję pokićkali, jakieś śmigła po pijaku pomylili, puścili z białorusi na Charków a dron poleciał na wstecznym xD 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał(a):

Konfa sama rządzić nie będzie jeszcze dłuuugo i dobrze żeby to Mentzen w końcu zrozumiał, a jak będzie zachowywał się jak panna szukająca księcia, to skończą właśnie jak taka panna.

Ja pisałem o koalicji z pisem.

8 minut temu, Ulman napisał(a):

Tak jak mówił od zawsze JKM. Absolutnie cynicznie i transakcyjnie wejdą w koalicję z tymi którzy  spełnią więcej ich postulatów. Proste?

Otóż nie takie proste. Wystarczy, ze stanie ustawa o obniżeniu cen energii. Konfa będzie w rządzie i co zagłosuje za socjalem z rządem w którym jest czy przeciwko rządowi w którym jest?

7 minut temu, Desperado napisał(a):

No co PiS nie wygrał? żeby nie sprzedawczyki PSL i reszta, to by PO nie rządziło, tylko że teraz będzie po pslu i reszcie.

To w końcu pis wygrał czy psl? A jak by z pisem poszli to nie sprzedawczyki Weź ty już nie pij dzisiaj idź odpocznij. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Putinem będą nas straszyć żeby Niemcom wszystko oddać.

Niemcami nas straszą żeby Putinowi razem z Orbanem laskę robić xD Samoopalacz wielki sojusznik, a dał się wydymać Putinowi na tej Alasce bez mydła xD 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Taa PiS i Putin, ty się już po tym bobie całkiem spierdoliłe*

Nie, to Tobie się dziadek z starości we łbie spierdoliłe xD 

Zobacz jak Samoopalacz i Orban laske robią Putinowi, a to przecież wielcy przyjaciele PiSuaru, czy może to nie prawda ??

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

No i mieli siedzieć, a tu zaraz inni będą siedzieć.    xD

Taaa, znowu Tusk przyjedzie pociągiem z Brukseli niczym Piłsudski z Magdeburga i nic mu zrobią xD Przez jakiś czas nawet Tusek immunitetu przecież nie miał xD 

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Desperado napisał(a):

Tobie zaraz jebnie jak pójdziesz na wojenkę i to nie swoją kapitan.    xD

Spokojnie, najpierw takich jak ty, bezwartościowych dziadków wyślą xD Nie wróci do kraju to jeszcze z zyskiem dla ZUS-u/KRUS-u będzie xD 

• Like 1
Opublikowano

No i mieli siedzieć, a tu zaraz inni będą siedzieć.    xD

Pis to gamonie przez 8 lat ich nie posadzili teraz też nie posadzą to bajka dla takich jak ty.

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, najpierw takich jak ty, bezwartościowych dziadków wyślą xD 

Rozpoznanie bojem u Rosjan  zwane szturmem mięsnym.

Opublikowano

Tobie zaraz jebnie

To była tylko kwestia semantyczna. Żadna wycieczka osobista do Ciebie, ani próba obrzucenia inwektywami.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, najpierw takich jak ty, bezwartościowych dziadków wyślą xD 

Z pewnością masz rację, żeby takich jak ty zawrócić jak ze strachu z osraną d*pą będzie wiał do domu.  xD Już ja ci wytłumaczę że trzeba wracać.   :P

1 minutę temu, mirro napisał(a):

To była tylko kwestia semantyczna. Żadna wycieczka osobista do Ciebie, ani próba obrzucenia inwektywami.

A to sorry kapitanku.   :P

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v