Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Żenada, odkąd to inteligencja słucha disco polo 😁

A tak się naśmiewali. 

Nawet Zenek ucieka od przegrywów bo widzi kto rozdaje karty. Mi tam jego muzyka ani ziębi ani grzeje a studiowałem w Białymstoku. Po prostu chłop dba o swój biznes i tyle. I tak robi to z większą klasą niż jego kolega Świeżyński który lazł Dudzie w tyłek niemalże publicznie 

Pisowcom widać po komentarzach nawet polityków nie w smak to spotkanie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

...kurna...nawet muzyka...nie łagodzi obyczajów...

Kurna, kłócą się komu Zenek gra...

Dobrze który zapłaci to i na otwarciu obory zagra ..

Na szczęście Zenek mądrzejszy od @nie

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

No PO jechali po "wsiokach" czego nie rozumie? Kto słucha Zenka między innymi to wsiok

No to teraz to Nowogrodzki podpadł bo powiedział, ze to muzyka tylko na wesela. Czytaj jak nawaleni wszyscy heheheh.

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił z tymi przegrywami, zostało im ino 3lata niecałe jeśli docipią w ogóle. Swiezynski? Kto to? 

Nie będę się wypowiadał o zenku i synu publicznie bo było by za ostro, a ja człowiek gorączka jestem. 

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nawet Zenek ucieka od przegrywów bo widzi kto rozdaje karty. Mi tam jego muzyka ani ziębi ani grzeje a studiowałem w Białymstoku. Po prostu chłop dba o swój biznes i tyle. I tak robi to z większą klasą niż jego kolega Świeżyński który lazł Dudzie w tyłek niemalże publicznie 

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

No to teraz to Nowogrodzki podpadł bo powiedział, ze to muzyka tylko na wesela. Czytaj jak nawaleni wszyscy heheheh.

Ciekawe kogo stać na Zenka na wesele? 5 piosenek kasa i do domu.

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Czytaj jak nawaleni wszyscy heheheh.

Oooooo przepraszam. Proces "nawalenia się" rządzi się swoimi prawami i trza go umiętnie połączyć z zabawą. Tylko wtedy wszystkie cele zostają osiągnięte i łeb nie boli.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Wpaw napisał(a):

Żebyś się nie zdziwił z tymi przegrywami, zostało im ino 3lata niecałe jeśli docipią w ogóle. Swiezynski? Kto to? 

Nie będę się wypowiadał o zenku i synu publicznie bo było by za ostro, a ja człowiek gorączka jestem. 

tych samych, co biorą auta w leasing za 300 koła a potem kupują do nich używane zimówki, bo szkoda kasy  na nowe :D

Edytowane przez jahooo
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

tych zamych, co biorą auta w leasing za 300 koła a potem kupują do nic używane zimówki, bo szkoda kasy  na nowe :D

Ta😁 albo nalewki. Znam kilku takich co by z pod siebie zjedli. 

Opublikowano

WOŚP  skręca w niebezpiecznym kierunku , z jednodniowej zbiórki przekształca się w system wymuszania długofalowy , Owsiak ma już ponad 70 lat i nie wiem czy on nad tym jeszcze panuje czy stery przejął ktoś inny , nawet już ta kawa z Orlen to niech by była ale tylko w dniu zbiórki wyznaczonym 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Przez to tacy bogaci...😆

Tacy właśnie najgorsi😁

Powiem ci historię z młodości, mam takiego kolegę bardzo bogatego, jeździliśmy na kobietki, przeważnie jego nowym samochodem, co kawałek inny tata kupował. A on papierosy na sztuki kupował, i na piwo 🍺 bardzo nie było, a postawić piwo albo bilet dziewczynie na dyskotekę to zapomnij. Takie harde na kasę.

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

WOŚP  skręca w niebezpiecznym kierunku , z jednodniowej zbiórki przekształca się w system wymuszania długofalowy , Owsiak ma już ponad 70 lat i nie wiem czy on nad tym jeszcze panuje czy stery przejął ktoś inny , nawet już ta kawa z Orlen to niech by była ale tylko w dniu zbiórki wyznaczonym 

How dare you.😁

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Takie harde na kasę.

Przeważnie to takie bogactwo....na pokaz...

Jak coś kupi to najlepiej żeby cena i metka się zachowały...jak drogie...

...a już najlepsze dla mnie pisanie że wszyscy mu zazdroszczą...😆

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przeważnie to takie bogactwo....na pokaz...

Jak coś kupi to najlepiej żeby cena i metka się zachowały...jak drogie...

...a już najlepsze dla mnie pisanie że wszyscy mu zazdroszczą...😆

No, ale chłopaki z naszej paczki zawsze po nim jechali, i zawsze trzeba było go bronić taka cipcia była.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

trzeba było go bronić taka cipcia była

No jak rodzice kasę trzymali, to co mógł zrobić..

Może inaczej się nie dało...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No jak rodzice kasę trzymali, to co mógł zrobić..

Może inaczej nie mógł...

No nie żartuj chłop 20 lat firma prężna, a on na fajki i piwo nie miał. Taki charakter.

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie wiem...nie znam człowieka...

Tak było, teraz to wiesz każdy poszedł swoją drogą, rzadko się widujemy.

Opublikowano
5 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Co do azotów, saletrzak węgierski importowany jest tańszy od naszego? Jak to jest? Znawcy?

zawsze byl..

urban to kolega putina -tanszy gaz..

3 godziny temu, dysydent napisał(a):

z Niemcami to trzeba budować armię

i silniejszą i szybciej niż oni
wtedy "przyjaźń polsko niemiecka" ma jakąś szansę ;)

slyszales o niejakim dabrowskim ..generalem byl w armii niemieckiej sluzyl,jego ojcie takze .matka byla niemka..

przez setki lat wlasnie zniemcami mielismy anjmniej wojen.

3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

No PO jechali po "wsiokach" czego nie rozumie? Kto słucha Zenka między innymi to wsiok

znowu przez grzecznosc nie zaprzecze...

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Jak nie słucha Disco? Toż to muzyka młodości mej. A Italo Disco pamiętasz?

italo disco vol 100...

• Thanks 1
Opublikowano
55 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jak wygra Trzaskowski druga kadencja stanie się bardzo realna. Choć oczywiście nie murowana.

Co do Zenka on już swoje zarobił a teraz to może sobie na życie i bieżące wydatki jakąś hauturkę strzelić na weselu a i dzisiaj są ludzie których na niego stać. 

51 minut temu, mirro napisał(a):

Oooooo przepraszam. Proces "nawalenia się" rządzi się swoimi prawami i trza go umiętnie połączyć z zabawą. Tylko wtedy wszystkie cele zostają osiągnięte i łeb nie boli.

Wiadomo proces nawalania się musi być przerywany tańcami. To jest podstawa podstaw takie powiedzmy abecadło weselne.

49 minut temu, jarecki napisał(a):

Zenek mieszka w stolicy to z prezydentem tego miasta  spotkać się może , nie pamiętam żeby on popierał PIS , a i Trzaskowskiego też na razie nie poparł.

Po prostu się spotkali i tyle. Ja tam z tego sobie żartuje nie dorabiam prawy w jedną czy druga stronę. Ale fakt faktem za pisu Zenek finansowo skorzystał wiec teraz może tez przyjmuje podobną taktykę. 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

zawsze byl..

urban to kolega putina -tanszy gaz.

znowu przez grzecznosc nie zaprzecze...

Kabaret, gaz zły od Putina ale saletrzak na gazie Putina dobry. I kto tu jest frajer, Orban czy my? Myślę że my!

Ty i grzeczność dobre.😁 

Opublikowano

Frajerem jest ten, kto się wyrywa przed szereg, tym samym topiąc swoją gospodarkę. Nasi pierwsi do embarga nanawozy,ale do obniżenia akcyzy na energię to nawet nie wspominają, faryzeusze. Ciekawe, czy będa chętni na chleb po 40zł, jak tak dalej pójdzie

Za granica, jak się kapneli, ze nie mamy swoich nawozów z powodu absurdalnych cen energii, zaczynają nam podnosić ceny i to nie o 2-3% tylko 50-100. Tak samo będzie żywnością, jak nasze rolnictwo zdechnie, tylko do tych kretynów w rzadzie to nie dociera. Oni się zafiksowali na likwidacji rolnictwa w Polsce i UE

Opublikowano
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Kabaret, gaz zły od Putina ale saletrzak na gazie Putina dobry. I kto tu jest frajer, Orban czy my? Myślę że my!

Właśnie rozwikłałeś tajemnicę z ruskim gazem w MZK Warszawa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v