Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Nie stać Cię?😁

Nooooo może i stać, ale walor rozwoju osobistego bardzo kuszący. No i za swoje, to by powiedzieli że pijak. A tak szkolenie , to szkolenie.😂

Parę szkoleń mam zaliczone, to i docenić potrafię.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Kto na to pozwolił do ku...wy nędzy. Kiedy nasz Naród się obudzi🤦‍♂️

Aaaaa ktoś, kogoś pytał o pozwolenie?

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

imprezy robić na Narodowym bez zgody urzędu miasta? 

To co to była za impreza? Koncert czy zlot fanów UPA?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, nie napisał(a):

twój idol, od liczenia głosów, kontek twierdzi, że amerykanie nie lądowali na księżycy, że to była mistyfikacja

ten świr dostał 1 593 226 zł na swoje badania

oświecona elita :D :D banda psychopatów

Co to jest kontek ile tych księżycy? Gdzie duża litera? Jeszcze nie dawno gamoniu mi to wytykałeś. Ty jesteś jednak mistrzem samo zaorania. Gdzie ja pisałem ,że kontek jakiś to mój idol?

9 godzin temu, racyl napisał(a):

wystarczy wpisać w wyszukiwarkę niemcy rozbierają farmę wiatrową 

https://www.farmer.pl/energia/oze/energia-wiatrowa/niemcy-zamykaja-farme-wiatrowa-brutalna-prawda-wyplynela-na-wierzch,158421.html

tak trudno wpisać w wyszukiwarkę "niemcy rozbierają farmę wiatrową " ?

pierwszy lepszy z brzegu link 

https://www.farmer.pl/energia/oze/energia-wiatrowa/niemcy-zamykaja-farme-wiatrowa-brutalna-prawda-wyplynela-na-wierzch,158421.html

Wystarczy nie ćpać albo choć przeczytać dyrdymały które ci centrala podsyła. A nie klepać bezmyślnie. Pisałeś o fotowoltaice która jest nie rentowna bo nie ma wiatru.

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Noooooo kawał historii,  Pan Dziewulski nawet chyba w filmie 07 zgłoś się wystąpił.

Widzę na zdjęciu że kurtki podobne nosimy. Niech spoczywa w pokoju.

Wystąpił chyba w 3 odcinkach końca serii drugie połowy lat 80 tych. W sumie jeden z moich ulubionych seriali tamtego czasu. A Dziewulski też spoko gość był. Zawsze ciekawie mówił

A tu z innej beczki

https://img.joemonster.org/i/mtv/zzf/de0db6dc21247501083c493529264552_2433872020.mp4

main_08oj_tam_oj_tam_to_zaledwie_kilka_procent_ca_ego_kpo_ny_sekcja.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Odnośnie KPO Tusku tłumaczy, że szukają rozwiązań aby jak najwięcej wydać z tej puli bo inaczej przepadnie. To już wiedzą, że nie zdążą wydać tej kasy. 

Nie ładnie tak o sobie pisać ale pełna zgoda :ph34r:.

@12Pafnucy i co łyso Ci ? Jacuś jachtem pływa :ph34r:. @jacus pochwal się, pokaż nam wsiokom to cudo 🤫.

Jacht jachtowi nie równy. Solorz kupił jeden za mln zł bodajże używany.

Nie łyso...

Przepierdzielil trochę kasy na to by żona jego miała fotki na facebuka...

Nie wiem czy wiesz które to...ale patrząc na wyraz twarzy Jacusia...to ...nie warte to no grosza...😆🤔🤭

Opublikowano
Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

A to można imprezy robić na Narodowym bez zgody urzędu miasta? 

A było w tej zgodzie coś o banderowskich flagach ?? Czy może to była samowolka tych co tam przyszli ???

Opublikowano
41 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co to jest kontek ile tych księżycy? Gdzie duża litera? Jeszcze nie dawno gamoniu mi to wytykałeś. Ty jesteś jednak mistrzem samo zaorania. Gdzie ja pisałem ,że kontek jakiś to mój idol?

już się wypierasz swojego idola? a taki był ładny, peowski :D gdy wygadywał brednie o sfałszowanych wyborach

może giertych cię pocieszy

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Budrel to będzie dopiero...ładnie bawią się w Stolicy, gdzie wasz prezydent i służby Platfusy? Kto na to pozwolił do ku...wy nędzy. Kiedy nasz Naród się obudzi🤦‍♂️

https://www.facebook.com/share/r/1E646bMQNd/

Naród się nie obudzi bo jest głupi. 

Godzinę temu, mirro napisał(a):

To co to była za impreza? Koncert czy zlot fanów UPA?

No i wychodzi ze Braun ma rację.  Oj przydałoby się ZOMO żeby porządny wypierdol spuścić rezunom.  Swolocz trzeba traktować ogniem i mieczem jak nasi dziadowie. 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Na kogo głosowałeś w pierwszej turze wyborów prezydenckich?

na stanowskiego :D 

Opublikowano
50 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A było w tej zgodzie coś o banderowskich flagach ?? Czy może to była samowolka tych co tam przyszli ???

Wnies na mecz coś takiego...ciekawe czy przez bramki przejdziesz. Tu chyba ochrona też jakaś była ale widać samowolka i robią co chcą. Ciekawe czy któryś z tych banderowców pójdzie pod sąd a najlepiej wagonik i wszystkich na front ukraiński. 

Opublikowano

Daniel Foubert

Platforma narzekała na marginalizację Polski za PiS. Teraz robi to lepiej.

Ukraińcy prowadzili dziś aktywne konsultacje z Wielką Brytanią, Francją, Estonią, Finlandią, Danią, a nawet z Hiszpanią. 

Z największym krajem wschodniej flanki nikt się nie liczy. 

To nie jest przypadek ani drobne przeoczenie w napiętym kalendarzu. To efekt lat polityki, która z własnej woli spychała Polskę do roli podwykonawca, a nie partnera.

Radosław Sikorski lubi mówić o „powrocie Polski do głównego stołu” i „profesjonalnej dyplomacji”, ale w praktyce ten stół stoi coraz dalej, a nasz rząd pilnuje co najwyżej, żeby w korytarzu nie zabrakło kawy. 

Warszawa, która jeszcze niedawno była kluczowym kanałem wsparcia wojskowego, logistycznego i politycznego dla Kijowa, dziś jest pomijana przy strategicznych ustaleniach. Nie dlatego, że Ukraina zapomniała o naszym istnieniu — ale dlatego, że wie, iż obecna ekipa w MSZ nie postawi żadnych warunków, nie wyciągnie żadnych konsekwencji i nie wymusi szacunku.

To jest bilans „profesjonalizmu” Sikorskiego: zredukowanie Polski z regionalnego lidera do kraju, którego zdanie można pominąć bez ryzyka. I to w momencie, gdy na naszych granicach ważą się decyzje, od których zależy bezpieczeństwo całego regionu. Dyplomacja, która sama pozbawia się znaczenia, nie jest dyplomacją — jest aktem abdykacji. A abdykujący minister nie reprezentuje państwa, tylko własne poczucie wygody.

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie łyso...

Przepierdzielil trochę kasy na to by żona jego miała fotki na facebuka...

Nie wiem czy wiesz które to...ale patrząc na wyraz twarzy Jacusia...to ...nie warte to no grosza...😆🤔🤭

Nie znasz się :P. Nie mam Facebooka ale mój kolega :ph34r: @jacus tutaj wrzuci zdjęcie swojego jachtu aby wszystkim było głupio. @jacus a ty umiesz pływać ? Bo jakby co to może przepisz ten jacht na kogoś 🤣.