Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
55 minut temu, mirro napisał(a):

Booooo nie chce utrwalać wzorca niemieckiego emeryta, który mógłby gdzieś pojechać, co zobaczyć i pobyć w towarzystwie innych ludzi niż Błaszczak?🤣

Albowiem słowa Pana Brauna poruszyły go do głębi i wstrząsnęły jego jestestwem w sposób znaczący.😂

Kurna...coraz bardziej doceniam Pana....satyrę...😆

Opublikowano
14 minut temu, Takeda napisał(a):

Małpy skowyczą? No jak im inna małpa biegła z kijem to jeszcze było jako tako i każdy puszczał mimo uszu jak nieszkodliwy wariat pierdzieli swoje kocopoły, ale z nieszkodliwego wariata Braun zamienił się w szkodliwego i teraz jest jak małpa ale z brzytwą

Z tą szkodliwośćią Brauna to troche pszesada ja uważam żę jest przydatny taki gość 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Booooo nie chce utrwalać wzorca niemieckiego emeryta, który mógłby gdzieś pojechać, co zobaczyć i pobyć w towarzystwie innych ludzi niż Błaszczak?🤣

Albowiem słowa Pana Brauna poruszyły go do głębi i wstrząsnęły jego jestestwem w sposób znaczący.😂

jego czy brata matka chrzestna byla zydowka .pozniej wyjechala do usa gdzie popenila samobojstwo.

rozumiem 2 chrzty ale zeby nie miec w rodzinie kielecko-podlaskiej innych chetnych ?? do tego pare lat po urodzeniu.

o rozne rzeczy mozna prezesa oskarzac ale nie o antysemityzm.

Opublikowano

Co się kto dziwi każdy orze jak może. Brak funduszy w skarbonce to trzeba Kurek zamknąć i tu też. Opłaty za wodę która jest darmowa to jest świetny biznes. Będzie pobierana na 100%.  Jedno co przynajmniej pomyśleli jak na wodzie zrobić biznes 🤣

Opublikowano

woda->ścieki->opłaty ...  klik klik klik  bezduszna, nie chodzi o  ochrone klimatu 

image.png.9ac7b7d84013916227f9eac579f236de.png

DPF, egr adblue .. żeby był o czyściej... NIE ekologia tylko biznes  i chyba nikomu już nie trzeba tego tłumaczyć

zakaz wjazdu do miast  .. żeby był o czyściej... ale jak opłacisz to wjedziesz... NIE ekologia tylko biznes i chyba nikomu już nie trzeba tego tłumaczyć

emisje budynków? czyste powietrze itd...... NIE ekologia tylko biznes  i chyba nikomu już nie trzeba tego tłumaczyć

widziałeś pało  jedna z drugą wulkan ?

• Like 1
Opublikowano

Ulman napisał:

Jarosławowi to może nawet mauzoleum sprawią jak Leninowi.

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

komory są faktem , tylko karanie za takie słowa to nieporozumienie , zresztą wydaje mi się żę sąd chociaż potępi słowa to raczej kary nie zasadzi , chyba że prace społeczne ,

A według Ciebie jaka kara była by adekwatna zastosowana wobec Brauna za ten wywiad ? 

Komory sa faktem ale nie w tym kompletnie jest rzecz. Braun przypieprzył kijem w klatkę z małpami. Dobrze widać jak wszyscy bez wyjątku stoja murem i gardłują w obronie żydostwa a o swoich obywatelach wyrżnietych przez stepową swołocz , nawet nikt nie wspomni. Ot i widać  jak my wstaliśmy z kolan i odzyskaliśmy godność.   

Do tego może jakiś ułamek % ludzi zrozumie o co chodzi z tym całym Jedwabnym i kto w tym wszystkim za sznurki pociąga. 

2 godziny temu, jarecki napisał(a):

Chyba sobie Media zrobiły wolne od Brauna i podejrzewam że zniknie z mediów , raczej nie ma szans na publiczne wypowiedzi chyba ze swoimi prywatnymi kanałami 

Małpy w klatce skowyczą więc nie ma sensu im dokładać. Jak kurz opadnie to ciąg dalszy nastąpi. Możesz być pewny na 100%

Młoda prezydentówna wyszła za mąż ale nikt nie wie czy ślubu udzielał ksiądz czy rabin

małe przypomnienie https://kobieta.wp.pl/jozefa-bryg-ocalala-z-rzezi-wolynskiej-by-mowic-6918022401350496a

Łatwo jest skanalizować zwątpienie polegające na indywidualnych domysłach. Tak działa ten co rozsiewa ploty o centrach imigrantów, hordach na granicy czy wspomnianych przeze mnie czarnych wołgach. Plotka ma ogromną siłę zwłaszcza przy tej niezlomnej wierze w iksy, jutuby i szmajsbuki. Braun moim zdaniem gra na siebie tylko dostosował się do tła. Są symptomy inne ale póki co mam taką opinię.

Opublikowano

Oj G.. ma rozum i umie z niego korzystać aż dziw mnie... że potrafi przelać to wszystko na papier. Dawno się tak nie ubawilam że z osiłka zrobił się wielmożny pan zacny z hektarami tylko zapomniał jak wół cielęciem był. 

• Confused 1
Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

podobala mi sie wypowiedz czarnka w sejmie na temat nowackiej. durna krowa chce wydluzyc przyrode do 6 klasie, kosztem biologii i geografii l. tylko szkoda ze z 2 godzin x 2 przemioty, robi 2 godziny x 1 przedmiot. najgorszy minister edukacji odkąd pamietam.

Za mojej podstawówki biologia zaczynała się w czwartej klasie i dzieci były tak nią zafascynowane że nik nie pamięta co wtedy uczono. Biologia operuje językiem specjalistycznym. Zaś nazw geograficznych nie musi uczyć geograf. Z tych powodów fizyka siedzi w opisowej przyrodzie. Tu widzę argument ale nie jestem pewien czy do obcięcia godzin. Może matmy będzie więcej?

Opublikowano
10 minut temu, GABBER85 napisał(a):

woda->ścieki->opłaty ...  klik klik klik  bezduszna, nie chodzi o  ochrone klimatu 

DPF, egr adblue .. żeby był o czyściej... NIE ekologia tylko biznes  i chyba nikomu już nie trzeba tego tłumaczyć

zakaz wjazdu do miast  .. żeby był o czyściej... ale jak opłacisz to wjedziesz... NIE ekologia tylko biznes i chyba nikomu już nie trzeba tego tłumaczyć

emisje budynków? czyste powietrze itd...... NIE ekologia tylko biznes  i chyba nikomu już nie trzeba tego tłumaczyć

gdyby nie ekologia to w miastach nie było by czym oddychać z normą euro 1, emisje budynków = oszczednosci  każdy kto ocieplił chatkę sobie chwali , tak samo pompy ciepła znam kilka osób co mają i bardzo chwala wygodę nawet wyjść na miasto w zimowy wieczór to jest inne powietrze niż 20 lat temu , pamiętam jak stałem w korku dobrych kilka lat temu a podobny korek dziś , wiec jesli nawet olewamy ocieplenie klimatu to komfort życia jest zupełnie inny dzieki tej ekologi 

• Like 1
Opublikowano
GABBER85 napisał:

A wiesz, ze temat dotyczy wody deszczowej zbieranej z dachów pokrytych substancjami, które ją zanieczyszczają? Np. dach pokryty smołami. Ocynk w kontakcie z wodą spływającą z takiego dachu jest zmywany z obróbek kilkukrotnie szybciej. Tych wód nie można też klasyfikować zwyczajnie jako wody szare. Jeżeli jest kontakt z ludźmi - musi zostać instalacja skontrolowana. I takie tam. Niema jak wiedza z jutuba co?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, DTaras napisał(a):

Za mojej podstawówki biologia zaczynała się w czwartej klasie i dzieci były tak nią zafascynowane że nik nie pamięta co wtedy uczono. Biologia operuje językiem specjalistycznym.

Widocznie Byłeś w okresie ciągnięcia za warkoczyki koleżanki a nie nauki biologi 🤣

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Wulkan to jest natura które od czasu do czasu wybucha. Coś w podobie do ciebie. Tylko o jednym zapomniałeś u ciebie to nie natura tylko tabletki. 

lewaku doucz sie , poczytaj o gejzerach, wulkanach to porozmawiamy ignorancie

Opublikowano

Ze

5 minut temu, GABBER85 napisał(a):

lewaku doucz sie , poczytaj o gejzerach, wulkanach to porozmawiamy ignorancie

mnie taki lewak ja z ciebie rolnik. Najpierw sam się naucz rozmawiać po Polsku a później zaczynaj rozmowę. Jak ty nie umiesz niczego to musisz komuś przy... bo pan musi być panem a nie sługa. 

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

11 minut temu, DTaras napisał(a):

Za mojej podstawówki biologia zaczynała się w czwartej klasie i dzieci były tak nią zafascynowane że nik nie pamięta co wtedy uczono. Biologia operuje językiem specjalistycznym.

Widocznie Byłeś w okresie ciągnięcia za warkoczyki koleżanki a nie nauki biologi 🤣

W czwartej klasie, na trzydziesci osób, to może dwie osoby byly zainteresowane czym innym. Choć koleżanki to już warkoczyków wtedy raczej nie nosiły. Szatnia była obok to się czlowiek czasem schował i taka to była biologia...

GABBER85 napisał:

Widzialem moją mieścinę spowitą w dymach i mam porównanie do dnia dzisiejszego. A może Ty poczytaj o tym co nawypisywałeś? Chcialbyś powrotu do tego co wcześniej? Zacznij od tego: sprzedaj samochód. Potem może palnij se w czaszkę - ludzi kiedyś też było mniej. Wszystko ma swój punkt krytyczny, apogeum. Potem to już szybki zjazd i nowy początek...

Ulman napisał:

A to w innych portalach o tym nie PISali ? No i po cholerę Jarosław się wypowiada i razem z nimi ta aferę napędza?

Jak po cholerę? Po słowach Brauna wyszło mu, że jest proniemiecki a w chwili obecnej to nie jest dobry kierunek bo psuje im ruxanie wszelkich ekstremalnych postaw na zachodzie w dupę.

• Haha 2
Opublikowano

Można traktować energię z wiatraka i fotowoltaniki jako uzupełnienie a nie główne źródło , choć patrząc na dane to już jest za dużo mocy zainstalowane bo w pogodny dzień to połowa energii , a co zima jak załączy pompy ciepła ? 

Opublikowano

Największym zmartwieniem polityków jest, aby obywatele nie uzyskali autonomiczności energetycznej, bo wtedy stracą ogromne źródło opodatkowania, a opodatkowanie paneli może zostac bardzo źle przyjęte przez obywateli

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, jarecki napisał(a):

a co zima jak załączy pompy ciepła ? 

Yyyy no to będzie zimno i ciemno. Bo jak zima, to musi być zimno a i ciemno też bo dzień krótki.🤣

10 minut temu, jahooo napisał(a):

Największym zmartwieniem polityków jest, aby obywatele nie uzyskali autonomiczności energetycznej,

Ale ich to grzmoci. Bo ci co uzyskają autonomiczność i tak na nich nie zagłosują.🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v