Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, racyl napisał(a):

Słabo to widzę tę Twoją robotę.

Stawka podstawowa z metra zawsze musi przy każdej pracy budowlanej. Przyjeźdżasz do klienta, ogladasz i wyceniasz .

Klient od razu chcę wiedzieć ile będzie go to kosztowało .

Jedzie się do gościa, oglądasz pytasz się co ma być robione, itp. mówi sie cene pasuje to robimy. 

Co mnie obchodzi jak ty widzisz robotę, nikt ci teraz łazienki z metra nie robi, jakieś małe pokoiki też nie jakbyś na tym wyszedł z metra. Ale co tobie tłumaczyć jak ty się nie rozumiesz. Zresztą szkoda agregat odpalać na gladz w małym pokoju z metra, a później szkoda agregat odpalac do malowania. Więcej mycia jak tej roboty.

Opublikowano
30 minut temu, Roman176 napisał(a):

nie no sprawach rynkowych to ty mi do stup nie dostajesz jak mówiłem  ze elektryki  się nie przyjmą to jesteś idiotą BMW i VW mają problemy finansowe a jak pisałem ze VW poleci w rankingach to jak zawsze poleciałeś ciemnotą obsesje , za głupi jesteś na mnie , za głupi jesteś żeby ogarnąć ze paliwa mamy drogie ... 

elektryki się nie przyjęły ale za***prza ich coraz więcej i więcej i więcej..... Firmy maja problemy finansowe co jakiś czas ale nie w tym problem. Jesteś analfabetą matematyczno ekonomicznym i nie rozumiesz podstawowych cyfr które są podawane , nie mówiąc już o jakimkolwiek szerszym kontekście.  

Te twoje odkrycia ekonomiczno etylinowe do czego tak w sumie się sprowadzają? Bełkoczesz coś o akcyzie, wklejasz cokolwiek nie wiadomo skąd i z kiedy wzięte. Zaorałeś się nie raz na tym temacie i dalej brniesz jak wioskowy głupek. Aż taka masz psychozę na tym punkcie że ci instynkt samozachowaczy odcina?

• Haha 1
Opublikowano

300Polityka
Domański powinien wypłacić pieniądze PiS-owi?

Siemoniak: Nie ma powodu prawnego. Rząd nie da się zastraszyć.

nie da się zastraszyć pkw, która w większości jest wybrana przez ten rząd :D 

takich idiotyzmów to nawet komuniści nie wygadywali

tych debili powinni zamknąć w klatkach i pokazywać w cyrku obwoźnym

Opublikowano
14 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jedzie się do gościa, oglądasz pytasz się co ma być robione, itp. mówi sie cene pasuje to robimy. 

Co mnie obchodzi jak ty widzisz robotę, nikt ci teraz łazienki z metra nie robi, jakieś małe pokoiki też nie jakbyś na tym wyszedł z metra. Ale co tobie tłumaczyć jak ty się nie rozumiesz. Zresztą szkoda agregat odpalać na gladz w małym pokoju z metra, a później szkoda agregat odpalac do malowania. Więcej mycia jak tej roboty.

Przecież nie bierzesz z sufitu wyliczenie .

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

300Polityka
Domański powinien wypłacić pieniądze PiS-owi?

Siemoniak: Nie ma powodu prawnego. Rząd nie da się zastraszyć.

nie da się zastraszyć pkw, która w większości jest wybrana przez ten rząd :D 

takich idiotyzmów to nawet komuniści nie wygadywali

tych debili powinni zamknąć w klatkach i pokazywać w cyrku obwoźnym

Słychać wycie -znakomicie.

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Przecież nie bierzesz z sufitu wyliczenie .

Jak coś robisz dłuższy czas to wiesz ile mniej więcej ci zejdzie ile za to trzeba zapłacić. Do tego od siebie dolicza się parę groszy żeby nie utopić. 

Ty cały czas nie rozumiesz, jak masz do zrobienia trzy pokoje po 80 m to możesz wziąć z metra, a przypuśćmy masz dwa pokoje klitki jeszcze meble nie wyniesione bo na przykład nie ma gdzie, nie masz jak się ruszyć to z metra nie weźmiesz tylko od całości przypuśćmy 1500 za pokój.

Teraz, jacek1296 napisał(a):

Tylko do momentu, gdy zaczniesz zadawać trudne pytania.

Możliwe, ale może czas najwyższy żeby się przekonać w następnych wyborach. 

A tu jeszcze taka perełka, ciekawe kto się Tuskowi złoży na odszkodowanie 😁

Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Możliwe, ale może czas najwyższy żeby się przekonać w następnych wyborach. 

Wtedy będzie za późno. Powinieneś się o tym przekonać przed wyborami.

Opublikowano
28 minut temu, Ulman napisał(a):

lektryki się nie przyjęły ale za***prza ich coraz więcej i więcej i więcej.....

u ciebie tępaku i lewicowych mediach 

https://businessinsider.com.pl/motoryzacja/koniec-elektrykow-nie-chca-ich-juz-nawet-niektorzy-sprzedawcy/0f0c5ws

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-smutna-prawda-o-autach-na-prad-w-polsce-tez-kupuje-sie-ich-c,nId,7526647

30 minut temu, Ulman napisał(a):

e twoje odkrycia ekonomiczno etylinowe do czego tak w sumie się sprowadzają? Bełkoczesz coś o akcyzie, wklejasz cokolwiek nie wiadomo skąd i z kiedy wzięte. Zaorałeś się nie raz na tym temacie i dalej brniesz jak wioskowy głupek. Aż taka masz psychozę na tym punkcie że ci instynkt samozachowaczy odcina?

gdzie sie zaorałem ? 

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Gdzie tak pada mocno?

Śląsk  30km od granicy z Czechami  

Opublikowano
Teraz, jacek1296 napisał(a):

Nie żartuj oni przed, wszyscy są okej. Cycuś glancuś picuś glancuś. Mi się wydaje że nadejdzie czas konfederatów

Opublikowano

świadczy jaki jesteś głupi rudy kłamał i kłamie a ty się cieszysz ze jest idiotą i pisowi nadpłaci z nawiązką z naszych podatków   

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

To ja się cieszyłem kilka dni temu, że pis dostanie kasę czy ty? Dostał pis już przelew?

image.png.3610c23661039ef2a4c3085497b2cb84.png

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jak coś robisz dłuższy czas to wiesz ile mniej więcej ci zejdzie ile za to trzeba zapłacić. Do tego od siebie dolicza się parę groszy żeby nie utopić. 

Ty cały czas nie rozumiesz, jak masz do zrobienia trzy pokoje po 80 m to możesz wziąć z metra, a przypuśćmy masz dwa pokoje klitki jeszcze meble nie wyniesione bo na przykład nie ma gdzie, nie masz jak się ruszyć to z metra nie weźmiesz tylko od całości przypuśćmy 1500 za pokój.

Ja oczekuje zawsze prostych odpowiedzi. To i to zrobiłem, tyle i tyle wziąłem

7 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Trzeba jeszcze chcieć przyjąć to do wiadomości 😄

Z ludźmi popierającymi to jest problem

Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał(a):

Ty uważasz że ludzie są głupsi od ciebie? ceny z 4 października przed samymi wyborami czyli tzw cud na Orlenie. Licealiści by cię z takimi rewelacjami wyśmiali.  Z drugiej strony z tego co wkleiłeś to tylko 3 kraje mają tańsze paliwo a ty uparcie twierdzisz że jest za drogie. Znowu chcesz się zaorac? 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Ja oczekuje zawsze prostych odpowiedzi. To i to zrobiłem, tyle i tyle wziąłem

To wszystko zależy od ludzi niektórzy nie patrzą na cenę chcą mieć zrobione ładnie, dość szybko i bez bałaganu dużego. A są tacy że za 5 zł by suke do Warszawy gonił. Co jeszcze chcesz wiedzieć kolego lewusie? 😁

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Z drugiej strony z tego co wkleiłeś to tylko 3 kraje mają tańsze paliwo a ty uparcie twierdzisz że jest za drogie. Znowu chcesz się zaorac? 

większego idiotą od ciebie to niema,  nie wklejałem wszystkich bo chciałem pokazać ze orlen sprzedaje w Czechach tańsze paliwo niż u nas , 2 chciałem ci znowu pokazać ze mimo drogiej akcyzy Hiszpania wcale nie drożej od nas ale ty głupi nie kuma ty ... 

a najśmieszniejszy jesteś jak piszesz o konfie i ich popierasz 

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

To ja się cieszyłem kilka dni temu, że pis dostanie kasę czy ty? Dostał pis już przelew?

cieszyłeś się, że pis nie dostawie i zostałeś, tak jak twój idol wydymany

prawo jest jednoznaczne w tym przypadku