Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

O Tusku każdy może mieć swoje zdanie ale na ten czas to jeden z wytrawniejszych graczy w polityce i mało w tej chwili w tej dziedzinie ma sobie równych. Przekonasz się otym.

Już się przekonałem jaki on ,,wytrawny"🤣😂😝

Nikt go w Europie nie ogra😆😅

Bo wszyscy mają go w d*pie i nikt z nim nie gra 😁😂

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Ograć to można przeciwnika 😄

On jest taki jaki oni chcą .

W niczym się nie sprzeciwi bo wie, że na pierwszym miejscu są niemieckie interesy

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, racyl napisał(a):

gdzie są krowy, kiszonka to śmierdzi

chlewnie mało co przebija; no może taki przemoknięty zaparzony kurzy pomiot - po tym odruch wymiotny jeśli u kogo nie wystąpi to niemylna przesłanka na badanie węchu 

a tak na marginesie - aleśmy se na koniec roku temat znaleźli xD 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bez przesady,z chlewni jebje niemiłosiernie 

No właśnie o tym mówię, mi jak miałem świnie to nie śmierdziało aż tak, za to zapach kiszonki mi bardzo przeszkadzał 🤣

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tym co mają chlewnie śmierdzą krowy, tym co mają krowy śmierdzą chlewnie ...

węch się przyzwyczaja i z czasem nawet wysokich stężeń siarkowodoru nie wyczuwa; co nawet groźne bo śm***dziel trujący.
Jeśli kto wjeżdżał do holenderskich depresji z zamkniętym obiegiem w pojeździe np klimatyzacji to gdy wysiądzie uderza smród zbutwieliny i ogólnie coś co nazywamy - "żabami śmierdzi" a po kilkunastu godzinach tam odczucie tego zanika.
Z kolei gdy po kilkutygodniowym tam pobycie wyjechaliśmy na niemieckie piaskowe zalesione wyżyny to zapach żywicy tak kontrastował z tą hoilenderską bagnizną że wydawał mi się jak jaki szpitalny lizol aż drażnił aby po kilku godzinach... po Holandii w Niemczech czuję się już jak w Polsce; przynajmniej w kwestiach aromatycznych. 
No chyba że jaki szkop się zebździ w pobliżu a oni tam s.ają i przy jedzeniu; taka jakaś tam u nich widocznie "kultura" :P 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Każda hodowla śmierdzi

no może po za pasieką

i popatrz - tak nie chcą jeść tych owadów a świninę tylko daj xD 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał(a):

No chyba że jaki szkop się zebździ w pobliżu a oni tam s.ają i przy jedzeniu; taka jakaś tam u nich widocznie "kultura" :P 

Pierdzenie i bekanie przy stole należy do dobrego tonu.😂

Opublikowano
54 minuty temu, witejus napisał(a):

T jest twoja ocena możesz mieć taką czy siaką. Ale na krajowym podwórku nie ma sobie dzisiaj za bardzo równych. Nawrocki miał robić co miesiąc rady gabinetowe to też była obietnica przed wyborcza. Jak go Tusk na pierwszej w kozi róg zagonił to se dał spokój. 

W Europie jest jak jest dwugłos w kraju i niechęć Ukrainie mu nie pomagają ale na krajowym podwórku z tak dużym obciążeniem choćby podniesieniem wieku emerytalnego czy pracą w skłóconej koalicji którą blokuje prezydent chłop sobie radzi dużo dużo lepiej niż stary Kaczyński i dużo dużo lepiej niż młode głupki z konfy. Takie są fakty. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za każdym razem co innego piszesz... 

Sądzisz że rodzice potrzebują by ktoś myślał?

Toż nie potrzeba czyjejś zgody...😆

W jakim ty świecie żyjesz?

Najlepsze jest to że sam siebie okłamujesz😭ja nie muszę.

Taaa zostawiasz byki.sklep zamykasz i jedziesz na wczasy..

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

No tak

w końcu masz 30% rozumu

To i tak więcej niż wyznawca prezesa..

1 godzinę temu, spwrp napisał(a):

Ukraińskie urazy Donalda Trumpa [OPINIA]

Magierowski to wziął rozwód z pis-em??? Tekst, tak całkiem niezgodny linią partii, czy też obecnym prezydentem😏

Każdy rozsądny człowiek musi się zgodzić z tym że dumpf to idiota.

1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

żadna z tych ocen nie zmienia faktu że przy przeważającej większości przeciwko jeśli coś jest wprowadzane to nie ma nic wspólnego z demokracją
Może właśnie dlatego ta Bułgaria to biedny kraj? nie twierdzę; tak tylko pytam bo akurat tam ani byłem ani się wybieram niezależnie czy to xujro tam wprowadzą czy nie. Cyrylica mniej mi się podoba jak łaciński ;) 

a nie słyszałem tego dowcipu

ale już nie opowiadaj; ta zajawka mi wystarczy xD 

jeszcze wrócę do tej Bułgarii - może tam to badanie kto za kto przeciw prowadzili jacyś z Brukseli metodą odpowiedzi przez kiwanie głową? 

Może i nas zrobić badanie czy chcemy inflacji czy nie.

Ci co żyją z turystów są na pewno za euro.

To ogromne ułatwienie.

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja firme 🤣...targales drewno z lasu i nie swoje krowy  doiles ....to u mnie tyz przychodzi taki co ma taka firme 🤣

Kundlu do budy😭 znowu szczekasz obszczymurku?

Godzinę temu, racyl napisał(a):

Ty stary trup jesteś i myślisz, że ci coś jeszcze się trafi. 

Zapomnij żadna baba nie poleci na to twoje powiśle 

Myślisz że wolą świrów!?

W szpitalu masz duże powodzenie.

To że większość to pisowcy to wiem.ale ty jako stały klient napisz czy więcej jest kobiet czy mężczyzn??

42 minuty temu, witejus napisał(a):

Z przeceny, jak już dobrze zajeżdża padliną. Widocznie na świeżą cię nie stać🤣

Wyjdź z tej piwnicy i zobacz w sklepie .albo zadzwoń do rodziny to ci powiedzą jeśli się boisz wychodzić z domu

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

chłop sobie radzi dużo dużo lepiej niż stary Kaczyński

W czym sobie lepiej radzi? jakie sukcesy przez te dwa lata?

3 minuty temu, jacus napisał(a):

Wyjdź z tej piwnicy i zobacz w sklepie

Wyszedłem i widzę, 48,99zł/kg😝

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał(a):

Najlepsze jest to że sam siebie okłamujesz😭ja nie muszę

Tiaaa 

Dało się to zauważyć...

Szczęście na Facebooku się wprost maluje na twej twarzy...😆

Już kilka razy tłumaczyłem...mnie nie bawia takie wyjazdy...

Dla mnie to gorsze jak wyrzucanie gnoju.

Lubię się kajtnąć, zobaczyć i spać we własnym łóżku...

Nie potrzebuję by się za mną oglądali gdzieś...😆🤭

...a co do okłamywania...

To ty sobie wspierasz że jesteś kimś lepszym, bo obok zamku mieszkasz...

...tylko że to ciągle fosa zamkowa....dość mocno zaniedbana...a że padnie czasami blask z okien zamku....no cóż....dobrze że to cię cieszy....dobrze...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Już kilka razy tłumaczyłem...mnie nie bawia takie wyjazdy...

znajomy wraz z rodziną pojechał na tydzień nad morze , na trzeci dzień był w domu , malutkimi kroczkami się przyzwyczaił ostatnio juz za granicą nawet był 

20 minut temu, jacus napisał(a):

Taaa zostawiasz byki.sklep zamykasz i jedziesz na wczasy..

ludzi pojebało , sporo restauracji i kawiarni w pobliskich miasteczkach nie czynna od 23 grudnia do 7-8 stycznia , to sie nazywa bieda 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v