Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w koncu jestes ukraincem wiec wiesz lepiej 😂.

sugerujesz ze sa rownie uczciwi jak kluska ? bardzo mozliwe.

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Już z rana zaczyna bredzić dziad z podkrakowskiej wsi 😄

zamiast pic zacznij brac lekarstwa.

Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Najpierw:

Za chwilę będą go filmować jak jeździ na niedźwiedziu albo własnoręcznie wybiera ziemniaki jak Łukaszenka xD

Potem:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Dać kibolowi choinkę”

Ty jesteś tak głupi czy nigdy choinki nie miałeś więcej niż jednej choinki w domu ?😂

Czemu wyznawcy tuska, ko są tacy j**nięci ?

Chłop jedzie za warszawę do gospodarstwa gdzie uprawiają choinki, w dodatku to jego wyborcy, rozmawia z ludźmi to nie przywiezie choinki , jednej czy drugiej 😂

Świerków srebrzystych też jest kilka rodzai. U mnie jeden zieleńszy ale nie pachnie, drugi drobniejszy, żółtszy i trochę już się sypie ale pachnie.

Dla was to coś nadzwyczajnego znaleźć plantację choinek 😂

Zapewne dla rafałka to byłby problem pojechać na gospodarstwo uprawiające choinki gdzie by go nie wygonili 😂

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Ty jesteś tak głupi czy nigdy choinki nie miałeś więcej niż jednej choinki w domu ?😂

Nie no, choinki miałem, ale nie miałem jeszcze tak, żebym w lesie wycinał świerk srebrzysty a potem do domu wnosił świerk zwyczajny xD Ktoś kibolowi podmienił choinkę w transporcie xD 

Opublikowano

co za logika , kogo obchodzi czy Nawrocki lub Tusk ubierze choinke czy nie , to jest na potrzebe chwili 1 minuta i każdy zapomina przy natłoku informacji , pojechał z synem ok i nic po za tym jest wiele innych kwesti poważnych które można zarzucić Prezydentowi takżę ta choinka to epizod 

6 minut temu, jacus napisał(a):

logika i myslenei nie jest specjalnoscia pisowskiego ciemnego luda...

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał(a):

logika i myslenei nie jest specjalnoscia pisowskiego ciemnego luda...

Znalazł się ,,myśliciel" z Golicji i Głodomerii, gdzie bieda z Nędzą rządzi.🤣

Opublikowano

taki przekaz to dla wici idealnie pasuje -on nie rozrozni drzewa scietego siekiera od tego pila..😂

nawet twoj idol kwasniewski sie tak nie osmieszal-jak pil to na umor a nie udawal😂

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie no, choinki miałem, ale nie miałem jeszcze tak, żebym w lesie wycinał świerk srebrzysty a potem do domu wnosił świerk zwyczajny xD Ktoś kibolowi podmienił choinkę w transporcie xD 

A rudego już sprawdziłeś., jak jego choinki 🤔🙈

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dużo jesteś odchylony, głupota bierze górę . 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

zaden pisowski debil nie widzial ,ze ta co wnosi byla pila cieta ?

nawet specjalista od pi  motorowych 😂https://plejada.pl/newsy/karol-nawrocki-pojechal-scinac-choinke-do-lasu-nagranie-obieglo-siec/s7bhehn

że niby wyciął choinkę za parę stów wartą a do pałacu przytargał szaszłaka za góra osiem dych?

a bo to tak jak złapali u ruskich konwojentów pociągu cystern ze spirytusem gdzie jedna była pusta

Где же спиртное?
Мы его продали.
Где же деньги?
Мы их пропили.

• Haha 1
Opublikowano

Jeszcze jakby ktoś był z miasta i nie miał w domu siekiery, piły ale ludzie ze wsi i tacy ograniczeni .

Pałac duży a niektórym wydaję się, że tam tylko jedna choinka stoi 😄

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v