Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

na moim regionie te karczmy dopiero bieda la 90r zlikwidowała , jeszcze w latach 80 było normą po mszy po jarmarku czy targu nachlamie sie w knajpie ,litkup też popularna forma była ,matki wam nie mówiły jak ojciec sprzedał krowe , prosiaki i do knajpy wstąpił 🤣

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Wtedy nigdzie nikomu się nie spieszyło . Nie było takiej pogoni za pieniądzem 

A te próżniaki na internecie które codziennie siedzą cały rok jak widać zostały 🤣

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

A te próżniaki na internecie które codziennie siedzą cały rok jak widać zostały 🤣

Na prezesa koła próżniaków kandydujesz?🤣 Masz mój głos.

Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał(a):

Wtedy nigdzie nikomu się nie spieszyło . Nie było takiej pogoni za pieniądzem 

O tym próżniaku kwiczącym od rana mówisz ?? xD

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

...no jest was....kilku...🤭

Ty w ogóle masz jakieś zajęcie ?

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

O tym próżniaku kwiczącym od rana mówisz ?? xD

O tym to może nie koniecznie 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Próżniak kwiczący od rana, pięknie się podsumowałeś racylku ...

Już skończyło się pracowanie na telefonie 😂 Teraz będziesz poszukiwał stacji z paliwem 5,18

3 minuty temu, mirro napisał(a):

Poprószyło śniegiem u Ciebie?

Jest trochę , zimny wiatr 

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Już skończyło się pracowanie na telefonie 😂 Teraz będziesz poszukiwał stacji z paliwem 5,18

A po co mam szukać ?? Osobówki zalane benzyną pod korek, ON ma przyjechać 29 grudnia.

Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

na moim regionie te karczmy dopiero bieda la 90r zlikwidowała , jeszcze w latach 80 było normą po mszy po jarmarku czy targu nachlamie sie w knajpie ,litkup też popularna forma była ,matki wam nie mówiły jak ojciec sprzedał krowe , prosiaki i do knajpy wstąpił 🤣

grałem jeszcze w takiej knajpie na imprezach około 1996-99 roku, potem ktoś to kupił, teraz jest sklep, już coraz mniej osób pamięta, co to była "Kilianka", prawda @galan99 ??

• Like 2
Opublikowano
24 minuty temu, jahooo napisał(a):

grałem jeszcze w takiej knajpie na imprezach około 1996-99 roku, potem ktoś to kupił, teraz jest sklep, już coraz mniej osób pamięta, co to była "Kilianka", prawda @galan99 ??

Prawda tak było - "Kilianka" - podzielone na pół jest sklep żelazny i przemysłowy 2 braci ma mieszkali  na przeciw nazwiskami nie będę  podawał . 

W Zamościu cisza na granicznej  tylko stacja paliw czynna . 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v