Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Są pociągi lokalne co się zatrzymują co 5km, a są międzymiastowe co zatrzymują się rzadziej ... Tak samo nie wszędzie jedziesz autostradą gdzie zjazd jest co 20km zamiast drogą krajową gdzie skrzyżowanie jest co kilometr ...

Nie porównuj autostrady do pociągu bo autostradą każdy z nas jedzie na swój rachunek a pociąg musi na siebie zarobić 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Ktoś tu się nieźle odkleił do tego niemiecka choinka. 

1766135282_p3612a_600.jpg

Nawet symbole religijne ci nie pasują 

• Haha 1
Opublikowano

Godło w szopce i choinka której ubierania zwyczaj przywędrował do nas z Niemiec to żadne symbole religijne. To jest adresowane do ciemnego ludu. W szopce w której rodził się Jezus a która teraz jest często ustawiana jako symbol i na pamiątkę tego wydarzenia nie wisiało godło Polski ani nie było choinek. 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co ty tam masz w tym swoim psychiatryku? Błazny od Nawrockiego znowu się ośmieszyły to godło to pewnie któryś z gabinetu na szybkiego złapał i przyniósł. 

1766144988_h7luc9_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Godło w szopce i choinka której ubierania zwyczaj przywędrował do nas z Niemiec to żadne symbole religijne. To jest adresowane do ciemnego ludu. W szopce w której rodził się Jezus a która teraz jest często ustawiana jako symbol i na pamiątkę tego wydarzenia nie wisiało godło Polski ani nie było choinek. 

Ale jakby była flaga lgbt to już byłoby OK ?🤣

Wstydzisz się naszego godła ?

Opublikowano
11 minut temu, racyl napisał(a):

Nie porównuj autostrady do pociągu bo autostradą każdy z nas jedzie na swój rachunek a pociąg musi na siebie zarobić 

Nawet symbole religijne ci nie pasują 

Jedzie na własny rachunek samochodem tak samo jak pociągiem. Placisz za paliwo , autostrade, opłaty za samochód a jadąc pociagiem płacisz za bilet. Państwo zarabia na tobie tak samo.

Godło to symbol religijny?

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Jedzie na własny rachunek samochodem tak samo jak pociągiem. Placisz za paliwo , autostrade, opłaty za samochód a jadąc pociagiem płacisz za bilet. Państwo zarabia na tobie tak samo.

Godło to symbol religijny?

Taki pociąg bez przystanków musi się opłacać .Dlaczego pks zlikwidowali bo się nie opłacało

Wstydzisz się naszego godła ?. lepsza flaga lgbt ?

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

To tak jak w osobowym pociągu...

autokar jest zarezerwowany pod konkretną wycieczkę a pociąg to kupi ktoś bilet albo nie .

To nie jest to samo

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Ale jakby była flaga lgbt to już byłoby OK ?🤣

Wstydzisz się naszego godła ?

Co ty bredzisz naćpałeś się od rana czy nachlałeś? Szopka to szopka godło to godło a błazny to błazny. I z błaznów w kancelarii Nawrockiego i z ciebie tutaj możemy się jedynie pośmiać  Jak pis rządził koleje dużych prędkości były potrzebne jak pis w opozycji koleje dużych prędkości są złe. Zabawiaj nas tymi tekstami dalej jest wesoło. 

Opublikowano
25 minut temu, racyl napisał(a):

No i uwierz mi, że taki z małą ilością przystanków też zarobi ...

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, racyl napisał(a):

Taki pociąg bez przystanków musi się opłacać .Dlaczego pks zlikwidowali bo się nie opłacało

Wstydzisz się naszego godła ?. lepsza flaga lgbt ? 

Skoro pociąg bez przystanków musi się opłacać to o czym ty tu nieszczęsny człowiecze piszesz? O co ci właściwie chodzi?  Może napisz w punktach to będzie bardziej konkretnie i przejrzyście. 

PKS zbankrutował bo to było państwowe z masą urzędasów lewackimi ZZ i durniami z nadania politycznego. Nie ma PKSu a w to miejsce powstały prywatne firmy którym jak9s się opłaca.

O co ci chodzi z tym godłem? Dekiel tak zrylo że ci się LGBT włącza? Ja się jeno pytam czy godło to symbol religijny bo tak stwierdziłeś. 

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Co ty bredzisz naćpałeś się od rana czy nachlałeś? Szopka to szopka godło to godło a błazny to błazny. I z błaznów w kancelarii Nawrockiego i z ciebie tutaj możemy się jedynie pośmiać  Jak pis rządził koleje dużych prędkości były potrzebne jak pis w opozycji koleje dużych prędkości są złe. Zabawiaj nas tymi tekstami dalej jest wesoło. 

wstydzisz się jednak polskiego godła na polskiej ziemi 

Cpk było gigantomanią a koleje dużych prędkości już nie są 🤣. Po czym te pociągi miałyby jeździć jak tusk wyciął budowę torów 🤣

Kupi niemieckie pociągi a nie będzie po czym jeździć i będą popierdalać z prędkością jak dotychczas 🤣

3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Skoro pociąg bez przystanków musi się opłacać to o czym ty tu nieszczęsny człowiecze piszesz? O co ci właściwie chodzi?  Może napisz w punktach to będzie bardziej konkretnie i przejrzyście. 

PKS zbankrutował bo to było państwowe z masą urzędasów lewackimi ZZ i durniami z nadania politycznego. Nie ma PKSu a w to miejsce powstały prywatne firmy którym jak9s się opłaca.

O co ci chodzi z tym godłem? Dekiel tak zrylo że ci się LGBT włącza? Ja się jeno pytam czy godło to symbol religijny bo tak stwierdziłeś. 

Nie musisz się tak spinać o kolej bo rudy może od niemca pociągi a i tak będzie popierdalało jak dotychczas. A ta kolej jaka będzie jak nie państwowa 🤣

Zryty to ty masz dekiel mieszkając pod ukraińską granicą w pierdziszewie z dala od jakichkolwiek kolei 

Opublikowano (edytowane)

Gdzie ci wyciął tory ? Czym? Palnikiem?

Czemu jak dotychczas? 

Czy godło to symbol religijny jak twierdzisz?

Owszem mieszkam pod granicą ale zapewniam cię że zjechałem Polskę i Europe bardzo dokładnie i potrafię poznać głupka który nie wie o czym pisze.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Jest jesz kilka np PKS Warszawa Polonus, państwowy 😉 i bardzo dobrze prosperuje 

Masa jest przejętych przez samorządy to praktycznie też można powiedzieć państwowe 

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i uwierz mi, że taki z małą ilością przystanków też zarobi ...

wszystko zweryfikuje czas . najwyżej będzie jak lotnisko w radomiu 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Gdzie ci wyciął tory ? Czym? Palnikiem?

Po tych obecnych torach , z rogatkami ma jechać pociąg z prędkością 350km ?🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Po tych obecnych torach , z rogatkami ma jechać pociąg z prędkością 350km ?🤣

A dlaczego tak ma być ?? Budowane będą nowe tory do CPK, dlaczego nie dostosować ich pod 350km/h ... Mogą spokojnie jeździć po tym wolniejsze pociągi, a zawsze można kupić szybsze i puścić je na te tory bez jakichkolwiek modernizacji ... Twój PiSowski mózg pojmuje takie rzeczy ???

Tak samo autostradą nie trzeba jeździć 140km/h ... Jak jakaś mała osobówka nie daje rady tyle jechać lub pali w h*j dużo przy tej prędkości to zawsze można jechać wolniej, ale droga już jest dostosowana pod takie prędkości, są skrzyżowania bezkolizyjne itp itd ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

A kto ci tak powiedział?

No już nie rób z siebie debila , najpierw pieszesz o wycięciu palnikiem  , zdemontowaniu 

Opublikowano

A co to ma wspólnego? Piszesz ze Tusk wyciął tory to się ciebie zapytałem. Nigdzie tego nie stwierdziłem. 

Kto ci naopowiadał ze pociągi będą jeździć 350 po obecnych torach?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A dlaczego tak ma być ?? Budowane będą nowe tory do CPK, dlaczego nie dostosować ich pod 350km/h ... Mogą spokojnie jeździć po tym wolniejsze pociągi, a zawsze można kupić szybsze i puścić je na te tory bez jakichkolwiek modernizacji ... Twój PiSowski mózg pojmuje takie rzeczy ???

Twój lewacki mózg nie pojmuje tego, że trzeba najpierw zbudować obiekt do którego mają jeździć, potem tory a na końcu pociągi 🤣

Lewaki to zawsze myślą od d*py strony 🤣

Teraz, Ulman napisał(a):

A co to ma wspólnego? Piszesz ze Tusk wyciął tory to się ciebie zapytałem. Nigdzie tego nie stwierdziłem. 

Kto ci naopowiadał ze pociągi będą jeździć 350 po obecnych torach?

Z tobą to dyskusja jak z galanem . najpierw coś pisze sam a potem temu zaprzecza 

• Like 1
  • Haha 1