Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, jacus napisał(a):

no i najwazniejsze-korpucja i zlodziejstwo na niewyobrazalna skale ..

no to akurat po obu stronach tej wojny
i m. in. dlatego trudno będzie ich tam rozegnać bo spora część tych obydwu krain upatrzyła sobie dobry biznes właśnie w trwaniu wojny a nie jej kończeniu

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Taki silny to dlaczego męczy się już 3 lata i nadal nie ma efektów ?

Skoro tak słaby, to czemu nie potrafi nikt go zmusić do ustępstw?

Nawet pan z makijażem...🤷

Opublikowano

Przebywający w Brukseli na szczycie UE premier został zapytany na briefingu prasowym o udział szefa prezydenckiego Biura Polityki Międzynarodowej Marcina Przydacza w zorganizowanym w Waszyngtonie pierwszym spotkaniu przygotowawczym przed przyszłorocznym szczytem G20, w którym ma wziąć udział Polska.
- Rząd jest odpowiedzialny konstytucyjnie za prowadzenie polityki zagranicznej. Ten format G20, jego przygotowanie, to jest oczywiście domena rządu. Mówimy o sprawach, które są wyłączenie w dyspozycji i decyzji rządu - powiedział Tusk.
Zaznaczył, że nieważne, iż to on jest premierem, tylko "o respektowanie konstytucji i elementarnych zasad polskiego ustroju". "Więc ja nie pozwolę na to, żeby ze względu na wybujałe ambicje albo chęć dokuczania nam czy z jakichś innych powodów, Pałac Prezydencki gwałcił konstytucję. Nie i koniec" - oświadczył premier.

rządy pis, duda i nawrocki sprawili, że usa zaprosiło polskę do udziału w szczycie g20, a teraz ci szmaciarze, nie mając żadnych sukcesów, nawet w europie robią za tło, chcą się ogrzać nie swoim sukcesem i jeszcze rzucają kłody pod nogi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał(a):

rządy pis, duda i nawrocki sprawili, że usa zaprosiło polskę do udziału w szczycie g20, a teraz ci szmaciarze, nie mając żadnych sukcesów, nawet w europie robią za tło, chcą się ogrzać nie swoim sukcesem i jeszcze rzucają kłody pod nogi

Słychać wycie ?? Znakomicie 🤣

A Nawrocki niech jedzie do Ostrołęki, tam się ogrzeje w cieple PiSowskiego sukcesu xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

ostatencyjny

?

a se wyszukam

wyszukałem
nno względnie trafnie nazwane

no co? u nas we wsi ... itd xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Słychać wycie ??

12 minut temu, nie napisał(a):

"Więc ja nie pozwolę na to, żeby ze względu na wybujałe ambicje albo chęć dokuczania nam czy z jakichś innych powodów, Pałac Prezydencki gwałcił konstytucję. Nie i koniec" - oświadczył premier.

słychać  :D :D 

Opublikowano

Żona i syn ORMOwca Dobrzyńskiego pracują razem w państwowej spółce Enea. Jak wynika z informacji do których dostali dziennikarze, syn rzecznika ministra-koordynatora został przyjęty bez konkursu.

👏

Opublikowano

W 99 procentach zamówień na dostawy oprogramowania biurowego polska administracja dyskryminuje dostawców innych niż Microsoft i na własne życzenie uzależnia się od jednego dostawcy – to główne wnioski z raportu Fundacji Instrat “Zamówienia na pozór otwarte”. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie słyszałeś. Twojego idola i mentora propagandy, Jacka Kurskiego chcą z PiSu wywalić xD

a co? pewnie na żadnej pasterce po tych wigiliach nie był?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Za co?

Tutaj to raczej powinno być pytanie "Dlaczego tak późno" ...

2 minuty temu, dysydent napisał(a):

a co? pewnie na żadnej pasterce po tych wigiliach nie był?

Raczej kłóci się z Matim, a Mati ma 1/3 szabelek w PiSie. Lepiej odpalić jedną kurę niż 1/3 partii ...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

Image

propaganda jak w zsrr 

to naprawdę gdzieś sobie wisi czy jaki obrazek z typu deepfake od ajwaj?

"Rosja to agresor, a Ukraina jest ofiarą jej agresji. Ofiara ma prawo oczekiwać odszkodowania od sprawcy" - napisał szef MSZ Radosław Sikorski,"

oj to Panie Ministrze Wenezuela też szuka takich orędowników bo tam też zanosi się na agresję i akurat też będzie tam i agresor i ofiara
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-wzywam-do-unii-z-wenezuela-w-obawie-przed-usa-maduro-szuka-s,nId,22499952#parametr=najnowsze

puste słowa polityków

Opublikowano
15 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

.,znasz się na tym...🤭

miałem same piątki i czytałem dużo książek, nie moja wina, że nie chciało ci się uczyć

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

miałem same piątki i czytałem dużo książek,

Aaaaaa to Ty wykształciuch jesteś. Oj weźmie się za takich Pan Prezes, oj weźmie.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

to naprawdę gdzieś sobie wisi czy jaki obrazek z typu deepfake od ajwaj?

zdjęcie z x, raczej fakt

Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! 
Przecież na tej stacji za trzydzieści lat, 
Przesiądziesz się łatwo oraz w krótkim czasie,
Do metra, co będzie mknąć po nowej trasie!

:D 

• Thanks 1