Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

I afery, ostatnio w PKP Cargo, prezes poszedł won.😆

Dodaj, ze poszedł won bo spółkę załatwił Morawiecki jak kazał wozić ukraińskie zboże za darmo a potem wegiel z portów też za darmo.

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Pełczyńska to pisowska ciemnota, ciekawe😂

Ona ma wiele za uszami i wiele rzeczy nie rozumie ale tu akurat powiedziała prawdę. Dlaczego wielu tak się boi tej ustawy i dlaczego mówi się takim jak @Krzysztof81 o jakichś bankierach i bankach.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Tusk załatwił finasowanie i budowa rusza.

🤣 już dwadzieścia lat rusza i nie może ruszyć🤣, 2021r miał być prąd🤣, załatwił finansowanie za nasze pieniądze, tak jak odszkodowania dla ofiar zbrodniarzy niemieckich, wypłaci im sam 🤣. Głupiś i wstydu nie masz pisząc te brednie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dodaj, ze poszedł won bo spółkę załatwił Morawiecki jak kazał wozić ukraińskie zboże za darmo a potem wegiel z portów też za darmo.

Ty, kup se blaszke...

Nie wiesz za co, ale warto przypierdolić w Morawieckiego.😆

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Argumenty się skończyły jak napisałem prawdę o tym kto rozwalił pkp cargo? Wożenie węgla z portów i ukraińskiego zboża za darmo potracone kontrakty i kary za ich zerwanie zrobiły swoje kolejny efekt dobrej pisowskiej zmiany.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Współczujemy ci ale już kiedyś się nam tym chwaliłeś.

2 minuty temu, witejus napisał(a):

A cartoonish bald man with a stern expression sits on a white toilet in a tiled bathroom, wearing a light gray shirt, red tie with a heart symbol, and black shoes, with his pants down around his ankles exposing legs but no private areas. Speech bubbles in Polish text say Robimy nie gadamy with yellow laughing emojis. Toilet paper roll is mounted on the wall beside him. Bottom text overlay reads usmiechnijmy nie teta POLSKA in white letters on black background.

No dokładnie tak się stało z twoją argumentacją dzisiaj. Zesr..a się. 😄 Obaj bardzo poprawiacie mi humor od rana. Zero argumentów tylko jakieś pierdy z siebie wydalacie. 

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Argumenty się skończyły jak napisałem prawdę o tym kto rozwalił pkp cargo?

To gdzie i po co on tam poszedł jeśli Morawiecki rozwalił spółkę ? i dlaczego go wyebali ze stołka? może o tym napisz, 

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Obaj bardzo poprawiacie mi humor od rana.

Ty masz zawsze dobry humor, choćby tusk ci na łeb nasrał.😂

Opublikowano (edytowane)

@witejus No przecież ci napisałem do złej sytuacji finansowej pkp cargo doprowadził Morawiecki. Najpierw kazał za darmo wozić ukraińskie towary i lokomotywy ciągały pociągi osobowe z uchodźcami. A potem jak się zaczęła afera z węglem to kazali pkp cargo wozić za darmo węgiel z portów po Polsce bo ludzie mieli mieć tani węgiel który potem zalegał na składach. Pkp cargo pozrywało kontrakty które wtedy mieli popłacili kary mało, ze nie zarabiali na tej dobroczynności co im Morawiecki kazał robić to jeszcze dokładali dobo ponosili koszty za które rząd im nigdy nie zapłacił. Obecna sytuacja w spółce to pokłosie tamtych lat. Teraz to już tam będą co chwila prezesów zmieniać  Bo trzeba reformować ciąć zwalniać szukać oszczędności a tego nikt nie lubi.

Opublikowano
24 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale których projektów, sprzedaż działek na których miało być cpk?😄 Pis nie naprawił sądów to co projekt ich psucia ma być kontynuowany czy chociaż zatrzymany? Już nawet Braun powołuje się, że w składzie jest neosędzia nie zdziwię się jak kiedyś Ziobro to zrobi.

jaka korzyść ma społeczeństwo z blokowania i kasacji wyroków ,, neo sedziów '' tu jest nacisk położony na wojnę PO-PIS i tak naprawdę obie formacje na tym korzystają 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

No przecież ci napisałem do złej sytuacji finansowej pkp cargo doprowadził Morawiecki. Najpierw kazał za darmo wozić ukraińskie towary i lokomotywy ciągały pociągi osobowe z uchodźcami.

Jasne, jak się nie chce przyznać, że wyleciał za machloje na akcjach, to się pier**li głupoty o Morawieckim. Tę twoją śpiewkę znam na pamięć.

Opublikowano
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Gdyby Żurek był od razu to Trzaskowski by wygrał. 

kompletne bzdury , w wyborach 2023 obecna koaliocja otrzymała chyba około 55 % glosów ile teraz mają razem ? ewidentnie jako koalicja straciła 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

Stawiałby gdyby mieli szaliki czarno-czerwono-żółte

za takie bluźnierstwo tusk (i niemcy) by cię zamknęli 

rasa panów nie mówi żółty tylko złoty (jak zęby, które wyrywali więźniom)

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jarecki napisał(a):

jaka korzyść ma społeczeństwo z blokowania i kasacji wyroków ,, neo sedziów '' tu jest nacisk położony na wojnę PO-PIS i tak naprawdę obie formacje na tym korzystają 

Korzyści nie ma żadnej bo piśdzielce nie rozumiały, że aby zmienić niektóre przepisy czy instytucje lub urzędy trzeba zmienić konstytucje której zmienić nie mogły. W związku z tym reformę można nazwać deformą czyli psuciem

24 minuty temu, witejus napisał(a):

Jasne, jak się nie chce przyznać, że wyleciał za machloje na akcjach, to się pier**li głupoty o Morawieckim. Tę twoją śpiewkę znam na pamięć.

Jak wyleciał za machloje to bardzo dobrze świadczy o nadzorujących. Natomiast winny słabego stanu pkp cargo jest Morawiecki tak jak opisałem.

20 minut temu, jarecki napisał(a):

kompletne bzdury , w wyborach 2023 obecna koaliocja otrzymała chyba około 55 % glosów ile teraz mają razem ? ewidentnie jako koalicja straciła 

Bzdura to jest twierdzenie, że to przesz Żurka poparcie spadło.

Opublikowano
9 minut temu, Takeda napisał(a):

Nasza arcykapłanka propagandy @hubertuss z okazji jutrzejszej drugiej rocznicy sądząc po aktywności dostała z centrali wytyczne i już wie co ma pisać do świąt i jaki przekaz promowac 🤣

Bez przesady za wysoko cenisz jego bełkot. To zwykłe objawy fiksum-dyrdum. Nie wierze, że normalny człowiek siedzi od rana do nocy i takie głupoty na jakims forum wypisuje.

1578945221_pop8tn_600.jpg

Opublikowano
26 minut temu, nie napisał(a):

za takie bluźnierstwo tusk (i niemcy) by cię zamknęli 

rasa panów nie mówi żółty tylko złoty (jak zęby, które wyrywali więźniom)

Suuuuper żart.