Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisiaki uczą się od najlepszych. Batyr pokazał jak to się robi. A może Batyr uczył się od nich. W pisie gen złodziejstwa jest bardzo silnie zakorzeniony. Jak się nie da okraść państwa to może chociaż staruszków.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Batyr chce odkupować a rachunek dołączyć do reparacji.

Oplułem ekran ze śmiechu.🤣 Aaaaa te reparacje to na ile Vatu będą?

https://wiadomosci.wp.pl/akty-dywersji-na-kolei-szef-mswia-zabiera-glos-7222756326726592a

Jak to dobrze że Pan Prezydent nie podpisał aktów mianowania na pierwszy stopień oficerski ludziom, którzy mają walczyć a takim czymś jak wyżej. Normalnie wizjoner , mąż stanu zatroskany losem obywateli i sprawnością wywiadu oraz kontrwywiadu. Przyroda znowu przyjebała w twarz mokrą szmatą i to tak wymienionemu jak i całej zgrai jego fanboyów🤣

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, mirro napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/akty-dywersji-na-kolei-szef-mswia-zabiera-glos-7222756326726592a

Jak to dobrze że Pan Prezydent nie podpisał aktów mianowania na pierwszy stopień oficerski ludziom, którzy mają walczyć a takim czymś jak wyżej. Normalnie wizjoner , mąż stanu zatroskany losem obywateli i sprawnością wywiadu oraz kontrwywiadu. Przyroda znowu przyjebała w twarz mokrą szmatą i to tak wymienionemu jak i całej zgrai jego fanboyów🤣

to sokistów też Prezydent ma "opiniować" / lub nie?

Bogu dzięki tych raczej nie i nawet nie wiem czy Bóg ma/musiał mieć coś z tym wspólnego?

jak by nie patrzeć i na kogo to władza ma coraz więcej pretekstów do coraz nachalniejszej inwigilacji a z czasem i do jeszcze więcej
prowokacja ta akurat jednakowo śmierdzi ruskimi onucami jak i zasłoną dymną przekręciarzy z polskiego a ni równie dobrze ukraińskiego podwórka

ciekawe co oficjalne śledztwa wykażą i czy cokolwiek jednoznacznego?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
41 minut temu, mirro napisał(a):

no bo jakby podpisał to z mocą wsteczną by to zadziałało i drony by się w polsce nie pojawiały już we wrześniu czy tam sierpniu. Ty naprawdę sądzisz, że to by coś zmieniło? 

26 minut temu, hubertuss napisał(a):

Niestety mamy prezydenta jakiego mamy. Hitlera tez wybrała większość i też myśleli ,że dobrze dla kraju robią 

Hitler nie był prezydentem , jak już to przyrównuj Hitlera z Tuskiem, z racji stanowiska i zakresu władzy. Ale wtedy wychodzi żeś ty tą większą durnością co dobrze dla kraju jak im się wydaje robią.

• Haha 1
Opublikowano
55 minut temu, mirro napisał(a):

🚑🚑🚑

-----------------

tusk mówi:
Niestety potwierdziły się najgorsze przypuszczenia. Na trasie Warszawa-Lublin (wieś Mika) doszło do aktu dywersji. Eksplozja ładunku wybuchowego zniszczyła tor kolejowy. 

kilka minut wcześniej gawkowski w radiu mówi, że wybuch został wykluczony

ci idioci nad niczym nie panują i jak coś się wydarzy to wpadają w panikę

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Takeda napisał(a):

Hitler nie był prezydentem , jak już to przyrównuj Hitlera z Tuskiem, z racji stanowiska i zakresu władzy. Ale wtedy wychodzi żeś ty tą większą durnością co dobrze dla kraju jak im się wydaje robią.

Był i prezydentem i kanclerzem. Polecam się dokształcić ;) od śmierci Hindenburga miał władze absolutną ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

demontatorzy polskiej armii najwięksi to kto? nie przypadkiem obecne rządząca ta zbieranino-popapranina? a teraz krzyk bo ...
za wiarygodnie toto nie wygląda

jakoś cicho ile to programów wojskowych czy okołowojskowych ta poparanina już znowu uwaliła odkąd powróciła do władzy i jakichś paru trepów mniej to pikuś przy tym. pisdzielce nielepsze no ale one akurat teraz nie rządzą właśnie i za to czego nie zrobili w kwestiach obronności Polski a sporo i za to co zrobili w kwestiach obronności Ukrainy na polski koszt bez jakichkolwiek zobowiązań tej Ukrainy co w zamian

Akurat te incydenty na kolei robią wrażenie doskonałego pretekstu tylko do czego? może spacyfikowania zdolności protestecyjnych polskich kolejarzy przeciwko wyprzedaży polskich kolei? wszak tego też nie można wykluczyć

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

🚑🚑🚑

-----------------

tusk mówi:
Niestety potwierdziły się najgorsze przypuszczenia. Na trasie Warszawa-Lublin (wieś Mika) doszło do aktu dywersji. Eksplozja ładunku wybuchowego zniszczyła tor kolejowy. 

kilka minut wcześniej gawkowski w radiu mówi, że wybuch został wykluczony

ci idioci nad niczym nie panują i jak coś się wydarzy to wpadają w panikę

Może jakby było więcej oficerów w służbach ... Ale nie ma bo jakiś pajac z pałacu musi udawać że coś znaczy ...

• Like 1
Opublikowano

a ja tam zalecam nie wierzyć nikomu; ani Nawrockiemu ani Tuskowi ani nikomu innemu z deklaratywnych "zbawców" polskiej racji stanu i jeśli w kwestii choćby tych incydentów kolejowych wszyscy nie zaczną mówić jednym głosem to tylko potwierdzi słuszność mojej niewiary

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Był i prezydentem i kanclerzem. Polecam się dokształcić ;) od śmierci Hindenburga miał władze absolutną ...

to ja mam się dokształcić? Kiedy i według kogo Hitler był prezydentem? 

Także zacznij od siebie może co...

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, był i prezydentem i kanclerzem jednocześnie.

bzdura po śmierci Hindenburga zawiesił urząd prezydenta

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Takeda napisał(a):

Stanowisko nazywało się oficjalnie Wódz Rzeszy, ale to tylko taka nazwa, uprawnienia jak prezydent. Po śmierci prezydenta Hindenburga jego obowiązki przejął Hitler.

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

a ja tam zalecam nie wierzyć nikomu; ani Nawrockiemu ani Tuskowi ani nikomu innemu z deklaratywnych "zbawców" polskiej racji stanu i jeśli w kwestii choćby tych incydentów kolejowych wszyscy nie zaczną mówić jednym głosem to tylko potwierdzi słuszność mojej niewiary

komu wierzyć w takim razie ?  

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Takeda napisał(a):

bzdura po śmierci Hindenburga zawiesił urząd prezydenta

Stworzył urząd Wodza Rzeszy który łączyl urząd prezydenta i kanclerza ... Czyli był prezydentem ...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Takeda napisał(a):

nie no hitler zblatował funkcje kanclerza i prezydenta i wyszedł mu "fuhrer"

Opublikowano

A T

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Stanowisko nazywało się oficjalnie Wódz Rzeszy, ale to tylko taka nazwa, uprawnienia jak prezydent. Po śmierci prezydenta Hindenburga jego obowiązki przejął Hitler.

JPRDL nie był prezydentem, coś tam wiesz ale weź sobie swoją radę do serca, urząd prezydenta został przywrócony już po hitlerze

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

jak przejął jak najpierw w wątpliwych okicznosciach sam Hindenbirg mianował go na kanclerza a później sam Hitler mianował się wodzem to co miał do przejmowania, sam sobie wziął 

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może jakby było więcej oficerów w służbach ... Ale nie ma bo jakiś pajac z pałacu musi udawać że coś znaczy ...

narracja dla największych idiotów 👏

przecież te kilka awansów nie zwiększyłoby ilości osób pracujących w służbach 

gdyby służby zajmowały się tym do czego są obligowane a nie ściganiem opozycji to wykryłyby więcej niebezpiecznych zachowań

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, Takeda napisał(a):

A T

JPRDL nie był prezydentem, coś tam wiesz ale weź sobie swoją radę do serca, urząd prezydenta został przywrócony już po hitlerze

A czy to ważne jak się urząd nazywa ?? Połączył się prezydenta i kanclerza i nazwał to Fuhrerem, czyli formalnie miał władze prezydencką ...