Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Ty manipulujesz a nie Rzepliński i to na bardzo niskim poziomie. 

to nie mój wyrok tylko trybunału kon. 

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Neo sędziowie niestety nie zniknęli jest ich prawie 3 tys

kilka godzin wcześniej pisałeś

Cytat

Teraz blokuje wręczenie nominacji sędziowskich.

sufit się wam dzisiaj na łeb zwalił i bredzicie :D 

Opublikowano (edytowane)

@nie patrz pis prowadzi w sondażu 😄

PiS prowadzi w nowym sondażu. To jednak zły znak dla partii Kaczyńskiego

Mi się na nic sufit nie zwalił. To jest problem dla ludzi którzy mają sprawy w sądach. Ja dzięki Bogu żadnych nie mam ani moja rodzina. Tutaj cierpią również wyborcy pisu i Nawrockiego i będą cierpieli.

To, że pisze sędzia i neo sędzia i ty się do tego czepiasz to twoja niskich lotów manipulacja w systemie są legalni sędziowie i pisowscy neo sędziowie. Więc twoje czepianie się nie wiele tu zmienia. Zobaczymy jaką listę pokaże Nawrocki. Bo jeśli to są sędziowie nominowani przez neo KRS to strzeli sobie w stopę. I są takie przepuszczenia to właśnie te nazwiska i temu listy nie widać. Jeśli to są właśnie ci to Żurek już dzisiaj mówił, że będzie bił Nawrockiemu brawo. Czas pokaże. Nawrocki tym ruchem potwierdzi, ze nie zgadza się z decyzją nie legalnego pisowskiego neo KRS u. Może to być kolejne samozaoranie się Nawrockiego i jego ekipy. Problemem są tylko kłopoty zwykłych ludzi którzy będą mieli coraz bardziej przeciągające się sprawy w tym te cywilne. I tego się nei da zwalić na Tuska gówno ochlapie i Nawrockiego.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

ciekawy sondaż , prawie 70 % bierze pod uwagę głosowanie na pis , to prawie większość konstytucyjna 👌

🤣

A na PO 74% xD PiS traci bo ludzie mają już dość tego zdemenciałego dziada...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To, że pisze sędzia i neo sędzia i ty się do tego czepiasz to twoja niskich lotów manipulacja

nie używaj wyrazów, których  znaczenie nie rozumiesz

dlaczego wszystkie po-łgłówki są ograniczone umysłowo?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie jak mylisz jakie nazwiska będą na liście. Nominowanych przez neo KRS czym Nawrocki strzeli sobie w kolano i się skompromituje? Bo potwierdzi, ze neo sędziowie od neo kRS nie mogą awansować. Czy np takich którzy np z sądu okręgowego chcą awansować do apelacyjnego nie są neo sędziami i nie potrzebują do tego neo KRS? No czemu nie ma listy 46 nazwisk?

@Wpaw ty się śmiejesz a rozumiesz w ogóle o czym ja piszę, ze tak zapytam?

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie jak mylisz jakie nazwiska będą na liście. Nominowanych przez neo KRS czym Nawrocki strzeli sobie w kolano i się skompromituje? Bo potwierdzi, ze neo sędziowie od neo kRS nie mogą awansować. Czy np takich którzy np z sądu okręgowego chcą awansować do apelacyjnego nie są neo sędziami i nie potrzebują do tego neo KRS? No czemu nie ma listy 46 nazwisk?

Nie masz nic na papierze same domysły. Rozumiesz czy też będziesz się śmiał jak głupi do sera

Opublikowano
10 minut temu, nie napisał(a):

dlaczego wszystkie po-łgłówki są ograniczone umysłowo?

Z dwóch półdupków jest cała d*pa, ale z dwóch półgłówków nie ma mądrej głowy.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

tego nawet ty nie rozumiesz :D 

e jak mylisz jakie nazwiska będą na liście. Nominowanych przez neo KRS czym Nawrocki strzeli sobie w kolano i się skompromituje? Bo potwierdzi, ze neo sędziowie od neo kRS nie mogą awansować.

jakie to ma znaczenie? w krs są różni sędziowie, dający rekomendacje różnym sędziom

a po drugie, prezydent nie musi we wszystkim zgadzać się z wszystkimi członkami krs

czyli znowu ci nie wyszło :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie co mi nie wyszło? CO ty napisałeś co to znaczy? Ty rozumiesz jak to działa bo widać nie bardzo? Jacyś różni sędziowie co ty bredzisz? Dają nominacje różnym sędziom? Jaja se robisz? Piszesz, ze ja nie rozumiem a poniżej smarujesz jakiś bełkot.

W KRS a raczej neo KRS nie ma że sa różni sędziwie co dają nominacje różnym sędziom to jest bzdura. KRS a żebyś się nie czepiał neo KRS działa jako jeden organ wszystkie nominacje jakie wyda to lipa bo jest neo KRS em. I Teraz jeśli Nawrocki zablokował nominacje tych sędziów to strzelił sobie w kolano. Bo zablokuje działanie noe KRS u.. Część sędziów jak napisałem np awansujących z sądu okręgowego do apelacyjnego nie potrzebuje do tego KRS i Nawrocki mógł zablokować ich awanse. Wtedy już zaszkodzi tylko ludziom którzy maja sprawy w sądach. Nie publikowanie listy 46 nazwisk jest zagadkowe. Rozumiesz teraz? Czy trzeci raz tłumaczyć?

19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Nie masz nic na papierze same domysły. Rozumiesz czy też będziesz się śmiał jak głupi do sera

Na papierze nie mam bo kancelaria Nawrockiego z jakiegoś powodu ni opublikowała listy nazwisk. Prezentowane przeze mnie dwa scenariusze to oczywiście tylko domysły. Zobaczymy listę to ludzie którzy się znają powiedzą co jest grane. Sa dwie opcje Nawrocki albo się ośmieszy albo zaszkodzi ludziom mającym sprawy w sądach.

edit: zablokował awanse np z okręgowego do apelacyjnego. Czym utrudnił życie ludziom mającym sprawy w sądach. Co nawet już w oświadczeniu potwierdziła Naczelna Rada Adwokacka.

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jacyś różni sędziowie co ty bredzisz? Dają nominacje różnym sędziom?

co ty bredzisz? nigdzie nie napisałem, że krs daje jakieś nominacje

tyle ciosów dzisiaj otrzymałeś, że ledwo już stoisz :D 

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jacyś różni sędziowie co ty bredzisz?

np. gasiuk pihowicz, uważasz, że nawrocki myśli tak samo jak ona?

Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Im nie wytłumaczysz to sekta. @racyl żyje przekazem dnia ,że Tuska nie było w Warszawie. A jak był Kierwiński czy tam który to hołota nie umiała święta uszanować i powstrzymać się od gwizdów i buczenia. Jeden naród jedna Polska. Śmiech na sali. Oni myślą, ze inni mają tam przyjść po to by se mogli ulżyć frustracji wygwizdać pobuczeć i powiedzieć chodźcie z nami. Bo y tak chcemy.

Ty jesteś jednak kompletnym idiotą .Po prostu wypada premierowi polskiego rządu być w ten dzień w stolicy swojego kraju i brać udział w tak licznym wydarzeniu .

Takie to jest pojmowanie polski, patriotyzmu przez wasze środowiska .

Gwiźdżą na was bo wy od lat tak traktujecie polskę i polaków. Jak jest kampania to wszystko obiecanie, nawet udział w marszu a jak się skończy to postępujecie wbrew temu co obiecaliście .

Na sprzedawczyków, oszustów to nic dziwnego, źe buczą 

FAŁSZ ❗

Polska nie została zwolniona z obowiązków paktu migracyjnego

📌 Jak jest naprawdę?

➡️ Komisja Europejska uruchomiła pierwszy roczny cykl zarządzania migracją i zaproponowała tzw. pulę solidarnościową – czyli zbiór zobowiązań państw członkowskich.
➡️ Komisja nie uznała Polski za kraj znajdujący się pod presją migracyjną, lecz ze „znaczącą sytuacją migracyjną”. Możemy dopiero złożyć wniosek o częściowe lub całkowite zwolnienie z dokładania się do puli.
➡️ Ostateczną decyzję podejmie Rada Unii Europejskiej, po ocenie Komisji.

💬 Jak wyjaśnił unijny komisarz ds. migracji Magnus Brunner:
„Polska może zwrócić się do Rady o całkowite lub częściowe zwolnienie z obowiązku solidarności, a Rada podejmie decyzję w tej sprawie”.

❗ Komisarz nie stwierdził więc, że już zapadła decyzja w sprawie zwolnienia Polski z wkładu do puli solidarnościowej. Dlatego wypowiedź Donald Tusk oceniamy jako ❌ #fałsz.

image.jpeg

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, nie napisał(a):

co ty bredzisz? nigdzie nie napisałem, że krs daje jakieś nominacje

tyle ciosów dzisiaj otrzymałeś, że ledwo już stoisz :D 

np. gasiuk pihowicz, uważasz, że nawrocki myśli tak samo jak ona?

Jakich ciosów chyba twoich urojeń. Ciosów😄jeszcze się uśmiałem. 

7 minut temu, racyl napisał(a):

Ty jesteś jednak kompletnym idiotą .Po prostu wypada premierowi polskiego rządu być w ten dzień w stolicy swojego kraju i brać udział w tak licznym wydarzeniu .

Słychać wycie znakomicie. Twoja frustracja sięga zenitu. A jak Kaczyński wcześniej kilka lat jeździł do Krakowa 11 to co nie wypadało wtedy czy wypadało? A jak Tusk pojechał do Gdańska to już nie wypada? W domu wszyscy zdrowi?

Nikt normalny z rządu jak nie musi nie bierze w tym udziału bo nie mówię, że wszyscy ale część to bydło i święta uszanować nie umie to po co tam chodzić. Święto to święto chociaż raz mogli by się powstrzymać ale po co bydło musi być bydłem. Prezydent który nawołuje do jedności nawet nie zareagował. Więc wmawiaj swoje urojenia sobie dalej że Tusk musiał tam być a to i tak nikogo nie obchodzi co sci się tam lęgnie w głowie.

Opublikowano
50 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jakich ciosów chyba twoich urojeń. Ciosów😄jeszcze się uśmiałem. 

Słychać wycie znakomicie. Twoja frustracja sięga zenitu. A jak Kaczyński wcześniej kilka lat jeździł do Krakowa 11 to co nie wypadało wtedy czy wypadało? A jak Tusk pojechał do Gdańska to już nie wypada? W domu wszyscy zdrowi?

Nikt normalny z rządu jak nie musi nie bierze w tym udziału bo nie mówię, że wszyscy ale część to bydło i święta uszanować nie umie to po co tam chodzić. Święto to święto chociaż raz mogli by się powstrzymać ale po co bydło musi być bydłem. Prezydent który nawołuje do jedności nawet nie zareagował. Więc wmawiaj swoje urojenia sobie dalej że Tusk musiał tam być a to i tak nikogo nie obchodzi co sci się tam lęgnie w głowie.

Pod tęczową i ze zbokami to chętnie maszerujecie a z normalnymi ludźmi z biało czerwonymi flagami to chodzicie jak jest kampania .😂

Już zapomniałeś wycieczkę Rafałka z Radziem do pabu narodowca, faszysty itp mentzena 😂

Gwizdy i wycie to normalna reakcja ludzi na kłamców, oszustów  i sprzedawczyków 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To wyborcy PiS są zaćpani, na czele z tym ich Nawrockim xD

Czy ty taki głupi jesteś czy ślepy na te wszystkie obietnice po.

To co ktoś ukradł wychodzi po czasie 

• Haha 1
Opublikowano

PKP podpisało kontrakt na zakup wagonów ALSTOM , tak sie zapewnia prace zagranicznym koncernom Umowa zawarta z Alstom Polska dotyczy zakupu 42 dwupoziomowych elektrycznych zespołów trakcyjnych wraz z 30-letnim okresem utrzymania i opcją domówienia kolejnych 30 pojazdów. Wartość kontraktu za 42 pociągi opiewa na kwotę 4,1 mld zł, a ich utrzymanie na blisko 2,8 mld zł.

5 minut temu, racyl napisał(a):

Czy ty taki głupi jesteś czy ślepy na te wszystkie obietnice po

jebać obietnice , był czas za pis że import -eksport prawie się bilansował teraz znowu coraz bardziej sie rozjezdza jest powolne rozkradanie Polski 

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To wyborcy PiS są zaćpani, na czele z tym ich Nawrockim xD

WEDŁUG TAKICH JAK TY TO W OGÓLE NIC NIE BUDOWAĆ NIKOMU W NICZYM NIE ZAGRAŻAĆ A SWOJE POZAMYKAĆ I KUPOWAĆ OD INNYCH 

takie jest myślenie wyborców PO 

• Haha 1