Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mentzen to już sam nie wie co mówi. Tam 15 % jest szczytem na więcej głupota w konfie nie pozwala. Popierają pis a potem płaczą, że pis zły. Kto robił laskę Ukraińcom kto im dawał przywileje? Kto jeździł do Kijowa i się łasił kogo poparła konfa w wyborach ostatnich? Kto mądry na to zagłosuje?

Daj jakiś przykład.

Opublikowano
23 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Do tej pory społeczeństwo wychowywało się wśród książek które były uznawane za kanony czytelności

Taaaak ooooowszem książki były czytelne, bo druk był wyraźny. 🤣

No chyba że chodziło Ci o kanony czytelnictwa, to wtedy ............ sorry

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

Daj jakiś przykład.

Poparcie Nawrockiego który dzień wcześniej mówił, że będzie stał na straży zdobyczy socjalnych pisu.  Jak ktoś się wsłuchuje w to co mówi konfa to w życiu na nich nie zagłosuje bo tam od sasa do lasa. 

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaa tutaj to muszą . zdecydować. Bo pono to śmigło ciągnące a nie pchające a te irańskie mają pchające.

Silnik jak z szahida 4 cylindrowy bokser dwusuwowy. Ja słyszałem jak mówili o śmigle pchającym ale kto tam wie czy ten silnik z przodu był czy z tyłu. 

Opublikowano
39 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mentzen to już sam nie wie co mówi. Tam 15 % jest szczytem na więcej głupota w konfie nie pozwala. Popierają pis a potem płaczą, że pis zły. Kto robił laskę Ukraińcom kto im dawał przywileje? Kto jeździł do Kijowa i się łasił kogo poparła konfa w wyborach ostatnich? Kto mądry na to zagłosuje?

Co ty stale pier**lisz co było, jak było to wszyscy wiedzą, ale co robią teraz ci twoi? no nic lepszego a nawet gorzej.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Co ty stale pier**lisz co było, jak było to wszyscy wiedzą, ale co robią teraz ci twoi? no nic lepszego a nawet gorzej.

Nie potrafi pokazać, co jego idole robia poprawnie albo dobrze, to ciągle wali retrospekcje

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Nie potrafi pokazać, co jego idole robia poprawnie albo dobrze, to ciągle wali retrospekcje

Następne wybory i lewaczków nie ma, to już jest pewne.

Opublikowano (edytowane)

A tu się z tobą zgodzę lewica powinna wyparować z sejmu. Zobaczymy jak daleko zajedzie koalicja konfa pis. Już mieliśmy próbkę kłótni nie dawno. Będzie wesoło. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

No ok tylko nie wszyscy na to się nabierają  Gamonie z konfy dały siłę pisowi a teraz płaczą i się z pisem kłócą albo pis popierają.  NO nie każdy to kupi. 

Czyli żeby było ok to w kazdym głosowaniu powinni się wstrzymywać żeby nie być po zadnej ze stron? 

Opublikowano (edytowane)

ja nie pisałem o głosowaniach tylko o wyborach prezydenckich strzelili sobie w stopę trzeba było potępić obu. To są głupki i 15 % to jest szczyt. A mogli zawalczyć o 30. 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak dziadek xD W 2023 też gadałeś że PiSuar wygra xD

No i wygrał, pamięć po bobie szwankuje? teraz nawet satelity PO nie pomogą, bo za dwa lata, Polska będzie zrujnowana.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

No i wygrał, pamięć po bobie szwankuje? teraz nawet satelity PO nie pomogą, bo za dwa lata, Polska będzie zrujnowana.

Wygrywa ten który rządzi ... A tu PiSuar przegrał ... Przez dwa lata to dziadek z Żoliborza może kopnąć w kalendarz, a wtedy prawa strona się sama zniszczy w walce o władzę ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał(a):

Następne wybory i lewaczków nie ma, to już jest pewne.

Nia ma najmniejszych szans żeby tylko Konfa i BRaun weszli do sejmu. Jakieś lewactwo z pewnościa wejdzie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Słońce zaszkodziło alkohol czy co innego?

Opublikowano (edytowane)

Haos to będzie konfa nie zechce brać za nic odpowiedzialności i będą kłótnie większe jak teraz.  O różnicach programowych choćby w sprawie socjalu nie wspominam 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Haos to będzie konfa nie zechce brać za nic odpowiedzialności i będą kłótnie większe jak teraz.  

Konfa sama rządzić nie będzie jeszcze dłuuugo i dobrze żeby to Mentzen w końcu zrozumiał, a jak będzie zachowywał się jak panna szukająca księcia, to skończą właśnie jak taka panna.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Konfa sam rządzić nie będzie jeszcze dłuuugo i dobrze żeby to Mentzen w końcu zrozumiał, a jak będzie zachowywał się jak panna szukająca księcia, to skończą właśnie jak taka panna.

Tak, wiemy marzy Ci się sojusz PiSuaru z Konfa xD tylko ciekawe czy konfa zgodzi się na wizy dla arabów i rozdawnictwo xD