Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tusk powiedział, ze Trzaskowski jako polityk jest niezależny od niego. Nikt się nie wypierał że Trzaskowski jest członkiem PO czy zastępcą Tuska. Natomiast Nowogrodzki miał być obywatelski a wyszedł pisowski. Tu z was głupków jednak zrobili. Przykładem wystąpienie wczoraj Nawrockiego i Kaczyńśkiego w Pułtusku.

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Tusk powiedział, ze Trzaskowski jako polityk jest niezależny od niego. Nikt się nie wypierał że Trzaskowski jest członkiem PO czy zastępcą Tuska. Natomiast Nowogrodzki miał być obywatelski a wyszedł pisowski. Tu z was głupków jednak zrobili. Przykładem wystąpienie wczoraj Nawrockiego i Kaczyńśkiego w Pułtusku.

Ale to że Trzaskowski jest niezależny od Tuska to jest oczywista bzdura i naprawdę trzeba być idiota kompletnym żeby twierdzić że tak jest naprawdę...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jacus napisał(a):

mysisz ze zprzejma hodowle bydla opasowego ??

Jaką hodowlę?

Toż ja mam hobbystyczną ilość.

Nie muszę tu wyjaśniać...

Jak byś był bystrzejszy, to byś złapał że z rolnictwem niczyjej przyszłości nie wiąże.

Są inne możliwości... naprawdę...

Nie czuję potrzeby opisywania co i jak.🤭 

...a na wycieczce, czy też w restauracji...wczoraj żeśmy byli...rodzinie.. wlasnymi autami .....a nie z obcymi ludźmi w autokarowym zaduchu.

Mało wiesz, a dużo ...oceniasz po swojemu...

Ja po prostu skromny i biedny jestem....to co się będę chwalił...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
25 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Ale to że Trzaskowski jest niezależny od Tuska to jest oczywista bzdura i naprawdę trzeba być idiota kompletnym żeby twierdzić że tak jest naprawdę...

Dawno tu nie zaglądałem. Ale Hubcio nadal odklejony i wierzy w to co Tusk mówi

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, hubertuss napisał(a):

@MariuszDe To samo mogę napisać o Nawrockim. 

Oj i kolejna bzdura pomyśl teraz logicznie czy człowiek który nie należał nigdy do żadnej partii jest bardziej niezależny dla ludzi nieznających się na polityce czy wiceprzewodniczący partii której przewodniczącym jest wiadomo kto? Zresztą do kogo ty masz pretensje wiesz kto głosował parę lat temu za szefem IPN? Wiesz że oprócz tego że Sejm w którym PiS miał większość musiał zgodzić się na wybór również senat? Wtedy za głosowało 2 członków PSL i 1 PO bez nich nie było by szefa IPN i później prezydenta...sami sobie tego wg ciebie ,,potwora,,stworzyliście więc nie p.erdol swoich glupot

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

ogarkowi glosy w glowie znowu kazaly wszystkich atakowac 😂

bidny siedzi sobie w niedziele z zona ,dziecmi , wnukami, przy rodzinnym obiedzie a tu glos go wola i musi na af pisac.. 

ale przynajmniej nie jest samotny jak inni ..zawsze ktos z nim przebywa.

ty jestes ze starego pokolenia, procz pracy istnieje tez cos wiecej- przynajmniej u nas a u was ?? mzoe by chcieli do kina ?? teatru ? na jaksa wystawe ?? 

mysisz ze zprzejma hodowle bydla opasowego ??

ich w korpo zastapi sztuczna inteligencja, a do tego trzeba widel i lopaty..

to malo ..nie pij tylko ale i przepijaj bo inaczej spotka cie los tomka i zetorka .. 

motor juz masz ?

ja ma soje za miedza a groch i fasole w ogrodzie..

skad moge wedziec co za odmiana. 

jak na pogode w tym roku to wyglada bardzo fajnie i temu mnie to zaciekawilo. 

na siedzeniu siedzialem a gdzie ??

loooo kura to jakaś nowość ... a ponoć moja  żona odeszła 🤣🤣🤣🤣..dawaj te FB co ci konfabulant podesłał ....może  znam człowieka ,pewnie pisal o tym z pod Rakowskiego lasu co ma tartak 🤣

Opublikowano
Godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

Dawno tu nie zaglądałem. Ale Hubcio nadal odklejony i 

Wypiera się?...to norma wśród platformersów🤪Trzask też wypierał się 🌈 a kilka dni temu wiadomo co robił 🤷‍♂️

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

to malo ..nie pij tylko ale i przepijaj bo inaczej spotka cie los tomka i zetorka .. 

motor juz masz ?

Jestem Ci dozgonnie wdzięczny za te nieocenione rady mędrca ponad wszystkie mędrce🙏🙏🙏...

Jakbyś czytał to co zostało napisane, a nie to co chcesz widzieć w tych literkach, to byś tego typu durnot nie wypisywał🤦

Opublikowano
36 minut temu, Qwazi napisał(a):

Jestem Ci dozgonnie wdzięczny za te nieocenione rady mędrca ponad wszystkie mędrce🙏🙏🙏...

Jakbyś czytał to co zostało napisane, a nie to co chcesz widzieć w tych literkach, to byś tego typu durnot nie wypisywał🤦

Chyba i Ciebie już irytuje ta pyszałkowatość u gościa, którego największy osiągnięciem w życiu są wycieczki autokarowe...😆

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

nazwany obywatelski, ponieważ został zgłoszony przez komitet obywatelski - ale po-łgłówki karmione nienawiścią tvn-u nie potrafią tego zrozumieć

dlaczego na zakupione przez polskę f16 mówisz, że są polskie? przecież są amerykańskie bo to amerykanie je produkują, 

dałeś się nabrać, głupka z ciebie zrobili :D 

sędzia mianowany za kadencji pisu jest pisowski, ale mianowany za kadencji po jest niezależny

tvp, policja nawet orlen, wszystko pisowskia a w czasie rządów po to wszystko było niezależne 

tvn i onet w kodach pkd powinni dopisać sobie: produkcja idiotów :D 

Krzysztof Bosak 
Węgry przyjmują obecnie ok. 30 wniosków o azyl rocznie. Polska pod rządami centrolewicy kilkanaście tysięcy wniosków. Imigrant w procedurze azylowej jest nie do ruszenia. Wyborcy dla uśpienia wątpliwości dostali od rządu porcję propagandy o zawieszeniu przyjmowania wniosków o azyl („na granicy”). Kto durny, ten dał się nabrać.

wszyscy wyborcy po, hołowni i lewicy

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

A ja twierdzę że Trzaskowski jest niezależny od Tuska i Nawrocki jest niezależny od Kaczyńskiego. Czyli jestem podwójnym idiota. A co ? taka mam fantazję dzisiaj.🤣

• Thanks 1
Opublikowano

Prezes SN:

Z tych „giertychówek”, które wpłynęły do SN, bardzo duża liczba – parę tysięcy protestów – ma PESEL-e posła Giertycha, bo ludzie nie potrafili nawet wpisać swojego PESEL-u.

partia "wykształconych" po-łgłówków :D kreują się na elitę a wygląda na to, że tam większość jest u-po-śledzona umysłowo

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, nie napisał(a):

Prezes SN:

Z tych „giertychówek”, które wpłynęły do SN, bardzo duża liczba – parę tysięcy protestów – ma PESEL-e posła Giertycha, bo ludzie nie potrafili nawet wpisać swojego PESEL-u.

partia "wykształconych" po-łgłówków :D kreują się na elitę a wygląda na to, że tam większość jest u-po-śledzona umysłowo

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-dziesiatki-tysiecy-protestow-wyborczych-prezes-sn-wiekszosc,nId,21843109 dokładnie ponad 90% protestów jest taka sama duża część z nich zawiera PESEL Giertycha to dopiero są schity i z.eby...

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Popatrz ilu z was tu na wkurwie pisze

Na ,,wkurwie" cóż to z słowotwórstwo?to ty i kilku innych jesteście, szczekasz bezsilnie, głupkujesz każdego kto ma inne zdanie od twojego, po co ci to? Prezydentem jest Karol Nawrocki i twoje i klakierów Giertycha tupanie nóżkami tego nie zmieni. przed chwilą słyszałem w radiu zet , że faktycznych protestów jest 160, słownie sto sześćdziesiąt, reszta to tzw giertychówki, powielony wzór protestu z jego peselem🤣Ile tych giertychówek wysłałeś?przyznaj , nie wstydź się😂

• Like 3