Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał(a):

ale to do nas wasze dzieic uciekaja.. az dziw ze ich nie powstrzymujecie takim gadaniem..

chlopie gdybys byl u nas kraweznikiem ...

nigdy nie rozmowielse  z kolegami zmiasta ..nawe lodzi czy warszawy ??

nie macie w trakcie szluzby zadnych szkolen wojewodzkich czy ogolnopolskich ?? czy sie baliscie nawet do miastowych podejsc i porozmawiac ??

😂

😂

No szkoda ,by Ci głupoty raz dwa wybił 😅

inbound2753478466607995503.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

o następne nic się wypowiedziało 🤣

kura co za dzień 🤣🤣🤣🤣🤣

Dzień dopiero się zaczyna.

Pora do kościoła iść i na spowiedź. 

Ksiądz albo ci odpuści albo i nie bo osobiście z Bogiem musisz o tym porozmawiać

🤣

Opublikowano
39 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

pierwsza tura nikogo nie obchodzi tak naprawdę ...wal był w drugiej turze i głosy będą przeliczone ponownie ...i wszystko wylezie kto fałszował i po co i kto organizował szkolenia jak fałszować 🤣

Skąd wiesz że w pierwszej turze nie dochodziło do przekrętów ? Może Trzaskowski wygrał by w maju. Koniecznie należy przeliczyć głosy również z pierwszej tury. Jak się bawić to na całego :P.

27 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Tak samo jak ty unikasz zręcznie gdy wpraszam się na zięcia😂

Patrycja Elon Michał i  im podobni. Przecież żaden mod nie pozwoli na takie zabawy

Akurat to nie jest problem mieć kilka kont, trzeba mieć tylko trochę wiedzy. Poza tym dwie osoby które tu wymieniłeś  to nie jedna i ta sama osoba.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Poczekajmy do 27 sąd wyda decyzję .

Sam koniu się ośmiesza jak Tusk u Rymanowskiego podał za światka pośmiewisko .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1086292160228419

d*pa im się pali .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1259661179099230

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, newsroom i tekst „KAPİF KAPiF G rbra OK. 35 000 SKARG PONAD 593 238 SKARG”

Podobno gdzieś z 50000 nawet ale z tego ponad 90% takich samych bez sensu bez podpisu,z wyzwiskami albo z danymi Giertycha😂

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Wszystko już ci się myli. Idź do lekarza bo już nie wyrabiam jak z siebie robisz pacana. 

Ja pier...🤦

Bogdan, wiesz że nie uważam takiego ostrego pisania, ale żeś pięknie uruchomił posiłki w armii przeciwnika💪😉😆...aż mi się gęba roześmiała jak przeczytałem ten post, który teraz cytuję...

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Poczekajmy do 27 sąd wyda decyzję .

Sam koniu się ośmiesza jak Tusk u Rymanowskiego podał za światka pośmiewisko .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1086292160228419

d*pa im się pali .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1259661179099230

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, newsroom i tekst „KAPİF KAPiF G rbra OK. 35 000 SKARG PONAD 593 238 SKARG”

Jak większość tych skarg to są gotowce Giertycha a do tego jeszcze ten debil nie skasował swojego peselu i idioci powysyłali z jego  peselem.

https://wiadomosci.wp.pl/obrazil-prezydenta-w-protescie-wyborczym-sad-najwyzszy-nalozyl-kare-7170227133647744a

Powinni nałożyć z 30tys a nie 3 wtedy odechciało by się pisania głupot.

Szkoda tylko tych urzędników pracujących tam za najniższa krajową co siedzą teraz w weekend i przewalają tą makulature.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Ja pier...🤦

Bogdan, wiesz że nie uważam takiego ostrego pisania, ale żeś pięknie uruchomił posiłki w armii przeciwnika💪😉😆...aż mi się gęba roześmiała jak przeczytałem ten post, który teraz cytuję...

dureń co dziesiątki kont tu założył ...ale mi posiłki 🤪

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja  pedofilom w sukienkach  nie mam się  z czego spowiadać 🤪

Wystarczy, że przyjmujesz po kolędzie z kopertą i w mankiet całujesz😆

Opublikowano
7 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Ksiądz albo ci odpuści albo i nie bo osobiście z Bogiem musisz o tym porozmawiać

Dzwoniłem infolinię. Ale tam ciągle zajęte.

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Podobno gdzieś z 50000 nawet ale z tego ponad 90% takich samych bez sensu bez podpisu,z wyzwiskami albo z danymi Giertycha😂

I każdemu cyk po 3 tys🤣🤣🤣 Jak sąd dał jednemu zyebowi tyle kary to teraz siedzą w domu  i się trzęsą że oni też dostaną.

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Może Bogdan się nawrócił i z Bogiem rozmawia. 

Błaga o przebaczenie bo za dużo na grzeszył  w życiu i nie tylko🤣🤣🤣

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak większość tych skarg to są gotowce Giertycha a do tego jeszcze ten debil nie skasował swojego peselu i idioci powysyłali z jego  peselem.

Ciekawe jak ktoś by chwilówkę wziął na jego dane. To byłby dopiero cyrk 🤣.

8 minut temu, mirro napisał(a):

Do Allacha ?

Opublikowano (edytowane)

Dziad to ty jesteś stary przedemerytalny😂

Edytowane przez ciapek102
Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ja pier...🤦

Qwazi ja nie mówiła o Polskim znaczeniu tego słowa. Trzeba tak formułować zdanie aby wszyscy myśleli tylko o jednym. Autor mial co innego na myśli. 

Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał(a):

Kowalski, a to forum jest aż tak ważne  z punktu, sam nie wiem bezpieczeństwa narodowego czy też żywnościowego, że tak je monitorujecie i nawet właściciela za mordę trzymacie? Po co to wszystko?

I czemu te pikantne szczegóły kto z jakiego konta, gdzie, kiedy tu przedstawiasz?

Dla niego to taka zabawa. Wcielanie się w kilka postaci jednocześnie. Gdyby moderatorzy nie mieli wyjepane to by go usunęli stąd😡

Opublikowano
Teraz, Michal2399 napisał(a):

Dla niego to taka zabawa. Wcielanie się w kilka postaci jednocześnie. Gdyby moderatorzy nie mieli wyjepane to by go usunęli stąd😡

Szkoda trochę by było...ciebie...😆

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

jak tak wyjedziesz na 7 i widzisz drogowskazy krakow to tez dostajesz swira ,jsk inni ??

Kraków piękne miasto, stolica królów polskich, kolebka mojej historii.

A że ludzie sk***ysyny to nic nie poradze