Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ty nie jesteś inny ...

"Szkoda że go nie wyskrobali" ... Katolicko-PiSowska miłość do innego płynie w tych słowach ...

Jesteś taki sam jak ten Sok z Buraka tylko po drugiej stronie barykady ...

Nawet cytować słów nie potrafisz , do widzenia 🙋

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nawet cytować słów nie potrafisz , do widzenia 🙋

Oj, nasz miłujący bliźniego katolik się obraził ...

Jesteś zwykłym obłudnikiem jak Rysiek, tamten też sobie mordę wiarą w Boga wyciera, aby mieć pretekst do pierdzenia w tapczan ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbyszek zajrzyj sobie na  FB , np sok z buraka co te trole wrzucają, poczytaj komentarze wtedy zobaczysz jak się leje hejt , tam dopiero jest jad 

I to jest usprawiedliwienie? Chyba lepszy sort stać na więcej? 

Opublikowano
21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj, nasz miłujący bliźniego katolik się obraził ...

Jesteś zwykłym obłudnikiem jak Rysiek, tamten też sobie mordę wiarą w Boga wyciera, aby mieć pretekst do pierdzenia w tapczan ...

Nie interesuje mnie twoje zdanie , ja wiem jaki jestem przed Bogiem 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie interesuje mnie twoje zdanie , ja wiem jaki jestem przed Bogiem 

No doskonale widzimy ... Idealne przykłady swojej wiary nam tu zapodajesz ...

• Like 2
Opublikowano

NowyŚwiat24
Tak, proszę Państwa… Wczoraj Słowacy, powtórzmy: Słowacy, ewakuowali z Izraela 15 pracowników polskiej ambasady w Tel Awiwie. Wczoraj też Czesi ewakuowali z Izraela 80 swoich obywateli.
A my? A my wszystko „koordynujemy z NATO i Unią Europejską” oraz „sprawa jest skomplikowana”.

najgorszy rząd w historii polski

ewakuacja polaków :D 

Image

ale nie można nic powiedzieć na rząd, tuska czy trzaskowskiego bo zaraz wielka nagonka, że to hejt i nienawiść

natomiast ciągłe pisanie o alfonsie, sutenerze, gangusie, nazywanie żony puszczalską, syna bękartem i mówienie o siedmioletniej córce, że skończy w burdelu to przejaw szacunku i największej miłości 

zakłamana peowska hołota 🤮

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

O co Ci chodzi , ja jestem człowiekiem a nie idealnym Tomaszem 

A gdzie ja mówię że jestem idealny ?? Ja tylko nie wycieram sobie mordy wiarą do której zasad się nie stosuje tak jak ty ...

13 minut temu, nie napisał(a):

natomiast ciągłe pisanie o alfonsie, sutenerze, gangusie, nazywanie żony puszczalską, syna bękartem i mówienie o siedmioletniej córce, że skończy w burdelu to przejaw szacunku i największej miłości 

zakłamana peowska hołota 🤮

Nie no , nagonka Oskarka Szafarowicza na dzieciaka to była w porzadku, nie ma się do czego przyczepić ...

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie no , nagonka Oskarka Szafarowicza na dzieciaka to była w porzadku, nie ma się do czego przyczepić ...

już zaczynasz się usprawiedliwiać? typowe

ten oskarek to jest taki sam jak ty

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

orlen przy drogim paliwie ledwo wyszedł ponad szczyt z przed kilku lat

po bardzo dużym wzroście wartości, wynikającym z przejęcia innych firm i przy trwającej obecnie dużej hossie na świecie

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

a ty to lepszy sort?

13 godzin temu, Ulman napisał(a):

Większość społeczeństwa to zjeby.

Opublikowano

Szkoda tylko dzieci Nawrockiego i żony bo bedą jechać po nich ile się da. 

Wcześniej jacyś debile wrzucili do neta że umorzyła 20 milionów jakiemuś przestępcy😂😂😂. Ona to nawet 20 zł nie może darować , jest funkcjonarjuszka KAS niższego stopnia- rachmistrzem pracującą głównie w terenie. Jakim trzeba być tłukiem żeby w to wierzyć.

Później nabijali się z córki, a teraz, że dwa razy nałożyła tą samą sukienke🤦‍♂️.

Tylko współczuć kobiecie.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A gdzie ja mówię że jestem idealny ?? Ja tylko nie wycieram sobie mordy wiarą do której zasad się nie stosuje tak jak ty ...

Sam chyba wycierasz morde

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Ulman napisał(a):

sekta wierzy

Wiara to co normalnego w życiu człowieka. Nie ważne czy to kościół czy to ugrupowanie.

Jedno leprze od drugiego. 

To pierwsze jest nie widzialne a drugie namacalne