Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Ulman napisał(a):

Mam to gdzieś,

Nie mam to gdzieś, tak czy nie, konfiarzu.Wystękasz czy będziesz pier..ł farmazony?

Nie zasłaniaj się pisem.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Według danych Głównego Urzędu Statystycznego (GUS), wstępny szacunek zbiorów pszenicy w województwie lubelskim w 2024 roku wyniósł 47,5 dt/ha dla zbóż ozimych łącznie z mieszankami zbożowymi. Oznacza to spadek o 1,3 dt/ha (3%) w porównaniu do roku poprzedniego

hmm ta poziom pa @jacus  wygląd pijaka a wyzywa od alko ........... widać po forum natężenie prac 

Oj Romanek, durnyś ty i przekładasz wszystko na swoje urojenia. U ciebie jest chujnia a w Raciborzu mega plony. A jaka średnia?

2 minuty temu, witejus napisał(a):

Nie mam to gdzieś, tak czy nie, konfiarzu.Wystękasz czy będziesz pier..ł farmazony?

Nie zasłaniaj się pisem.

Dla mnie to bez znaczenia ale dla PISiaka to pewnie trudna sprawa.

7 minut temu, Roman176 napisał(a):

ona nie konfiarz tylko wyborca rudego 

Jaka "ona"? Obsesja LGBT?

Opublikowano

Tak tylko zauważe...

...a westa przeczytajta kto tu najwięcej wyje, wyzywa, memów wkleja...?

Nie chodzi mi o pojedynczego udsera, tylko która opcja zionie całe dnie nienawiścią i złością do innych...

...a niby wygrani...i cieszyć się powinno...

Bardzo dziwna ta radość teraz....

Bardzo dziwna...

• Like 1
Opublikowano

Może oni po prostu tak się cieszą z tej wygranej

Inaczej nie umieją

Zachowują się jak przekupki na bazarze 

Widocznie psychika im się zmieniła zachowują się jak kobiety widocznie to co mają w spodniach im zniknęło

Trzeba spojrzeć wprawdzie w oczy gdzie te  chłopy bo jak widać ich nie ma 🤣

6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak tylko zauważe...

...a westa przeczytajta kto tu najwięcej wyje, wyzywa, memów wkleja...?

Nie chodzi mi o pojedynczego udsera, tylko która opcja zionie całe dnie nienawiścią i złością do innych...

...a niby wygrani...i cieszyć się powinno...

Bardzo dziwna ta radość teraz....

Bardzo dziwna...

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał(a):

Dla mnie to bez znaczenia ale dla PISiaka to pewnie trudna sprawa.

Jak widzisz, nie, dla ciebie to niemożliwym jest dać jasną deklarację.Zwykły krętacz jesteś.

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Trzeba spojrzeć wprawdzie w oczy gdzie te  chłopy bo jak widać ich nie ma 🤣

No jak nie ma? Podziemny alkoholik,  parobek niemca i kompulsywno obsesyjny prawicowy wielbiciel łżeprawicy

2 minuty temu, witejus napisał(a):

Jak widzisz, nie, dla ciebie to niemożliwym jest dać jasną deklarację.Zwykły krętacz jesteś.

Jaką deklarację? Czy mi przeszkadza? Otóż nie przeszkadza jak kazdemu wolnościowcowi. Tobie przeszkadza LGBT jak całej sekcie PIS czy nie?

Opublikowano
7 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Może oni po prostu tak się cieszą z tej wygranej

Inaczej nie umieją

Bo radości nie ma ...z tej wygranej...

Wiedząc że to w sumie wtopa...

Temu ta złość się tak wylewa...

13 minut temu, witejus napisał(a):

Przecież napisał...

Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?

Opublikowano
46 minut temu, Ulman napisał(a):

Oj Romanek, durnyś ty i przekładasz wszystko na swoje urojenia. U ciebie jest chujnia a w Raciborzu mega plony. A jaka średnia?

ta mega takie jak u mnie 

47 minut temu, Ulman napisał(a):

Jaka "ona"? Obsesja LGBT?

wiem ty jesteś łono aktwiszcz 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Ulman napisał(a):

No jak nie ma? Podziemny alkoholik,  parobek niemca i kompulsywno obsesyjny prawicowy wielbiciel łżeprawicy

To są degeneraci którzy mają tylko gałąź która nie daje soków bo już nie może

Dlatego mózg już nie daje rady i nie myśli bo mężczyźni tylko myślą tym co mają między ... a jak usechł to już  nie mają czym  myśleć 🤣🤣

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo radości nie ma ...z tej wygranej...

Wiedząc że to w sumie wtopa...

Temu ta złość się tak wylewa

Mężczyźni tylko potrafią się cieszyć z jednej rzeczy. I tylko ta wygrana by zadowoliła która chcą a nie mogą jej dostać. 

Dlatego poniekąd są sfrustrowani ta cała sytuacja bo nie potrafią sobie z nią poradzić 

Wiadomo że jeśli nie mogą do końca się spuścić to wylewa się co innego. 🤣🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Mężczyźni tylko potrafią się cieszyć z jednej rzeczy. I tylko ta wygrana by zadowoliła która chcą a nie mogą jej dostać. 

Dlatego poniekąd są sfrustrowani ta cała sytuacja bo nie potrafią sobie z nią poradzić 

Wiadomo że jeśli nie mogą do końca się spuścić to wylewa się co innego. 🤣🤣🤣

oj kobito jeśli ktoś wygrywa Gdy nie ma szans, a wygrywasz" to sytuacja, w której ktoś pokonuje przeciwności losu, mimo że wydawało się to niemożliwe. Często oznacza to sukces wbrew wszelkim oczekiwaniom, osiągnięcie celu pomimo braku sprzyjających okoliczności. Może to być metafora pokonywania własnych słabości, przezwyciężania trudności lub osiągania niemożliwego.

normlany człowiek ten mężczyzna  

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Obrzydliwa jesteś....

ona ?

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Roman176 napisał(a):

ta mega takie jak u mnie 

wiem ty jesteś łono aktwiszcz 

a Racibórz nie ma lepszych plonów jak te twoje glinki?

16 minut temu, Roman176 napisał(a):

masz racje @hubertuss

Teoria sPISkowa jak zwykle🤣

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Obrzydliwa jesteś....

Nieeee. 

Masz za duża  wyobraźnię 

Ja tylko widzę gałązkę i nic poza tym 

Tym bardziej galązka to tylko część drzewa która jak uschnie trzeba usunąć aby drzewo dalej mogło być silne. 

Polityk jest jak te drzewo jeśli coś mu dolega to albo trzeba go usunąć lub nawozem posypać aby dalej mógł się rozwijać i dawać owoce. 

10 minut temu, Roman176 napisał(a):

oj kobito jeśli ktoś wygrywa Gdy nie ma szans, a wygrywasz" to sytuacja, w której ktoś pokonuje przeciwności losu, mimo że wydawało się to niemożliwe. Często oznacza to sukces wbrew wszelkim oczekiwaniom, osiągnięcie celu pomimo braku sprzyjających okoliczności. Może to być metafora pokonywania własnych słabości, przezwyciężania trudności lub osiągania niemożliwego.

normlany człowiek ten mężczyzna  

To nie nam jest to nam oceniać. Stało się a na rozlane mleko nic już nie poradzimy 

Choć w normalnych okolicznościach weźmie się posprząta  mleko i będzie czysto. 

Tu takiej sytuacji nie ma i nie będzie bo tego nie da się już naprawić czy to nam się podoba czy nie.

Krzyczenie czy wyzywanie się na wzajem to tylko świadczy o tym jak jedna grupa z drugą mają swoje przekonania ale one I tak nic nie dadzą bo ani jedna strona ani druga w tym nie wygra. 

Rozmowa świadczy wasza o tym że jesteście osobami które choć mają swoje przekonania to i tak co kolwiek byście nie powiedzieli to was i tak nie przekona do siebie nawzajem w tym temacie. 

Opublikowano (edytowane)

42 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

to co napisałaś...Partycjo..

Teraz jestem Patrycja a nie Patrycjuszem 

Obleśne czy nie

Wiadomo że jeśli walczymy to pamiętajmy że wszystkie chwyty są dozwolone. Nie zależnie jak uderzyć liczy się efekt końcowy.

Polityka to wieczna walka jedni są lewi drudzy prawi. To tak w piłce nożnej są dwie bramki a piłka tylko jedna.

Tylko od piłkarzy zależy jak będzie rozegrany mecz. Czy będzie on czysty czy brudny. 

Tak naprawdę czy rządzi PIS czy PO czy wygrywa prezydent jednej partii czy drugiej to dla Kowa... nie ma za dużego znaczenia.

Jedyne co się zmienia w polityce to zmiana tylko nazwisk. Rządzą podobnie jedni do drugich tylko że jedni kradną mniej drudzy więcej.

Tym bardziej że rządzący obywateli robią w konia tak aż zawiasy skrzypią a drudzy robią dla obywateli na tyle ile mogą nie myśląc o tym jakie będą konsekwencje w późniejszym rozdaniu kart. 

Wiadomo że wszystko prowadzi do jednego.

Czyli do tego że ludzie którzy chodzą na wybory myślą że im dadzą co na obiecali tylko że zapominają o jednej ważnej rzeczy że to wszystko jest tylko sztuczne. Tak naprawdę politycy żerują na ludziach i na ich głupocie i patrzeniu bardzo blisko a nie patrzeniu w przyszłość i o tym że oni zrobią w wszystko aby tylko wygrać.

Później spadają polityką maski i okazuje się kogo naprawdę wybrali. To jednak jest już za późno bo już są przy korycie i nikt ich przez 4 lata nie ruszy.

To samo dzieje się z prezydentem został wybrany kandydat który miał być tym mniejszym złem okazuje się że to mogło być tylko złudzenie wyborców i okaże się kogo tak naprawdę wybrali. To już jednak będzie za późno.  Będziemy patrzeć przez 5 lat na to czy mu jest jednak bliżej prawej czy lewej ręki. Widać że już zaczyna lawirować i chce się przypodobać jednym i drugim. Zobaczymy czy to będzie okres dobry czy zły dla Polski. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Czy wam się to podoba czy nie ci ludzie są wśród nas. 

Nie można tylko ich winnic za to że wybrali inne życie.

To tak jak by was za to ktoś winił że wy  hetero

Nikt nikogo nie winiłby gdyby ten ktoś swoje zboczenia (preferencje)  trzymał w swojej sypialni.

Doszło do tego że jest nawet konkurs szkół średnich przyjaznych lgbt Q+.  

https://lgbtplusme.com/ranking/pl

Po co oznajmiać całemu społeczeństwu obok że jest się innym ?. Można spokojnie żyć z tymi swoimi upodobaniami jak się chcę i z kim się chce 

Edytowane przez racyl