Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, MariuszDe napisał(a):

No z tego co wiem to jeszcze był Trzaskowski.😂

Ty 😁 patrz nie wiedziałem. 🙆‍♂️😂🤣

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Tym samym będzie ci bliżej do pisu jak się konfa z pisem skuma.😆

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Polityka😝

🤣😂

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Oj piecze piecze.

Mnie nic nie piecze tylko ciebie piecze to żadkie gówno w pielusze. 😂🤣

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A tak wgl to wczoraj była rocznica jednego z najtragiczniejszych dni w najnowszej historii Polski. 13 czerwca 2001r zostało zarejestrowane sądownie Prawo i Sprawiedliwość xD

Uuuuu to tak se zrobić na starcie i 13 -stego rejestrować? Toż wiadomo ze skazane na niepowodzenie.  Nawet stan wojenny jak wprowadzali to też 13-stego. Nic się nie nauczyli.🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

Rok 2014 taśmy i mamy następne taśmy do poniedziałku i szybka wymiana Premiera .

Tak to powitać jak to raczył powiedzieć pr...r witajcie zjeby . 

https://www.facebook.com/reel/724128313436891

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Skończył jako premier, a Kukiz gdzie ?? Babcią klozetową na Nowogrodzkiej został ?? 🤣

Już niedługo do poniedziałku i był sobie Premier . zjeby .

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kukiz 🤣

A tak wgl to wczoraj była rocznica jednego z najtragiczniejszych dni w najnowszej historii Polski. 13 czerwca 2001r zostało zarejestrowane sądownie Prawo i Sprawiedliwość xD

Poniedziałek i będzie jazda będzie grubo  zjeby .

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał(a):

matka dumpfa sie zawziela i do 14 poczekala..

Yyyyy i chyba nic to nie dało. Egzemplarz jest zj.bany widać od początku, czyli poczęcia.😂

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

kiedyś rycerze zakonni ślubowali na miecz a teraz będą na kij baseballowy

Chciałbym aby, kiedy będzie przyjmował polskich biskupów, również ten kij miał pod ręka. Istnieje bowiem duuuża szansa że przy.ierdoli im w baniaki , po czym okaże chrześcijańskie miłosierdzie i nie każe im wracać z buta do kraju.😂

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, mirro napisał(a):

Uuuuu to tak se zrobić na starcie i 13 -stego rejestrować? Toż wiadomo ze skazane na niepowodzenie.  Nawet stan wojenny jak wprowadzali to też 13-stego. Nic się nie nauczyli.🤣

Nie powiedzenie to już jest zjeby będzie się działo byle do poniedziałku .

Iran 👍✌️

https://www.facebook.com/reel/3974679212798233

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, GABBER85 napisał(a):

przecie tu jest sporo obrońców tęczowego rafała,

Nie sądzę by uwierzyli że tęczowy nagle przed wyborami przepoczwarzył się w prawicowego polityka.

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

teczowe marsze najbardziej interesuja krypto-gejow.  gdy w koncu ujawnia swoja orientacje

Największym kryptogejem to na AF ty jesteś, cięgiem masz w głowie męskie rozporki i ich zawartość, tfu.

• Haha 1
Opublikowano

ja wstawiam co chwile jakies teczowe obrazki ...

uswiadamiam was wasz pseudo-katolicka oblude i falsz..

mignely mi jakies obrazki z warszawy-wicia juz ogladzasz pilnie ??

czesciej interesuje sie cudzymi rogami 😂 

ty tomus to masz dobrze -zaden seks ci juz nie interesuje i.nie wazne czy homo czy hetero..

ja znowu wieczorem, a ty spokojnie bedziesz sobie spal.allbo na motorku pojezdzisz..

inni beda snic o najwyzszym prezesie albo tusku. 

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

ty tomus to masz dobrze -zaden seks ci juz nie interesuje i.nie wazne czy homo czy hetero..

ja znowu wieczorem, a ty spokojnie bedziesz sobie spal.allbo na motorku pojezdzisz..

Oj Jacuś Jacuś, weź się schowaj i przestań poniżać xD Wielkie G o mnie wiesz, tylko twoje wymysły Cię ratują i jakoś się dowartościowujesz ... 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

ja wstawiam co chwile jakies teczowe obrazki .

Czym tylko potwierdzasz ledwo skrywany homo...

8 minut temu, jacus napisał(a):

uswiadamiam was wasz pseudo-katolicka oblude i falsz..

Znalazł się ,,kryształowy katolik"🤮

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Rok 2014 taśmy i mamy następne taśmy do poniedziałku i szybka wymiana Premiera .

Tak to powitać jak to raczył powiedzieć pr...r witajcie zjeby . 

https://www.facebook.com/reel/724128313436891

Już niedługo do poniedziałku i był sobie Premier . zjeby .

Poniedziałek i będzie jazda będzie grubo  zjeby .

A co w ten poniedziałek? Do Niemca jedziesz czy na terapię?