Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Polecam jest fajnie , nie czasu ograniczonego czasu  można sobie po trasie poleżeć na plaży no i jest ten komfort wyboru pogody jak jest ładna wtedy płynąć ,  to jest takie oderwanie się od dnia codziennego wypływam i zapominam o gospodarstwie skupiam się  gdzied płynąć żeby nie ciągnąć kajaku 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

raczej wiadomo,ze z punktu obserwatora, skoro nie plywalem? troche wyobrazni 😃 chce sprobowac, ale musze gdzies znaleźć jakies kajakowe rzeki do splywy. a czy mnie to urzeknie to sie okaze🤔

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Już dał byś spokój z tymi osobistymi przytykami. Czasami zdaża się jak nerwy poniosą ale bez przesady.

On już tak ma, jakoś musi sobie dowartościować to nędzne życie w podkrakowskiej norze ...

Opublikowano (edytowane)

Najnowsze modele europejskich producentów ciężarówek Mercedes-Benz, Scania, Volvo, MAN zaprezentowane przez firmę eurotruck na wystawie CTT Expo 2025 w Moskwie, Rosji.

niemieckie sankcje na rosję 🤮

--------------------------------------------------------------------

dla nich sri lanka

Image

a dla zwykłych ludzi worek ziemniaków

Image

402e50dea0073564936b7b8caf9f7a7b.jpg

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano

kazdy wieco ci prezes robi w snach..

9 godzin temu, jarecki napisał(a):

W Holandii też mają plany jeszcze bardziej ,, ambitne ," niż Polska ale jeszcze wszystko przed nami , zresztą mi bez różnicy aby się na koncie zgadzało to mogę siać kwiatki 

A powrót w górę rzeki jak ? Na wiosłach ? Często pływam kajakiem ale tylko po Liwcu , boję się na Bug wypłnac ale w górę Liwca można wiosłować  nawet dość fajnie płynąć w górę rzeki 

powrot -normanie na piechote . gdy nie udalo sie sprzedac galara na opal w gdansku to trzeba byo burlaczyc do torunia .w zimie sie lodz budowalo , pozniej plynelo.nigdzie nie znalazlem informacji ile takich korsow mozna bylo w rok zrobic.

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Was?

A co możesz zaoferować?

Moim zdaniem kompletnie nic.🤭

Jeszcze raz ci mówię....to że ktoś się urodził w zamkowej fosie, nie czyni z niego....czytaj ciebie....królewicza...🤭

ten row co w nim lezales zamienil sie w zamkowa fose ??

9 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Już dał byś spokój z tymi osobistymi przytykami. Czasami zdaża się jak nerwy poniosą ale bez przesady.

na wiejskie kompleksynie ma rady-oni tak musza co pare dni..

tym razem sie zaczelo od pracy w nrd.. jak to naczelny zonkos forum polaczyl ze mna ?? on ma cos z ogarkiem wspolnego 😂

9 godzin temu, witejus napisał(a):

To jest pustak który tu leczy jakieś zadawnione kompleksy

pamietasz wenecje- odszczekales ??

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

On już tak ma, jakoś musi sobie dowartościować to nędzne życie w podkrakowskiej norze ...

no motor se jeszcze kupie..jak zostane impotentem 🤣

duzo wody w koncu pijesz ?? cewnik daje rade ???

8 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

takie wycieczki personalne, zamiast rozmowy, argumentow, to przytyki osobiste.

na tym polega polityka dziecko..

obserwujesz kampanie ?? jakie ma znaczenie merytoryka ??

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, jacus napisał(a):

no motor se jeszcze kupie..jak zostane impotentem 🤣

duzo wody w koncu pijesz ?? cewnik daje rade ???

Co tam krzyczysz podkrakowski dziadu ?? Wycieczki śmierdzącym autobusem to szczyt jego osiągnięć życiowych, no gratuluję ... Nawet dzieciaki uciekły hen daleko od podkrakowskiego dziada ...

Mi cewnik wyjmą w połowie lipca, a ty jak byłeś spasionym dziadem z płotem powiązanym na sznurki tak nim zostaniesz ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A mogę żony?

Nie

1 minutę temu, GABBER85 napisał(a):

ale fajne logo ma  onet  dzisiaj na głównej stronie   XD 🤣 KISNĘ

P0ka

Bo ja w Germańskie nie wchodze

Opublikowano
Teraz, Rolnik1973 napisał(a):

Zależy komu dobrze

Miejmy nadzieję że dla Polski

Opublikowano
15 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ostatnie zdjęcie jakie mam to coś takiego. Tylko to folia która już zdrobniala, ale to zdjęcie z 29 maja a zbierać zacząłem chyba 9 albo 8.

Ceny jak na razie pięknie się trzymają, w piątek podskoczyły na 12-13zl/kg za coś takiego jak na foto. W środku tygodnia było już 10-11 za kg.

IMG_20250529_114545.jpg

Myślałem że będą bardziej równe i większe na tyle nawozu co mówiłeś i nawodnienia. Z szypułkami idą ?

14 godzin temu, mirro napisał(a):

Raz spotkałem A. Puzona ( zaraz po przeniesieniu z Braniewa) i tak mnie wkurwił ze do dziś pamiętam. 

To mówisz że miał mocniejszą głowę od Ciebie :ph34r: ? Nie ma się co przejmować :P.

13 godzin temu, jacus napisał(a):

a twoje gdzie sa ?? masz w ogole ??? kiedy u was ostatni zgasiswiatlo ??

20 km a 200 to lekka roznica,do tego do mezow poszly i u tesciow na chwie mieszkaly.

Kilka nowych domów powstało. Dwa w budowie i jeden chce się budować ale nie ma odpowiedniej działki. Znaczy działka by się znalazła ale cena kosmiczna i stoi sobie już tak dobrych kilka lat, jeżeli nie kilkanaście. Także nie prędko światło zgaśnie. Prędzej u ciebie.

Czyli jednak. Szału na twojej wsi nie widziały i wolały się wyrwać dalej albo wolały z dala od ciebie albo jedno i drugie, skoro wolały mieszkać z teściami niż z tobą.

13 godzin temu, witejus napisał(a):

To jest pustak który tu leczy jakieś zadawnione kompleksy

Raczej kryzys wieku średniego. Chce sobie za wszelką cenę udowodnić jaki jest debeściak.

13 godzin temu, jarecki napisał(a):

A powrót w górę rzeki jak ? Na wiosłach ? Często pływam kajakiem ale tylko po Liwcu , boję się na Bug wypłnac ale w górę Liwca można wiosłować  nawet dość fajnie płynąć w górę rzeki 

Ten kajak to bardzo wywrotny bo takie sprawia wrażenie.

@Rolnik1973 byłeś ? Trzeba się chyba wybrać.