Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpaw już nie będę cię cytował bo szkoda z tobą dyskutować ty nic nie rozumiesz jesteś zakochany w tych zodziejach maszklapki na oczach i chociażby najgorszego speluniarza wystawili i tak byś na niego głosował 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

u mnie nie zarobi na adwokata 🤣 ...a będzie miał kilka spraw karnych i skarbowych bo to oszust 

Prezydenta chcesz sądzić? Za 5lat 

Opublikowano
8 minut temu, Wpaw napisał(a):

Czereśnie w Biedronce po 50 zł będzie dobrze? Z Turcji 😁

Spokojnie, zaraz będą polskie i cena spadnie. To jak z pierwszą Hiszpańska truskawka po 20zl za pojemniczek 0.5kg ...

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał(a):

Nie wiem skąd się tacy idioci biorą.🤦‍♂️

Jak byś był rozgarnięty to byś doskonale wiedział i twoi lajkarze pożal się Boże  że dla mnie PIS i PO to jest to samo szambo .

Po za tym nawet ci co się nie dostali do drugiej tury któregoś kandydata popierają. Jak widać to jest ponad twoje możliwości 😄

Jak Ci przybędzie lat to może kiedyś zrozumiesz że wybiera się z tego co jest możliwe

Opublikowano

Mają 3 ha i kilka kur, a obowiązki jak korporacja! to jest wlasnie patologia! prosi sie maciora, zarejestruj, a jak zdechna prosiaki kilkudniowe zglos do utylizacji, wyrejestruj. lepiej poczekać, nierejestrowac, ale jak skonroluja bedzie wtopa. mecza drobnych rolnikow, a korporacja, 10 tys macior musi spelniac te same waruki.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, robert1226 napisał(a):

Wpaw już nie będę cię cytował bo szkoda z tobą dyskutować ty nic nie rozumiesz jesteś zakochany w tych zodziejach maszklapki na oczach i chociażby najgorszego speluniarza wystawili i tak byś na niego głosował 

Za krzyże za migrantów za piłowanie katolików. Trzaskowski nigdy nie dostanie ode mnie głosu.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, jacor73 napisał(a):

Niezły fanatyk z ciebie, nawet jakby ten Twój idol w oczy Ci pluł, to byś powiedział, że deszcz pada🤣🤣🤣

To rudy każdemu w oczy pluje i ja mam zagłosować na jego człowieka To tak jakby na jego Nigdy w życiu na Rudego, właśnie ci co na niego głosują to mają syndrom sztokholmski

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Od was z Golicji to pewnie bardzo szybko, patrzyli aby jak uciec z tej biedy xD Wreszcie zobaczyli prawdziwa cywilizacje, a nie kupę gówna przed drzwiami od chałupy ...

W domu wszyscy zdrowi?

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale ja nie sobie...

Mam kilka grobowców którymi się zajmuję.

,nie czekaj pomyśl o sobie

Zrób taki żeby nikt nie musiał kwiatków sadzić i wystarczyło raz w roku umyć.

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Idealne podsumowanie kandydatów

Szmata już się zbliża.juz puka do mych drzwi.pobiegne go przywitać

W mym ręku flaszka drży 😗

Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

podwazasz wiarygodność poisowskiego nominata ...co to się porobiło 🤣....to ma być szacunek toć to taki sam sutener jak gangus 🤣🤣🤣🤣

To jego syn za dotacje wyremontował kamienice i zrobił w niej pokoje na godziny..

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Za krzyże za migrantów za piłowanie katolików. Trzaskowski nigdy nie dostanie ode mnie głosu.

Głosowałeś na gaśnice więc nie jesteś katolikiem..

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, zaraz będą polskie i cena spadnie. To jak z pierwszą Hiszpańska truskawka po 20zl za pojemniczek 0.5kg ...

wyżej niż 27 za kg nie widziałem u siebie, obecnie 19pln

Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

Mają 3 ha i kilka kur, a obowiązki jak korporacja! to jest wlasnie patologia! prosi sie maciora, zarejestruj, a jak zdechna prosiaki kilkudniowe zglos do utylizacji, wyrejestruj. lepiej poczekać, nierejestrowac, ale jak skonroluja bedzie wtopa. mecza drobnych rolnikow, a korporacja, 10 tys macior musi spelniac te same waruki.

koloryzujesz, na kilka kur nic nie musisz, a 3ha to doniczka i poza kilkoma specjalistycznymi gałęziami produkcji rolnej nikt z takiego areału się nie utrzymuje. Z resztą nie bierz dopłat i pies z kulawą nogą się tobą nie zainteresuje

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

są służby i instytucje od tego nie ja ....PiS będzie rozliczony a gangus jak przegra to jest skończony i nikt nie ułaskawi tego bydła 🤣

Nawrockiego to epizod w życiu i jeśli przegra, tak samo szybko jak się pojawił zniknie. Nawet rządzący nie będą go wtedy długo grilować, bo to im zacznie bardziej szkodzić tak jak ta wtopa z Muranem. Natomiast jeśli Trzaskowski przegra drugi raz z rzędu to dla niego koniec, ale on to chyba odetchnie z ulgą bo to nigdy nie był pomysł Trzaska by kandydować na prezydenta.

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo ludzie to debile, nie myślą że władza im zabiera 1000zl, z tego sobie do kieszeni 700zl a głupcy się cieszą bo dostali 300zl ... Do ręki dają 300 a z tylnej kieszeni wyciągają Ci 1000 ...

A coś zmieniło się w tej dziedzinie? Nowa władza zaledwie zmieniła kwoty, kieszenie i częściowo ludzi którym to robi

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

pewnie temu PiS wyprowadził 300 miliardów poza budżet tak oszczędzał i dawał swoim 🤪

No i nadal to funkcjonuje, KO i przystawki nadal korzystają z tego mechanizmu który zaczął pis

2 godziny temu, Leszy napisał(a):

Nie ta skala. Poza tym jak ty myślisz, że na dietach poselskich i limuzynach można zaoszczędzić tyle by deficyt zasypać to najdelikatniej mówiąc się mylisz. Tu by trzeba było zrobić rewolucje jak za czasów Balcerowicza, ale do dziś dnia ludzie to wspominają ze zgrozą, więc nikt na to nie pójdzie.  

W Rosji za czasów Jelcyna wyglądało to dużo gorzej i do dzisiaj przez to jest tam jak jest z kapitalizmem i demokracją

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

jesli koloryzuje, to kup sobie 3 prosiaki, 1 krowe, kury to zalezy od inspekcji. niktorzy rejestruja wszystkie stada, niektorzy dopiero powyzej 50, a inni 300. sprobuj zabic swinie, zaluzmy ze zbadasz, a czy starszy, np 65 letni rolnik, ktory nie ma tak wprawy z internetem wyrejestruje go w irz? albo na czas przywiezie mieso do badania? a jak zapomni ze należy wczesniej zglosic przed zabiciem, lekarz nie zbada przedubojwo, to tusza niezdatna, jesli w strefie asf. takich glupot wiele. pis i tak troche poznosil zakazow, choc i tak ich za duzo.

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

no i rzad musi zacząć rozmawiać z ludzmi o finansach 

Ludzie to mają w pi.dzie. Ostatnio dostałem odpowiedź że gościa to wali a za finanse odpowiada rząd , bo po to jest. A poza tym, to wszyscy kradną.🤣

Opublikowano
Teraz, GABBER85 napisał(a):

czyli na kogo głosujecie, piszcie krótko i  zwięźle 

Na nikogo.  Trza się w sobotę nałoić, to będzie w niedzielę pretekst że nie iść. Przecież pijany do lokalu wyborczego nie pójdę, bo wstyd.🤣

Opublikowano

Ja tam się zdziwię jak ludzie Nawrockiego wybiorą a z nim 2,5 roku stagnacji w państwie a w zamian chaosu i przepychanki z rządem i kłótni na górze. Z jednej strony ludzie piszą mówią, że mają dość wojny polsko polskiej a z drugiej strony robią wszystko by tak było w myśl hasła byle nie Trzaskowski.

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Pewnie lepszy chaos i dwa lata dymu na górze. Potem się dziwią, że w Polsce rozbiory były. Kiedyś tak samo jak ty wielu myślało.

Opublikowano
9 minut temu, GABBER85 napisał(a):

czyli na kogo głosujecie, piszcie krótko i  zwięźle  bo nie ma sie co  wstydzić

jutro  bedzie cisza

Image

💪 :D 

• Haha 1