Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Nie wiem czy to takie śmieszne...raczej żałosne.

Rafał zareklamował w kampanii smaczne, polskie truskawki, Karolek dał pod dziąsło, to kogo mam wybrać ??

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Idź tęczowy chwast wypieluć

Taa, na alfonsa, gangusa, kibola latającego po lasach z maczeta w łapie zagłosować, no super kandydat, nie ma co xD żeby ten PiS dał kogoś normalnego, to był by powód aby się zastanawiać ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Confused 1
Opublikowano

Ale ze co już kwadrat dla siebie szykujesz? 🥺

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A cza zadzwonić do pomnikarza...

Się umówić na cmentarzu...

Ahoj ...z wyborem...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taa, na alfonsa, gangusa, kibola latającego po lasach z maczeta w łapie zagłosować, no super kandydat, nie ma co xD żeby ten PiS dał kogoś normalnego, to był by powód aby się zastanawiać ...

Lepszy taki niż dupiarz

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wystarczy połowa i jeden głos, więcej nie trzeba. Wtedy ludzie będą jesć dużo 🫛 i 🌈🍓, a wtedy ja będę szczęśliwy i uśmiechnięty ;)

Kiedy była rekordowa inflacja, za PiSdy, nie chcemy jej powrotu ... Pamiętasz mocznik po 6000 za tonę ??

Paliwo po 5.30 a nie jak za Karakana po 7 czy 8 zł ...

Ech jak ja sobie wspomnę tamten czas... Ile zarobiłem, ile wybudowałem i ile zakupiłem... chwilo trwaj🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ech jak ja sobie wspomnę tamten czas... Ile zarobiłem, ile wybudowałem i ile zakupiłem... chwilo trwaj🤣

Nie wszystko było tak drogie jak porzeczka ;)

Mi znowu bardzo się podoba ten rok, na razie jest pięknie, oby tak dalej ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Ech jak ja sobie wspomnę tamten czas... Ile zarobiłem, ile wybudowałem i ile zakupiłem...

Boooo teraz to Ci się robić nie chce. Tamten dobrobyt rozwalił Ci psychikę i usiadłeś na laurach. Oj przez takich to my silnej Polski nie zbudujemy. Ale przyjdzie nowy Prezydent i weźmie się za Ciebie, oj weźmie.😂

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, marulekk napisał(a):

Oho widzę gorąco od rana tutaj 

Dzień dobry 😄

a ja nie idę na wybory bo niema dla kogo

Widzisz jest to samo ci w parlamentarnych. Tam nie bierz kartki w referendum.

Tu jak masz oddać głos na Nawrockiego, zostań w domu.

Ta sama socjotechnika.

Oni się wybiorą.

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rafał zareklamował w kampanii smaczne, polskie truskawki, Karolek dał pod dziąsło, to kogo mam wybrać ??

7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No trzachu fajny jest...taki ,,Propolski i normalny " i będzie wspierał Polskie rolnictwo,  on naprawdę sie zmiemił nie do poznania co😎

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Boooo teraz to Ci się robić nie chce. Tamten dobrobyt rozwalił Ci psychikę i usiadłeś na laurach. Oj przez takich to my silnej Polski nie zbudujemy. Ale przyjdzie nowy Prezydent i weźmie się za Ciebie, oj weźmie.😂

Myślisz że Karol szczególnie uwagę poświęci rolnikom? 

Nie sądzę.

Opublikowano

Oczywiście, jak tylko obgoni inne sprawy.🤣

• Haha 2
Opublikowano

Nie sądzę.

Przynajmniej nie pier**li o zielonym ładzie i że planeta płonie a to już w tym syfie jest coś.

Ani jeden ani drugi nie mają nic wspólnego z rolnictwem to fakt.

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wszystko było tak drogie jak porzeczka ;)

Mi znowu bardzo się podoba ten rok, na razie jest pięknie, oby tak dalej ;)

Na zbożach też historyczny wynik. Wyprodukowane na najtańszych nawozach i sprzedane po wysokich cenach. 

Opublikowano

Na zbożach też historyczny wynik. Wyprodukowane na najtańszych nawozach i sprzedane po wysokich cenach. 

A następny rok w zimę po 900 na drogich nawozach ... O tym zapominasz ??

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Oczywiście, jak tylko obgoni inne sprawy.🤣

To głowa spokojna. Zejdzie z ustawieniem tych prostytutek rządowych