Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Trzeba przyznać, że wiele sondażowni się myliło. 

Ameryke horoszcz odkrył 🤣🤣🤣 One doskonale wiedziały jakie jest poparcie i to sondaże miały kreować wyniki. Taki był cel tak jak w USA.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Fendta, może Renault albo Claasa jeszcze tego starszego. Rozmawiałem wczoraj ze znajomym biznesmenem co ma usługi to tak chwalił Fendty Vario serii 800, że z tych ciągników co miał to te mu najlepiej się sprawowały zwłaszcza 818.

cenne uwagi, troche mi poprzestawialiscie priorytety, ale .....wlasnie tak trzeba. wciaz uwazam " wiem, ze nic nie wiem " pasuje do mnie jak ulal. popytam o serwis fenda w naszej okolicy, czy ktos to ogarnie. jedyne co slyszalem, ze naprawa skrzyni vario to dosc droga impreza.

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Tyle starań, zachodu a Nawrocki tylko minimalnie przegrał z Trzaskowskim. Wynik Trzaskowskiego też nie powala a miało być nawet prawie 50 % według sondaży 🤣. Dobry wynik Brauna i Zandberga. Czarzasty chyba musi zacząć się obawiać o następne wybory, chyba że zwali porażkę na Biejat.

mozesz dac link do tego czy klamiesz ? 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Ameryke horoszcz odkrył 🤣🤣🤣 One doskonale wiedziały jakie jest poparcie i to sondaże miały kreować wyniki. Taki był cel tak jak w USA.

mam piękne media w PL        taki niemieckie 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty masz słabość do tej Choroszczy. Coś tam musiało być. Pomogło chociaż? Co chwila wspominasz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

To nie są jeszcze faktyczne wyniki to też inna sprawa. Co by nie było to II tura i tak wiadomo kto w niej będzię. Reszta nie ma jakiegoś znaczenia tyle że może zmienić jaieś wewnętrzne partyjne układy.

Opublikowano

Trochę przesadzasz wynik w pierwszej turze Trzaskowskiego szacowano w sondażach na 31 %. 50 to druga tura.

Ja mówię o całej kampanii. To był pewniak. Reszta daleko w tyle a tu proszę. Co do drugiej tury, minimalnie wygra jeden z nich patrząc na obecne wyniki.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Ty masz słabość do tej Choroszczy. Coś tam musiało być. Pomogło chociaż?

Przecież ty tam cały czas przebywasz. Nie wierze że taki bełkot wydaje zdrowy psychicznie człowiek.

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Ja mówię o całej kampanii. To był pewniak. Reszta daleko w tyle a tu proszę. Co do drugiej tury, minimalnie wygra jeden z nich patrząc na obecne wyniki.

Będzie podobna sytuacja jaka 5 lat temu. Wygra albo Pis albo PO. :)

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Będzie podobna sytuacja jaka 5 lat temu. Wygra albo Pis albo PO. :)

Czyli nic się nie zmieni w tym polskim pierdolniku.🤬

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie zaskoczył tylko obnażył sondaże. Podobnie jak Holownia

No Hołownia to leży i kwiczy płakał nad konstytucją teraz będzie płakał nad swoim losem,bardzo dobry wynik Brauna,Mentzen 15% też nieźle ale druga tura jest otwarta i trudno powiedzieć kto wygra chodź trochę większe szanse ma ,,Prince polo,,swoją drogą ten człowiek to jest jak chorągiewka co kilka dni inne poglądy...

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał(a):

A to myślałeś że coś się zmieni ?? Mieliśmy szansę zostać międzygalaktycznym Imperium, to tylko 1,3 % poparło tą inicjatywę. 60% zapatrzone w PoPiS ...

Teraz, Roman176 napisał(a):

22% mentzen z Braunem  

No i ?? Memcen jak oficjalnie poprze Alfonsa to spali swoją antyPoPisowosc ...

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał(a):

System dwupartyjny jak np w USA czy praktycznie w  UK. Nikt inny się nie przebije.  Awet system finansowania partii  tak działa. 

Jak Kaczyński kopnie w kalendarz to może się zmienić.

Opublikowano
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

jedyny problem dla karola to biejat i holownia, po 5 %. na kogo ich wyborcy zaglosuja ?

To jest problem lewicy taki słaby wynik ,ale dla przypomnienia ich kandydatka Ogórek miała 2,5%

Opublikowano

Na razie sondaże Trzaskowskiego się sprawdziły Nawrocki był nie doszacowany. Zobaczymy jak policzą. 

Jak był niedoszacowany ? Przecież afery miały go zatopić a tak się nie stało. Nawet z Pisu mieli na niego nie głosować. Szkoda że Mentzen nie przeszedł do drugiej tury ale za dwa lata może być duże przetasowanie w Sejmie, jeżeli się te wyniki potwierdzą.

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

jedyny problem dla karola to biejat i holownia, po 5 %. na kogo ich wyborcy zaglosuja ?

Wyborcy Biejat na pewno na Trzaskowskiego ale wyborcy Zandberga z tego co czytałem na FB to już niekoniecznie.

• Haha 1
Opublikowano

szkoda mi slawka. po za szybko odpalilo z tym mieszkaniem, bo to powinni zrobic za tydzien od dzisiaj. dlaczego tak wczesnie? chcieli ze slawkiem walczyc? wydawalo mi sie ,ze bardziej sie bali mentzen niz nawrockiego?!