Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra panowie. Miasto zaczelo złomowanie. Już 5% przewagi. A jeszcze mnóstwo ludzi, tak jak np moi rodzice czy teściowie nie poszło wcale i zamierza iść dopiero jakby bylo ryzyko że konar i konarowa mieliby wygrać. Także sprawa przegrana

Opublikowano

Całkiem ładna frekwencja się zrobiła do 17 ponad 50% to pewnie na koniec będzie z 60% ja miałem nie iść bo wróciłem niedawno ale w końcu poszedłem chociaż i tak wiadomo że będzie 2 tura i wiadomo kto się w niej znajdzie.

Opublikowano
mirro napisał:

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a): wziac kogos z komputerem i wiedza!? Jakieś wiadomości to da, ale nic pewne nie jest.

czyli nie da sie byc pewnym co sie kupi? lepiej byloby z zagranicy sprowadzić samemu?

Opublikowano
8 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

lepiej byloby z zagranicy sprowadzić samemu?

A co tam chcesz zdziałać? Mnie to już nic nie zdziwi. 

Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał(a):

tutaj akurat sie mylisz, kościół za PRL-u miał jak pączek w maśle, czasy stalinowskie skończyły się szybko, kler współpracujący miał świetnie, opozycjonistczny miał także świetnie, (na tle innych krajów bloku komunistycznego) pierwszy od władz, drugi od wiernych. Mnie osobiście cieszy, że kościół KK w polsce pogrążył się na współpracy z pisiorami, bo już wcześniej niedomagał, bo jak zwykle zachłysnął się mamoną. Niestety nikt w kraju nie pamięta, że kościół i papież, ten podobno jedyny prawdziwy Polak, stawiali interesy Watykanu ponad interesy kraju.

byłaby z tobą to by oślepła, a nie przejrzała na oczy, bo te by jej twoja wystająca z butów słoma wykuła zapewne...

a ty skad jestes i ile masz dzieci ,😂

czy masz slome w butach nie pytam bo to z twoim postow jasno wynika.

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

No nie saczylem babskiego piwka z soczkiem jak jakiś pedau ...

a teraz cewnik 🤣, z kobietami ci nie wychodzi to moze na mezczyzn sie przerzucisz ?? bedzeicie svori razem jezdzic w klubie impotentow,pardon motocyklistow.

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Kuźwa jakby golonka przejrzała na oczy, to bym zapieprzał do najbliższego kościoła i przysięgał na klęczkach,  iż więcej wódy nie tknę.

nie pij tyle ,zeby mial takie wizje 😂

1 godzinę temu, bezbarwny napisał(a):

My, w Polsce C, nie uwieczniamy na fotografiach kolejnych wypitych kufli piwa, ponieważ jego wypicie, to żadne wydarzenie. Rozumiem jednak, że Ciebie spuścili ze smyczy i chcesz jak najefektywniej ten uśmiech losu wykorzystać. To wielki dar, potrafić się cieszyć z małych rzeczy. Choć nie wiem, czy z tak mikrych, takiemu obieżyświatu jak Ty, się godzi. 

a co robicie w tej rustykalnej polsce ??

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty głosujesz dziś?

z zona  i corka a ty ??

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Ja ogólnie, poza grupowymi z imprez nie robię zdjęć, bo to k**ewsko niebezpieczne. A tak na początku wszyscy ładni trzeźwi to cyknie sie fotkę a potem koniec. 

ja jestem zawsze trzezwy.. na imprezach przewaznei nikogo nie znma wiec po co bede robil zdjecia ludzi ??

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

ja jestem zawsze trzezwy.. na imprezach

A to tylko na Oazowe chodzisz? Czy na mitingi klubu AA? Chłopie, toż ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

a teraz cewnik 🤣, z kobietami ci nie wychodzi to moze na mezczyzn sie przerzucisz ?? bedzeicie svori razem jezdzic w klubie impotentow,pardon motocyklistow.

Widzisz, ja mam wspaniałą kobietę, a ty musisz prać, sprzątać i gotować żeby Cię nie zostawiła ... I kto jest przegrywam ??

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

bedzeicie svori razem jezdzic w klubie impotentow,pardon motocyklistow.

A ty nigdy jeździł już nie będziesz...

A z tym zwisem z przodu co masz, to wiele nie zdziałasz....😆

• Haha 3
Opublikowano

w pewnym wieku schudnac jest naprawdę trudno. gdy mialem 20 ,30 lat to bylo proste, wystarczylo mniej zjesc,pobiegac i waga leciala. teraz mozna biegac, cwiczyc, nic nie jest a waga ani ruszy 😡

Opublikowano

wydaje mi sie ,ze praca to nie do konca powoduje dbanie o zdrowie. chyba sport , taki typowy ,biganie, plywanie, gimnastyka, nie mowie o sportach walki, daja wymierne efekty. praca to tylko bolace kolana i plecy! 🤕

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

teraz mozna biegac, cwiczyc, nic nie jest a waga ani ruszy 😡

Pozostaje Ci jedno. Wywal wagę.

No waga, no problem.

Edytowane przez mirro
  • Haha 5
Opublikowano
21 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

w pewnym wieku schudnac jest naprawdę trudno. gdy mialem 20 ,30 lat to bylo proste, wystarczylo mniej zjesc,pobiegac i waga leciala. teraz mozna biegac, cwiczyc, nic nie jest a waga ani ruszy 😡

Powiem Ci że w związku z chorymi nerkami muszę pić dużo wody, nawyków żywieniowych nie zmieniłem, i samo picie tej wody sprawiło że przez miesiąc waga spadła prawie 3kg.

• Thanks 1
Opublikowano

ciekawe to co mowisz, no i oczywiscie przykro ,ze masz takie problemy. nie probowalem takich sposobow, a staram sie cwiczyc, bo nie nie moglbym na siebie patrzec z bebzonem z przodu. duzo nie mam do zrzucenia, chcialbym 85 , a mam 90 do 92, tak sie waha. ale sprobuje z wieksza iloscia picia.

Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał(a):

a ty skad jestes i ile masz dzieci ,😂

a co robicie w tej rustykalnej polsce ??

Opowiadamy sobie, kto ile ma dzieci i skąd pochodzi, bo podobnie jak Ty, czym chwalić się nie mamy.  Taki relaks, na miarę wiejskich frustratów, do których trafiło, że niczego prócz wycieczek parafialnych sponsorowanych przez Caritas i ojca Tadeo, w życiu już nie doświadczą. 

• Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Pozostaje Ci jedno. Wywal wagę.

No waga, no problem.

Już niejaki Wałęsa mówił , rozbij termometr, to nie będziesz miał gorączki.

Opublikowano
Teraz, Siedzacybyk napisał(a):

ale sprobuje z wieksza iloscia picia.

Jako lekarz bez uprawnień zaprawdę powiadam Ci, idziesz w dobrym kierunku. Terapia ta skuteczna, przyjemna ale i ryzykiem obarczona.

Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

ciekawe to co mowisz, no i oczywiscie przykro ,ze masz takie problemy. 

Żadna poważna choroba. 10% mężczyzn to ma, tylko u niektórych kamienie sa na tyle małe że same wychodzą ;)

Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał(a):

A to tylko na Oazowe chodzisz? Czy na mitingi klubu AA? Chłopie, toż ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.

na pielgtzymki jezdze 😂

jak stara dostanie wolne to sobota czestochowa,niedziela lichen 🤣

23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja bez córki...🤷

a z synem ?? 

19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widzisz, ja mam wspaniałą kobietę, a ty musisz prać, sprzątać i gotować żeby Cię nie zostawiła ... I kto jest przegrywam ??

tylko pic ci nie dawala?? nawet wody ?? to jak jadles posilki ?? 

17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty nigdy jeździł już nie będziesz...

A z tym zwisem z przodu co masz, to wiele nie zdziałasz....😆

ty nigdy juz nie bedziesz mezczyzna a ja zawsze moge sobie motor kupic.

kazdy normalny wie ze kiedys ta chwila nastpai-u jednych wszesniej u inncy pozniej,nie pije nie pale tylo wale 😂

az mnie zacheciles ..ty to jestes prawdziwa elita ..

11 sztuk

https://www.olx.pl/motoryzacja/motocykle-skutery/kock/q-motocykl/?search[dist]=10

142 sztuk

https://www.olx.pl/motoryzacja/motocykle-skutery/czernichow/q-motocykl/?search[dist]=10

no i nastepny 

51https://www.olx.pl/motoryzacja/motocykle-skutery/rybno_94409/q-motocykl/?search[dist]=10

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

MI polecił pić piwo.

Ja teraz akurat nie mogę w związku z tym co mam zamontowane ;) zobaczymy jakie będą zalecenia po zabiegu rozbijania tych kamieni .