Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bracia lewacy oglądać do końca🤭

Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

A wiele będzie głosować przeciw pisowi. I wygra Trzaskowski

Za mocno okłamali.

Zbyt mało zrealizowali....

Ludzie to widzą...

Gdyby na scenie politycznej pojawił się ktoś z charyzmą, to popis bez szans...

Mentzen stracił szansę idiotycznymi ...stwierdzeniami...choć by tym że klaps nie zaszkodził...

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślę że w drugiej turze frekwencja będzie większa jak w pierwszej...

Tak po ...chłopsku...teraz to żenada...później ludzie przeciw bardziej będą chcieli zaznaczyć co chcą.

Pewnie będzie większa bo wyniki pierwszej tury są już znane, nie ma innej opcji jak ta co obowiązuje od 20 lat...kandydat PIS kontra kandydat PO...za duża przewaga żeby mogło być inaczej...

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mentzen stracił szansę idiotycznymi ...stwierdzeniami...choć by tym że klaps nie zaszkodził...

Ten klaps to najmniejszy problem. Memcen wie że głosuje na niego młodzież, co odpala Memcen ?? Płatne studia ... I głosów młodzieży o wiele mniej ...

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za mocno okłamali.

Ludzie to widzą...

Bardziej może tym o ciąży z gwałtu...byłby Bosak miałby szansę na 2 turę,Mentzen nie ma no ale cóż każdy ma swoje polityczne układy...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Uciekł z kraju to dlaczego się wypowiada ?? Ci co uciekli nie powinni mieć prawa głosu ...

Też uciekałem kilka razy 😁 

Opublikowano

Jak dla mnie czy PiS czy PO to jedno i to samo zło... Skoro z innych kandydatów nikt nie ma szans już wolę by wygrał ten Nawrocki czyli aby nie było czegoś takiego jak wcześniej że jest sobie partia rządząca i prezydentem osoba wywodząca się z tej samej partii... PS. Tylko tam zwolennicy wiadomo kogo nie zasapcie się zbytnio aby jęzora poniżej jajec nie wyjebało 🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Roki212 napisał(a):

Jak dla mnie czy PiS czy PO to jedno i to samo zło... Skoro z innych kandydatów nikt nie ma szans już wolę by wygrał ten Nawrocki czyli aby nie było czegoś takiego jak wcześniej że jest sobie partia rządząca i prezydentem osoba wywodząca się z tej samej partii... PS. Tylko tam zwolennicy wiadomo kogo nie zasapcie się zbytnio aby jęzora poniżej jajec nie wyjebało 🤭

...i po mojemu wielu tak podejdzie do drugiej tury...

...no i skoro Nawrockiego nie zatopiły te kłamstwa jego do tej pory, to i dalej może pójść nawet lepiej....bo przeciw będą ludzie głosować....przeciw Tuskowi, tęczy, imigrantom...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ten klaps to najmniejszy problem. Memcen wie że głosuje na niego młodzież, co odpala Memcen ?? Płatne studia ... I głosów młodzieży o wiele mniej ...

i tu jest problem bo ,, Memcen '' nie powiedział żę chce płatnych studiów 

13 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Bardziej może tym o ciąży z gwałtu...byłby Bosak miałby szansę na 2 turę,Mentzen nie ma no ale cóż każdy ma swoje polityczne układy...

To o ciązy z gwałtu to też słowa wyjęte z kontekstu i trzeba posłuchać całą odpowiedz by zrozumiec 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Większość nie patrzy później na te ...przekazania...

Większość nie musi aby mniejszość wiedziała co ma zrobić 😅

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

i tu jest problem bo ,, Memcen '' nie powiedział żę chce płatnych studiów 

To o ciązy z gwałtu to też słowa wyjęte z kontekstu i trzeba posłuchać całą odpowiedz by zrozumiec 

Wyjęte z kontekstu czy nie, wszyscy co poczytali trochę program konfy wiedzą jaki oni mają pogląd na te sprawy ...

Opublikowano (edytowane)

pewnie tak i dlatego to nie moja bajka i partia 

pełna technologia , na słupach anteny z sygnałem brak prądu itd . a dopiero po 26 godzinach udało się naprawić awarie prądu , pół gminy na zasilaniu awaryjnym było z tylko 1 fazą ,niewiedzieli co się stało 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jako dziecko wolałem klaps niż wykład , te wykłady to na psychike wchodziły a klaps w dupsko i dalej zabawa 

A ja nigdy nie dostałem...

Klaps dorosłego bywa zabójczy...

Co jakiś czas słychać o zakatowanych dzieciach...

No faktycznie śmieszne...@jarecki

• Haha 1
Opublikowano
40 minut temu, jahooo napisał(a):

Jak zwykle, jak Kali ukraść krowę , to dobrze,  a jak Kalemu, to  źle.

A jak Kalemu wpierdziel spuści krowa to idealnie.🤣

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Bosak się nie nadaje na prezydenta a Mentzen już tak. Wiesz dlaczego ?

Co sądzicie o Hołowni ?

Fajnie się też ogląda starcia Zandberga z Biejat i Hołownią. Punktuje ich równo.

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za mocno okłamali.

Ludzie to widzą...

Trzeba było być naiwnym jak dziecko, żeby wierzyć w obietnice tej szui tuska. Nie dziwię się 18-26latkom, ale dzisiejsi 40sto i wzwyż latkowie, to chyba oliwy w głowie nie mieli. 

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Bosak się nie nadaje na prezydenta a Mentzen już tak. Wiesz dlaczego ?

Dlaczego ? Bo ja uważam odwrotnie , Mentzen według mnie ma ograniczenie chorobowe .