Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, jacus napisał(a):

gdybym cie puscil na moje ily to bys sobie poszalal 😂..chlopaki kupili sobie ciagnik 140 km a ze nie mieli jeszcze pluga to pozyczyli od wujka 2 grudziadz i pojechali mf wyprobowac.na trzecim obrocie slupice urwali 😂,musialem konczyc orke.

to normalne że się urwie , dwójki grudziackie są do  ursusa 360 - 330 .  ja bardziej do słów Romana że zetora nie zadusi pod górke to jak się zle dobierze przełożenie do obciążęnia to zadusi kazdy silnik i nie wazne czy zetor , fedt czy silnik samochodowe 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

gdybym cie puscil na moje ily to bys sobie poszalal 😂..chlopaki kupili sobie ciagnik 140 km a ze nie mieli jeszcze pluga to pozyczyli od wujka 2 grudziadz i pojechali mf wyprobowac.na trzecim obrocie slupice urwali 😂,musialem konczyc orke.

a po co ?? twarz po psychotropach kazda tak samo spuchnieta.

ja jestem z wyksztalcenia rolnikiem i to robie -przynajmniej na pol etatu a ty ?? 

u nas zeby zrobic kariere wystarczy bilet miesieczny a nie kredyt hipoteczny..

w swieta przed domami wiecej rejestracji na W czy na L ?? u nas kiedys bylo na S ..kiedys ..przed wojna z biedy uciekali a teraz w druga strone to poszlo..

musisz sporo łykać tych psychotropów bo już gębą z tułowiem się zrosla 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
44 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Na L.

Tu rejestrują auta i tu chrzszczą dzieciaki.

Ciągle sam sobie coś udowodnić próbujesz.

Nie Jacuś...

to że urodziles się w pobliżu zamku nie czyni z ciebie królewicza.

Powinieneś to już zrozumieć.

Ty ciągle nie łapiesz.

Zrozum...wszędzie można coś osiągnąć.

Pracy nie brakuje.

Zarabiac można wszędzie.

To że mieszkasz tak gdzie mieszkasz...tobie jakoś nie pomogło

Więc przestań udawać bogacza...bo niczym się nie wyróżniasz.

Chyba zbyt wiele wymagasz od tego osobnika. 🤔

• Like 2
Opublikowano

kolo twojej tesciowej mieszka 🤣

10 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

musisz sporo łykać tych psychotropów bo już gębą z tułowiem się zrosla 🤣

popatrz do lusterka i bedziesz widizal jak wyglada twarz po psychotropach a nie zmyslaj 

10 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Chyba zbyt wiele wymagasz od tego osobnika. 🤔

zaloz aluminowa czapeczke bo 5 g ci jeszcze abrdziej zaszkodzi niz s-wirus..

10 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek myj się człowieku jak do miasta jedziesz ....wymień szkła tej swojej na grubsze bo nie widzi co wstawia 🤣

masz zwidy po lekarstwach czy zamiast nich ??

10 godzin temu, witejus napisał(a):

NIE JESTEM IDIOTĄ JAK TY, choć daleko mi do twojego bebzona

no jestes wiekszym.. tchorzem to na pewno 🤣 masz jakis problem, zeby w ktoras niedziele sie spotkac i pogadac ??

• Haha 1
Opublikowano

jak tam parobek ?? nie dziwota ze wszystkie baby od was uciekly.ktora normalna bedzie ze swirami zyla..

nad ranem bede na nie-po -suwalsczyznie.na granice pojedziemy.. moze gdzies podjedziesz to pogadamy ??

Opublikowano (edytowane)

o czym chcesz gadać o tym złomie i syfie brudasie🤣 ....toć to wstręt nawet pomyśleć o takim paproku i smieciarzu

zeby niech zakryje ta twoja bo ludzie  pouciekaja 🤣🤣🤣

do plecaka ja schowaj ,na pewno się zmieści 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

ja będę jechał z 80 km żeby mamuta w autobusie zobaczyć 🤣

nawet byś nie wysiadł kaleko 

dobrze się wybrałeś tam takie same knury i brudasy 

wzioles te sparciale portki po ojcu 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

nie sr** w pory-kto ci wypierze ?? wez od swatow pampersy i podjezdzaj na spotkanie 🤣 jeleniewo to blisko trasy.

kolejny swir mocny w gebie. 

27 minut temu, jacus napisał(a):

jak tam parobek ?? nie dziwota ze wszystkie baby od was uciekly.ktora normalna bedzie ze swirami zyla..

nad ranem bede na nie-po -suwalsczyznie.na granice pojedziemy.. moze gdzies podjedziesz to pogadamy ??

Mówiłem ci już że żałosny jesteś?

Człowiecze...czy ty siebie nie widzisz?

No kuźwa, może i ładniejszy jesteś niż ja...

No ale czego kto może ci zazdrościć, czego szukać u ciebie? 

Bida z nędza u ciebie w koło, a udajesz pies wie kogo...

Wy tam mata lustra? Widzita siebie?

...zmarnowałeś szansę urodzenia się w pobliżu zamku...(Fosa)...i dalej marnujesz możliwości...

Kto by chciał naśladować takie życie...no kto...?

Gówno przed oknem, a udają celebrytów w ceratowych kurtkach...

Żal mi cię ...chłopie.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

jeden durnia klei na af a druga na FB ...trzy razy tyle fotek co znajomych a tych garstka ....ludzie się brzydzą takimi elementami i się nawet nie przyznają do takich 🤣

psychiatra się kłania i nic więcej ....

kto normalny się obnaża z takim wyglądem, tylko psychiczni ...brudasy na okolice że wstyd sie przyznać 

i temu znajomych co kot napłakał ..to te tysiące co placek ich zna 🤣🤣🤣🤣🤣

tyko oni jego nie znają 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał(a):

gdzie tam mieszkasz w Kielcach ? 

Skąd ci to przyszło do głowy?

2 godziny temu, jacus napisał(a):

masz jakis problem,

Nie zadaję się z psychicznymi.

12 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

co trzeba mieć w głowę żeby doprowadzić sie do takiego stanu i obnażać się jeszcze z tym 🤣

Rodzaj zboczenia.

Opublikowano
W dniu 22.04.2025 o 00:32, Roman176 napisał(a):

a rządzi pis ? jest lepiej czy gorszy socjal dla upa ? 

PIS nie rządzi ale to oni zaczeli smarowanie miodem d*p upaińców. Piszesz że wyłudzają socjal i się pytasz czy to gorsze? Od czego gorsze?

Opublikowano
16 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

...tak się zastanawiam....ty...mając tak wielkie możliwości....no tak twierdzisz....czemu ich nie wykorzystałeś?

By coś osiągnąć trzeba mieć dobry przykład , chęć rozwoju, rywalizacji i to coś w głowie.

Jak trafisz na biedne przedmieścia gdzie częściej rywalizuje się o większego łyka ze wspólnej flaszki wina czy pierwszeństwo w przeszukaniu śmietnika , niż o poprawę warunków życia,  to życie przeleci i poprawiać można, ale najwyżej humor innym.

13 godzin temu, jacus napisał(a):

No i to w sumie potwierdza  co wyżej napisałem.

Tołku za grosz ni u jednego ni u drugiego.

Pierwszy jakby się zastanowił to by wiedział że to sensu nie ma bo pług trzeba będzie odkupić, drugi jakby myślał to by rżał jak koń słysząc propozycję pożyczenia ug2 do 140km.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

By coś osiągnąć trzeba mieć dobry przykład , chęć rozwoju, rywalizacji i to coś w głowie.

Jak trafisz na biedne przedmieścia gdzie częściej rywalizuje się o większego łyka ze wspólnej flaszki wina czy pierwszeństwo w przeszukaniu śmietnika , niż o poprawę warunków życia,  to życie przeleci i poprawiać można, ale najwyżej humor innym.

No i to w sumie potwierdza  co wyżej napisałem.

Tołku za grosz ni u jednego ni u drugiego.

Pierwszy jakby się zastanowił to by wiedział że to sensu nie ma bo pług trzeba będzie odkupić, drugi jakby myślał to by rżał jak koń słysząc propozycję pożyczenia ug2 do 140km.

To prawda...

Ja naprawdę nic nie ma do tego jak kto żyje...lubię jak komuś się wiedzie...

...no ale to gadanie Jacusia że wszyscy chcą do niego...że tylko tam cywilizacja...

Proszę się nie gniewać...ale będę ciągle pokazywał że Jacuś ..bredzi...

• Like 1