Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, MariuszDe napisał(a):

I faktu że ludzie chorzy psychicznie istnieją żadne lewicowe fobie tego nie zmienia ale lewica wszystkich wrzuca do jednego worka ,,tożsamości płciowej,,tam już niedługo ktoś wymyślił że czuje się psem albo kotem i trzeba będzie ich tak traktować gdzieś granicę głupoty muszą byc https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/szokujaca-sesja-dorosly-mezczyzna-jako-6-latka/vvy7k64.  https://www.fronda.pl/a/50-latek-wzial-udzial-w-zawodach-plywackich-w-Kanadzie-dla-nastoletnich-dziewczynek,222335.html

ale to jest margines marginesu-ktory o normalnych ludzi wzbudzi tylko usmiech albo wzrusznie ramionami a u prawicowcow wzbudza podniecenie i silne emocje ..sami by tak chcieli ale sie boja ??

ile razy trzeba powtarzac ze najwiekszymi homofobami sa kryptogeje ??

ile tego przykladow jest na co dzien ?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Skąd ta pewność że wyborcy Mentzena pójdą zagłosować na Tadeusza Batyra ?? Wyborcy Puci w drugiej turze pójdą na Mentzena, ale w drugą stronę ... Mogą zostać w domu ...

No nie wiem czy starsi ludzie którzy będą głosować na Nawrockiego zagłosują na Mentzena...pewnie wcale nie pójdą na wybory...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

ale to jest margines marginesu-ktory o normalnych ludzi wzbudzi tylko usmiech

Dopóki nie srają mi na trawnik, nie szczają po kołach samochodów i w nocy nie wyją pod oknem, to mi nie przeszkadzają. 🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

No nie wiem czy starsi ludzie którzy będą głosować na Nawrockiego zagłosują na Mentzena...pewnie wcale nie pójdą na wybory...

O tym mówię ... Chociaż tutaj jak im prezes powie to mogą pójść ... Oni w stylu " wszystko byle nie Trzaskowski". Myślę że szybciej PiS poprze Mentzena niż Konfa Nawrockiego.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

ale to jest margines marginesu-ktory o normalnych ludzi wzbudzi tylko usmiech albo wzrusznie ramionami a u prawicowcow wzbudza podniecenie i silne emocje ..sami by tak chcieli ale sie boja ??

ile razy trzeba powtarzac ze najwiekszymi homofobami sa kryptogeje ??

ile tego przykladow jest na co dzien ?

Ale dlaczego państwo pozwala na ten ,,margines marginesu,, zamiast wypalac to gorącym żelazem? To jest bardzo niebezpieczne...

O tym mówię ...

No właśnie ty piszesz odwrotnie...

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

zamiast wypalac to gorącym żelazem?

Trza to tylko zaczipować, zaszczepić od wścieklizny i regularnie wyprowadzać na spacer. 🤣

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Skąd ta pewność że wyborcy Mentzena pójdą zagłosować na Tadeusza Batyra ?? Wyborcy Puci w drugiej turze pójdą na Mentzena, ale w drugą stronę ... Mogą zostać w domu ...

Opublikowano
30 minut temu, nie napisał(a):

zobacz poparcie trzaskowskiego vs. nawrocki&mentzen, wynika jednoznacznie, że obecnie nawrocki wygrywa wybory

za 2 msc. będzie jasne

już tuski się szykują do skręcenia wyniku uchwałami :D 

Odstaw dopalacze człowieku. Alfons kolega gangsterów wygra wybory chyba w twojej bajce wirtualne. Te sumowanie sondaży to mnie bawi do łez. Wyzywasz Tuska od głupków chłop karierę zrobiły majątek. A ty co. Bajki tu opowiadasz i to chore. Możecie se sumować te sondaże jak chcecie. Ale z tego co ja z ludźmi gadam i nie tylko ja nie każdy wyborca konfy zagłosuje na pis i Nowogrodzkiego wielu zostanie w domach. To samo w drugą stronę nie każdy wyborca Nowogrodzkiego zagłosuje na Mentzena więc przestańcie snuć wasze chore wije. Sondaże dla drugiej tury są bezlitosne dla Mentzena i Nowogrodzkiego obaj przegrywają z Trzaskowskim.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Ale dlaczego państwo pozwala na ten ,,margines marginesu,, zamiast wypalac to gorącym żelazem? To jest bardzo niebezpieczne...

No właśnie ty piszesz odwrotnie...

Kurcze, już sam się gubię xD prędzej PiS zagłosuje na Mentzena niż Konfa na Nawrockiego ;) dla opozycji lepiej wg mnie jak w II turze będzie Mentzen niż Batyr. Ale na pewno sumowanie Mentzena i Batyra jak to robi Negatyw jest bez sensu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Odstaw dopalacze człowieku

twoje chciejstwo kontra fakty

sumowanie podobnych elektoratów pokazuje jasno, że zwycięstwo w pierwszej turze nic nie znaczy

kaczyński i lepper pokonali tuska

komorowski i napieralski pokonali kaczyńskiego

duda i kukiz pokonali komorowskiego

duda i bosak pokonali trzaskowskiego i hołownię

nawrocki i mentzen pokonają trzaskowskiego :D 

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Sławek będzie prezydentem? Bo Nawrocki jeszcze trochę kampanii poprowadzi i nawet do drugiej tury nie wejdzie.  

• Like 1
Opublikowano

Przestań już chclac bo zaczynasz mieć zwidy xD

strach w oczy zagląda co? kupuj pampersy :D 

Opublikowano
9 minut temu, nie napisał(a):

twoje chciejstwo kontra fakty

sumowanie podobnych elektoratów pokazuje jasno, że zwycięstwo w pierwszej turze nic nie znaczy

kaczyński i lepper pokonali tuska

komorowski i napieralski pokonali kaczyńskiego

duda i kukiz pokonali komorowskiego

duda i bosak pokonali trzaskowskiego i hołownię

Chciejstwo to sam tu uprawiasz. Jeśli już tak n a te sondaże patrzysz to one pokazują kto wygra w drugiej turze. Natomiast te idiotyzmy które wy tu wypisujecie sumując elektoraty wg waszego widzimy się a nie sumując Trzaskowskiemu lewicy itd. To jest robienie w durnia samego siebie. 

Na razie wszystko idzie ku temu, że 1 czerwca będzie tu słychac i nie tylko tu wasze wycie.

5 minut temu, Leszy napisał(a):

Sławek będzie prezydentem? Bo Nawrocki jeszcze trochę kampanii poprowadzi i nawet do drugiej tury nie wejdzie.  

Następny co ma swoje wizje nie zgodne z życiem. Sławek będzie prezydentem w twojej bajce do 1 czerwca. Bo do drugiej tury faktycznie może wejść za Nowogrodzkiego.

Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

naszczalnik narobił biedy wystawiając alfonsa .już czarodzieja lepiej było postawić ,za nim to stare baby przynajmniej by poszły jak w ogień 🤣

Patrząc na to pisowskie towarzystwo Bocheński wydawał się najlepszy. Ale ponoć nim się nie dało kierować z tylnego siedzenia. Jarek odpuścił myślał, że Nowogrodzkim będzie zarządzał przy pomocy tych haków ale tu wszystko przed wyborami na jaw wychodzi.

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wiedziałem że i z niego taki herbatnik:

https://wiadomosci.wp.pl/wiceminister-szejna-alkohol-i-scisle-tajne-oswiadczenie-polityka-odzyskalem-kontrole-nad-zdrowiem-7138667868437120a

Że Sikorski wali % to rzecz powszechnie znana, ale on ogranicza się zazwyczaj do weekendowego chlania w umór.

główny przedstawiciel wypowiadania się w TVP 19 30  dla wyborców trzeba ściek puszczać bo inaczej nie zrozumieją 

Mentzen uderza w polityków KO: Głosowaliście za tym, żeby co roku przekazywać Ukrainie ponad 8 mld zł. Za te pieniądze można by wszystkich emerytów zwolnić z podatku dochodowego

https://filmiki.tv/awantura-w-sejmie-po-slowach-mentzena-niech-swiat-sie-dowie-za-czym-glosowaliscie_56055

Opublikowano
51 minut temu, hubertuss napisał(a):

Następny co ma swoje wizje nie zgodne z życiem. Sławek będzie prezydentem w twojej bajce do 1 czerwca. Bo do drugiej tury faktycznie może wejść za Nowogrodzkiego.

Przynajmniej by zabawnie było. 🙃🤪

Opublikowano

szejna wiceminister - pijak i bandzior bijący kobiety, do tego oszust wyłudzający kilometrówki - ma dostęp do informacji ściśle tajnych, NATO Cosmic Top Secret i EU Top Secret

po-tologia

Opublikowano
43 minuty temu, nie napisał(a):

szejna wiceminister - pijak i bandzior bijący kobiety, do tego oszust wyłudzający kilometrówki - ma dostęp do informacji ściśle tajnych, NATO Cosmic Top Secret i EU Top Secret

po-tologia

misiewicz też miał podobne uprawnienia. Niestety takich durni mamy do rządzenia z jednej i drugiej strony a i tak ciągle ich wybieramy. Patologia suwerena

Opublikowano (edytowane)

Ej cala elito od PO wiecie o kim mówię... Czemu nic o trzaskosiu nie piszecie? Przecież on to jest muł i wodorosty. 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

po-tologia

W stanach sobie dodali dziennikarza do grupy na komunikatorze i rozmawiali o planowanej operacji w Jemenie... Więc tak to jest z tymi politykami zawodowymi....

• Haha 1