Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Daj se spokój z pierodołami. Tak na marginesie w zacytowanym przez ciebie fragmencie nie ma ani grama kłamstwa. Wtedy i dziś była to wojna hybrydowa bo to władze BY akceptowały i pomagały w procederze. Oszuście.

Zajmij się lepiej waszym Nowogrodzkim właśnie się tłumaczy ze znajomości z kolejnym gangusem i neonazistą. A najlepsze jest to, ze już mu wyciągnęli, że łże jak ty. Miał go spotkać w pace na jakimś wykładzie. Ale służba więzienna stwierdził, ze Nowogrodzki takiego wykładu nie prowadził i go tam nie było. Wy się zajmujecie manipulacjami o Trzaskowskim a wasz niezależny kandydat tonie pod kolejnymi oskarżeniami i zarzutami które się potwierdzaj  Kaczyńskiemu to chyba coś podsypali jak go zatwierdzał najgorszy kandydat w historii pis. 

oszust i kłamca broni oszusta i kłamcy :D 

Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

całej polsce niepopierajacej różowego rafałka, bardziej zalezy na mentzenie niz na nawrockim. popytaj sie swoich po-plecznikow, kogo sie bardziej boja. glony mentzena rozejda sie na rafalka i na nawrockiego, ale glosy nawrockiego pojda w calosci na mentzena. Nikt normalny na teczowego jasia sie zagłosuje!

żyj dalej w świecie iluzji jaki sam przed sobą roztaczasz. Twoje kombinacje z głosami są dość dziecinne. Bo ty chcesz by świat był taki jak ci się wydaje a nie taki jakim jest. żyj w bajce dalej.

1 minutę temu, nie napisał(a):

oszust i kłamca broni oszusta i kłamcy :D 

Ale jaki oszust zarówno wtedy jak i dziś działania BY na granicy z imigrantami to była wojna hybrydowa. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeden ma rozdwojenie jaźni i ciekawa przeszłość alfonsa ,drugi wielką głowę i autyzm jak sam się przyznał ...ciekawy wybór dla tych "normalnych "🤣

To jest nawet spoko pomysł Menzen obiecuje wszystko wytyka wszystkim wszystko. najlepiej było jak mówił, że posłowie to lenie a sam bryluje w statystykach lenistwa. A po wyborach jak by wygrał co mu nie grozi powiedział by omamionej ciemnocie. Wiecie ja jestem nie teges nie traktujcie tego poważnie.

Opublikowano (edytowane)

W PL od czasów Leppera jest taka powiedzmy grupa szukająca trzeciej drogi. Ludzi zawiedzonych systemem i łatwych do omamienia radykalnymi obietnicami. Kukiz był tego przykładem zebrał ładne jak dobrze pamiętam 18 % i co z tego zostało. On też był w obietnicach radykalny dość. 

W konfie z tych mądrzejszych Bosak już tylko został. Ale on właśnie ze względu, że mądrzejszy trzyma się z tyłu i odcina od tego kuponiki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale jaki oszust zarówno wtedy jak i dziś działania BY na granicy z imigrantami to była wojna hybrydowa. 

jakiś kurs trzeba przejść żeby umieć tak bezczelnie kłamać? 

myślisz, że wszyscy zapomnieli o:

biednych uchodźcach, masowych grobach w lasach, wyzywaniu żołnierzy od morderców, pluciu na rząd za zabezpieczanie granicy, mówieniu, że to ustawka pisu i łukaszenki, .................. 🤮🤮🤮

Opublikowano

to normalne że rozczarowany/naiwny elektorat szuka nowego idola ...ten akurat wie że można obiecać wszystko bo i tak niczego nie trzeba będzie spełniać bo prezydent nie ma takich kompetencji ...

• Like 2
Opublikowano
56 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

😲

jeszcze się taki pomyleniec obraża ..cyrk 

podszywa sie pod innych ,zakłada konta na nie swoje nicki i jeszcze pouczać będzie kto co ma pisać 

Cyrkiem to jesteś ty nawet zbytnio na polityce się nie znasz. A wypowiadasz się o niej jak byś wszystkie rozumy świata posiadał. Tylko zapomniałeś  o swoim.

Ja nikogo nie pouczam tylko stwierdzam fakt który nie raz cię doprowadził do urlopu. Za każdym razem jest tylko coraz to dłuższy i dłuższy. Zobaczymy kiedy znowu kolejna kara nadejdzie. 

Liczę że już to nadejdzie niebawem bo zawsze byłeś i będziesz na celowniku. Tylko na to sobie zasługujesz 

Opublikowano

znalazł się polityk i znawca baranów 🤣

dziecko mnie urlopy nie straszne i miałem ich wiele 

bardzo wiele można powiedzieć 

ja zawsze jestem sobą i nikogo nie będę udawał i pod nikogo podszywał ...nie jestem tobą ...kupujesz to .

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A najlepsze jest to, ze już mu wyciągnęli, że łże jak ty. Miał go spotkać w pace na jakimś wykładzie. Ale służba więzienna stwierdził, ze Nowogrodzki takiego wykładu nie prowadził i go tam nie było.

kolejne kłamstwo

nie mają na nawrockiego żadnych haków, więc muszą ciągle kłamać

a trzaskowskiego wystarczy tylko cytować żeby się skompromitował :D 

Opublikowano (edytowane)

bobek swoje mądrości opowiedz lekarzowi albo owieckom multikonciarzu od siedmiu boleści ...mnie twoja psychiczna choroba nie obchodzi i ja ci nie pomogę ...musisz mi wybaczyć 🤪..to co robisz nie jest nawet zabawne ,jeśli myślisz że jest inaczej to jesteś w błędzie i niczego nie osiągniesz 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, nie napisał(a):

jakiś kurs trzeba przejść żeby umieć tak bezczelnie kłamać? 

myślisz, że wszyscy zapomnieli o:

biednych uchodźcach, masowych grobach w lasach, wyzywaniu żołnierzy od morderców, pluciu na rząd za zabezpieczanie granicy, mówieniu, że to ustawka pisu i łukaszenki, .................. 🤮🤮🤮

NO i widzisz jak się pięknie zaorałeś. Sam przyznałeś żeś oszust i kłamca i dąłeś jeszcze dowód. W zacytowanych przez ciebie wcześniej słowach Trzaskowskiego nic o tym nie ma. On mówił o wojnie hybrydowej. Albo jesteś na tyle ograniczony, ze nie widzisz różnicy albo po prostu łżesz. 

9 minut temu, nie napisał(a):

kolejne kłamstwo

nie mają na nawrockiego żadnych haków, więc muszą ciągle kłamać

a trzaskowskiego wystarczy tylko cytować żeby się skompromitował :D 

Ty nawet jak zacytujesz to siebie skompromitujesz nie Trzaskowskiego. A na Nowgrodzkiego co chwila jakieś haki są. Koleś nawet wszystkich wyborców pisu nie może do siebie przekonać. Co chwila musi się tłumaczyć przeszłości z gangusów z książek o nich z pracy w burdelu. A kto wie co jeszcze dziennikarze wyciągną. Mentzen cały czas ma szanse go pokonać. Nie mają haków na Nowgordzkiego. Ty żujesz naćpany czy nachlany czy aż tak pisowi ufasz? Popatrz człowieku w media co chwila sa na niego haki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

znalazł się polityk i znawca baranów 🤣

dziecko mnie urlopy nie straszne i miałem ich wiele 

bardzo wiele można powiedzieć 

ja zawsze jestem sobą i nikogo nie będę udawał i pod nikogo podszywał ...nie jestem tobą ...kupujesz to .

I niczego te urlopy widać cię nie nauczyły. Przykre ale prawdziwe. Ciągle i te same błędy popełniasz. To nazywasz bycie sobą. Ja to nazywam bycie pozerem.

Opublikowano

sam jesteś pozerem i niczego nie reprezentujesz oprócz  choroby psychicznej...wstaw już lepiej znowu te barany to może  uda ci się wzbudzić  zainteresowanie  a raczej litość 🤣

Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

bobek swoje mądrości opowiedz lekarzowi albo owieckom multikonciarzu od siedmiu boleści ...mnie twoja psychiczna choroba nie obchodzi i ja ci nie pomogę ...musisz mi wybaczyć 🤪..to co robisz nie jest nawet zabawne ,jeśli myślisz że jest inaczej to jesteś w błędzie i niczego nie osiągniesz 

To co ty to robisz obrażając ludzi i ich żony i inne teksty które przewijają się po AF to ma być zdrowe. Niestety to podchodzi też pod chorobę psychiczną. Przeciwieństwie co do ciebie to ja jestem zdrowy. 

Opublikowano (edytowane)

o jej a mojej żony nie broniłeś ...no nie ładnie 🤣

odwal się chłopie bo   gały ci tylko spuchną od tego obserwowania mojego profilu i nic więcej 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

dąłeś jeszcze dowód

18 minut temu, hubertuss napisał(a):

musi się tłumaczyć przeszłości z gangusów

19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty żujesz naćpany

nie podniecaj się tak, bo co raz więcej literówek robisz :D 

22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

W zacytowanych przez ciebie wcześniej słowach Trzaskowskiego nic o tym nie ma. On mówił o wojnie hybrydowej.

udajesz czy 

22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

jesteś na tyle ograniczony

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

serce się raduje że ludzie skreślili ta mafię 

chyba się czegoś nawąchałeś :D sprawdź sondaże

mentzen nie wygra z nawrockim

a gdyby nawet, to nie ma wielkiej różnicy, bo najważniejsze, że nie wygra trzaskowski

• Haha 2
Opublikowano

Ty chyba się jednak naćpałeś. lub nachlałeś. Obaj przegrają z Trzaskowskim. Nie ważne który w 2 turze będzie. 

18 minut temu, nie napisał(a):

nie podniecaj się tak, bo co raz więcej literówek robisz :D 

udajesz czy 

Tylko takie "argumenty" ci zostały po kolejnym samo zaoraniu.

Opublikowano
15 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

fajne wybory się szykują ,PiS nie wejdzie nawet do drugiej tury ...ale będzie cyrk i upadek ..no kto by się spodziewał 😲

Będzie wielki skowyt. Szopa ten od agregatów zaczął sypać postanowił współpracować z prokuraturą. Ten co siedzi w Anglii i Pinokio pewnie już cieplej mają. Dzisiaj rusza proces Misiewicza za szkody w PGZ. Kto ich wszystkich ułaskawi?

Teraz, nie napisał(a):

po co ten cudzysłów? wstydzisz się swoich wpisów?

Ja pokazuje twoją płytkość umysłową. Nie masz się do czego doczepić po tym jak się zaorałeś tymi cytatami które próbowałeś naciągać.