Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, nie napisał(a):

to już wszystkie zasługi twoich ukochanych peowców, czy jeszcze jakieś masz?

Ty za grosz nie masz pojęcia jak to działa. Sędzia mianowany nie zgodnie z prawem przez jakieś pisowskie wydumane instytucje nie ujęte w konstytucji nie ma prawa wydawać prawomocnych wyroków. Wszystko co orzeknie można wyrzucić do kosza. Tak się sądów nie reformuje tylko psuje. Sędzia aby móc orzekać prawomocnie i aby nie było to do podważenia musi być powołany zgodnie z prawem przez instytucje oparte o prawo i zgodnie z prawem powołane i obsadzone. A nie jakieś pisowskie wydumki. Problem pisu był taki, ze nie mieli większości konstytucyjnej i próbowali zmieniać prawo dodając jakieś swoje wynalazki nie ujęte w konstytucji. Które są bezprawne i g warte.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Sędzia aby móc orzekać prawomocnie i aby nie było to do podważenia musi być powołany zgodnie z prawem przez instytucje oparte o prawo i zgodnie z prawem powołane i obsadzone

buahaahaaaaaaaaa

Sędziowie są powoływani przez Prezydenta Rzeczypospolitej

przecież

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty za grosz nie masz pojęcia jak to działa.

:D :D :D 

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

w policji i prokuraturze nic nie poprawili, w sądach wprowadzili poprawki a opór sędziów (wyjątkowej kasty jak o sobie mówią) nie pozwolił na więcej 

A to łone miały naprawiać sędziów i policjantów, czy może usprawniać ich pracę? No chyba jakby zajęli się usprawnianiem, to sedziom , policjantom i reszcie obywateli chyba nawet by się spodobało.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, nie napisał(a):

buahaahaaaaaaaaa

Sędziowie są powoływani przez Prezydenta Rzeczypospolitej

przecież

:D :D :D 

naprawdę manipulacje na tak niskim poziomie mogą działać tylko na was jak to was nazwał Kurski ciemny lud. Prezydent jest tylko częścią procesu nominacji/powołania. Jeśli inne części procesu są nie zgodne z prawem to powołanie prezydenta guzik znaczy. Wyroki takiego sędziego są do niczego można je łatwo podważyć. Jeszcze raz ci pisze nie rozumiesz jak działa prawo. 

To jest tak jak z owocami z zatrutego drzewa jak nazywają prawnicy nie legalnie zdobyte dowody choć by były prawdziwe. Nie mogą być wzięte pod uwagę w procesie. tak samo jest z sędziami. nawet jeśli wydadzą słuszny wyrok i sprawiedliwy jeśli byli powołani nie zgodnie z prawem ten wyrok leci do śmietnika. W prawie po prostu każdy szczebelek procesu wszystkie części składowe musza być legalne. Jeśli coś jest nie legalne kolejne etapy procesu części składowe nie są już legalne.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

naprawdę manipulacje na tak niskim poziomie mogą działać tylko na was jak to was nazwał Kurski ciemny lud. Prezydent jest tylko częścią procesu nominacji/powołania. Jeśli inne części procesu są nie zgodne z prawem to powołanie prezydenta guzik znaczy. Wyroki takiego sędziego są do niczego można je łatwo podważyć. Jeszcze raz ci pisze nie rozumiesz jak działa prawo. 

tylko Prezydent Rzeczypospolitej może powoływać sędziów

znowu się ośmieszyłeś :D a teraz się jeszcze obrażasz

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pod warunkiem że do tego momentu przejdą prawidłową procedurą którą pis niestety spaprał. Więc prezydent powołuje sędziów którzy nie mogą nimi być. I twoje powtarzanie bzdur tego nie zmieni i we wrześniu ten pisowski bubel poleci do śmietnika. Oj będziecie wyć na jesieni.

Opublikowano

Panie ekspert Komisja Wenecka mówi zupełnie co innego, między innymi ze mogą legalnie orzekać. Tak ta sama komisja na którą tak często się tu powoływałeś

Opublikowano
6 minut temu, binek napisał(a):

Panie ekspert Komisja Wenecka mówi zupełnie co innego, między innymi ze mogą legalnie orzekać. Tak ta sama komisja na którą tak często się tu powoływałeś

Jak komisja yebała pisowców to była cacy jak teraz orzekła że sędziowie są legalni oraz to że prokurator mianowany przez ziobre jest dalej prokuratorem a bodnarowski jest nielegalny to komisja jest bee.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak komisja yebała pisowców to była cacy jak teraz orzekła że sędziowie są legalni oraz to że prokurator mianowany przez ziobre jest dalej prokuratorem a bodnarowski jest nielegalny to komisja jest bee.

Najwidoczniej punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 🤣

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Kurna...

Ale ci się płyta zacięła...

Jak można żyć takimi dyrdymalami całe dnie🤭

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...

Ale ci się płyta zacięła...

Jak można żyć takimi dyrdymalami całe dnie🤭

Ja tym nie żyje a pisze bo mogę. Nie pasuje nie czytaj. Przewijaj dalej. Ja np  postów  bobka, horoszczy i galicyjskiego dziada  wcale nie czytam i nie dyskutuje.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Nie pasuje nie czytaj

Nie to że nie pasuje..

Każdy ocenia jak mu pasuje.

Tylko że tak tym żyjesz...mnie dziwi.

No chyba że masz jakiś wpływ na to...znaczy na politykę...

Bo tak to tylko bicie piany...

Taki jak ty, czy ja...to se może...popisać tylko...moim zdaniem...

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A ktoś twierdzi, ze zamordował.

Całe peło, tefałeny, g.. wybiórcze, Staszek Lubnauer, łysy  wnuk Gomułki i cała wasza sekta.

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

3.5 mln to taka rewelacja,

Widziałeś z którego roku artykuł?

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

miał tą kasę z nielegalnych źródeł?  

Resztę sobie poszukaj, miał i to dużo.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, witejus napisał(a):

Widziałeś z którego roku artykuł?

Widziałem, nadal to nie jest niewidomo ile ... Jak 3 mln to mało to co powiesz na 30 mln które Morawiecki zarobił w BZ WBK. A potem nagle "charytatywnie" poszedł do rządu zarabiać o wiele mniej xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie to że nie pasuje..

Każdy ocenia jak mu pasuje.

Tylko że tak tym żyjesz...mnie dziwi.

No chyba że masz jakiś wpływ na to...znaczy na politykę...

Bo tak to tylko bicie piany...

Taki jak ty, czy ja...to se może...popisać tylko...moim zdaniem...

Ale skąd twierdzenie że ja tym żyje? Popisze czasami jakieś tam różne i tyle. Ja na polityka się nie nadaje - za uczciwy jestem i prawdomówny.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Ale skąd twierdzenie że ja tym żyje? Popisze czasami jakieś tam różne i tyle. Ja na polityka się nie nadaje - za uczciwy jestem i prawdomówny.

Spoko.

Mi osobiście to naprawdę nie przeszkadza...tak tylko zauważyłem ...no że trochę bardziej ostatnio tym żyjesz.

Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał(a):

Resztę sobie poszukaj, miał i to dużo.

To już mieć czegoś nie wolno ?? Trzeba być dziadem jak wyborca PiSu czekającym na przelewy socjalne ??

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A potem nagle "charytatywnie" poszedł do rządu zarabiać o wiele mniej xD 

Noooo nie tak charytatywnie. W rządzie były nowe możliwości. A że Tusk mu zablokował operację sprzedania ruskim azotów, to se pomyslał że trza linię dostępu zmienić.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale uważasz, że prawicowi rządzący byli nie uczciwi ?

Byli tak uczciwi jak kredyty frankowe.

• Haha 1
Opublikowano

wp opisała dzisiaj jak patoforma obywatelska nagradza swoich hejterów stanowiskami państwowymi za rozsiewanie nienawiści w internecie, największy ściek w sieci

w zemście patoforma obywatelska wycofała reklamy totalizatora z wp

sowieckie metody