Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tym przyjmowaniem przez pis imigrantow, to nie wiem czy tak bylo. gdzies nalisane ,ze beda jedynie odsyłać zarejestrowanych u nas? juz widze jak sprawdza wszystkich inzynierow, by tych naszych wylapac i odeslac?!

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

A co do tej pani, może tyle miała żyć a może faktycznie stres ją zjadł.

Ta pani mając 21 lat w 1980 roku aż do 1989 roku pracowała w kancelarii prezesa rady ministrów pracowała w kancelarii tajnej, była asystentką samego premiera pracowała też dla prl owskiego generała Janiszewskiego - jaki stres. Pracowała od młodego dla najwyższych oficjeli prl. Aż dziwne, że w takim wieku trafiła w takie miejsce no ale. Jeśli nawet w prokuraturze się źle czuła, co mogło mieć miejsce mogła przez te dwa/trzy dni udać się do lekarza. Dlatego twoje wywody o Giertychu są tu po prostu głupie. 

Jak pisałem gdyby umarła godzinę po w trakcie niech tam nawet wieczorem ok ale po 3 dobach? Pis po prostu upada na dno i to jest desperacja.

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i prezes zakończył niezależność i obywatelskość kandydata Nowogródzkiego xDhttps://wiadomosci.wp.pl/wszystko-tylko-nie-trzaskowski-kaczynski-na-wiecu-nawrockiego-7135825523571296a

No pojechał do Siedlec i od razu jak to on głupot nagadał. Najpierw rok 2006 pomylił z 1986 a potem powiedział, ze Nawrocki jest wyższy od Nawrockiego. Tak trzymać panie Kaczyński.

57 minut temu, Roman176 napisał(a):

ty jesteś upośledzony  ?  saletra 2k  pszenica 700zł  to jest taniej ?  , a masa stacji biedaku to na szejsciesutkę ale nie nowy ciągnik z CR  wolę dołożyć i jeździć spokojnie  

A tak po polsku z sensem bez bełkotu dał byś radę coś napisać? Poniżej 6 zł kupujesz paliwo normalne na normalnych stacjach w dużych miastach np przy auchan biedaku.

Pytasz czy jestem upośledzony, popatrz na swój bełkot i sobie odpowiedz czy sam aby nie jesteś. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

ty jesteś upośledzony  ?  saletra 2k  pszenica 700zł  to jest taniej ?  , a masa stacji biedaku to na szejsciesutkę ale nie nowy ciągnik z CR  wolę dołożyć i jeździć spokojnie  

Jeszcze dolicz dopłatę do nawozów i do pszenicy 

Ale hubercik zapewne się nimi brzydził i nie skorzystał 🤔

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

A tak po polsku z sensem bez bełkotu dał byś radę coś napisać? Poniżej 6 zł kupujesz paliwo normalne na normalnych stacjach w dużych miastach np przy auchan biedaku.

wiem za głupi jesteś doj**ałeś tym auchanem 🤣

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, pawel885 napisał(a):

Jeszcze dolicz dopłatę do nawozów i do pszenicy 

Ale hubercik zapewne się nimi brzydził i nie skorzystał 🤔

bo to jest przygłup  z tych lewicowych , jest sam bo mieszka na podkarpaciu i głosuje na PO  , każda randka koczy sie tak 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Głosowałeś na PO i śmiesz mi kwiatki przynosić?”

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

bo to jest przygłup  z tych lewicowych , jest sam bo mieszka na podkarpaciu i głosuje na PO  , każda randka koczy sie tak 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Głosowałeś na PO i śmiesz mi kwiatki przynosić?”

O kim piszesz? Przygłup to sam jesteś i pokazujesz to tu a na podkarpaciu to nie wiem kto mieszka bo nie ja. Coś ci się znowu ubzdurało.

Opublikowano (edytowane)

A kto to Sors? Roman sam wyzywasz i sam na głupiego wychodzisz. Albo coś pokręcisz albo piszesz bełkotliwie bez sensu. Ubaw tu z ciebie mamy.

Opublikowano
mirro napisał:

8 minut temu, dsbh napisał(a):

Postaw psa przy wybiegu dla kur. U mnie to pomogło.

U mnie nie pomoże, bo nasz pies chyba raczej bawi się w berka z tymi lisami. A drugiego szukać nie mam zamiaru.

M4 z LR22 i na nim np. HWS z PVS em ale wiadomo - można i taniej i lepiej.

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Cytuję co chcę i nic Ci Romuś do tego ...

masz racje jak tam orka paliwowa ? jak @Ulman zamilkniesz 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

O kim piszesz? Przygłup to sam jesteś i pokazujesz to tu a na podkarpaciu to nie wiem kto mieszka bo nie ja. Coś ci się znowu ubzdurało.

a o tej co ci się marzy 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „NA A Confer MISS ONIA S ST e”

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pawełku skorzystałem płace podatki to czym miałem się brzydzić. Swoich pieniedzy?

Czyli twój guru cię okrada z twoich pieniędzy 

Bo nie ma już kasy na nic 🤔 

Dopłat do zboża nie ma 

Dopłat do nawozów nie ma 

Suszowego nie ma 

Dopłat do wapnowania nie ma 

Dopłat do wymiany dachów nie ma ...

A to wszystko się liczyło w ogólnym rozrachunku i w skali roku to były spore sumy 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

masz racje jak tam orka paliwowa ?

A co mam Ci odpowiedzieć ? Że marże stacji rosną, bo rosną płace i inne koszty utrzymania stacji ?? Jak Ci za drogo to otwórz swoją, sprzedawaj taniej i zarabiaj skoro to przecież takie proste i kroją ludzi ... Nic prostszego, skoro to taki wspaniały biznes i niebotyczne marże 🤭

1 minutę temu, pawel885 napisał(a):

Dopłat do zboża nie ma 

Dopłat do nawozów nie ma 

Suszowego nie ma 

A to wszystko się liczyło w ogólnym rozrachunku i w skali roku to były spore sumy 

I bardzo dobrze, że nie ma, bo socjal to patologia ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
mirro napisał:

23 minuty temu, dsbh napisał(a):

A co do przesłuchania, nie byłem to i nie wiem jak było prowadzone ale można też psychicznie zniszczyć człowieka.

Można też ze spokojem odpowiadać na pytania mając na uwadze mówienie prawdy. Można też ze spokojem odmówić odpowiedzi. Można też zadeklarowac pełna współpracę i wyśpiewać wszystko co sie wie w sprawie. Oczywiście nie jest to sposób dla Prawych i Sprawiedliwych. 

23 minuty temu, dsbh napisał(a):

Nie wiem co tam nadaje Republika czy TVN bo nie oglądam i nie potrzebuje ale śmiać mi się chce bo do niedawna nikt nie oglądał TVP a prawie każdy wiedział o czym stacja mówiła i podobnie jest teraz z Republiką jak widzę.

Ja tam oglądam jak leci. Al Jazirę też. A nawet Padre Pio TV ale tam kijowo akcja sie rozwija,

A ja w piątek se klikałem po programach i trafiłem film z Laurą Gemser...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Dopłat do zboża nie ma 

Dopłat do nawozów nie ma 

Suszowego nie ma 

Dopłaty do zboża były bo pis narobiłw  majty jak wyszło,że otworzyli granice z UA a rolnikom kazali nie sprzedawać.

Dopłaty do nawozów były to fakt ale te pieniądze z ludzi zdarli. W jeden dzień 50 % na nawozy podwyżkę azoty walnęły. Ludzie im na te dopłaty dali. 

Pis więcej szkód narobił jak pomógł i tyle. Dawali w latach wyborczych a potem w d rolnika mieli.

Opublikowano
Teraz, pawel885 napisał(a):

Dopłat do zboża nie ma 

Dopłat do nawozów nie ma 

Suszowego nie ma 

jak to niema ?

a to ?

dopłata do niemieckich używanych wiatraków https://www.wnp.pl/energia/polske-zasypia-uzywane-turbiny-z-niemiec-pis-alarmuje-ws-ustawy-wiatrakowej,781329.html

dopłata do sterlingów

zadłużanie pastwa na potęgę dla ukr 

kupowanie złomu z Niemiec tramwajów 

przyznawanie stypendium patolą    

https://www.wprost.pl/kraj/11908062/barbara-nowacka-o-stypendium-dla-jasia-kapeli-mowi-o-freak-fightach-i-patostreamie.html

patologia i złodziejstwo też kosztuje 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Profesor Pingwin @ProfesorPingwin XDDDDDDDDDDDD Sokól @Sokolovskii97 1 dzień w odpowiedzi do @PrezesObywatel Roman zrobila Pani 5 wpisow szkalujacych prawice przez caly dzien? 9:) Nadal uczę się szkalować, nigdy nie mialam styczności z X'em coOOooo proszeeceeeeee chyab Pani Panizartuje zartuje to dziekuje do widzenia ja nie place za nauke 9:48 15 mar 25.79,7K 25. 79,7K Wyświetlenia”

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/z-torbami-pojdziemy-kaczynski-mowil-o-rachunkach-za-gaz-7135833948793472a

Gdzie ta znajoma prezesa mieszka że 120 tys za gaz do ogrzewania chałupy rocznie płaci ?? xD Dziadzio w formie, nie trzeba kabaretów oglądać, dziadzio sam robi z siebie kabaret xD 

ja za to w siedlacach bylem jeden raz, a nie ponad 20 jak prezes..

dziadzius juz bredzi ..czas koty szczac prowadzac a nie polityke robic..

• Like 1
Opublikowano
dysydent napisał:

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

chyba niemieckie firmy lidl , media expert

media expert  nie jest niemiecka marką i zapewne mylisz z media markt która jest

Taką mam historyjkę. Kiedyś zamówiłem i w jednym i w drugim wysyłkowo. Przywiózł mi kurier paczułki od tego samego nadawcy...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DTaras napisał(a):

Taką mam historyjkę. Kiedyś zamówiłem i w jednym i w drugim wysyłkowo. Przywiózł mi kurier paczułki od tego samego nadawcy...

Kiedyś Avans i MediaExpert to było jedno i to samo. Media Markt i Saturn też. 

Edytowane przez Tomasz0611