Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

skąd ty galan te głupoty bierzesz? Miałem kiedyś już o to zapytać ale mi ciągle umykało. Jest jakiś portal z informecjami dla wariatów czy ty to na bieżąco wyszukujesz ryjąc po całym internecie? A może ktoś ci to podsyła?

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ulman napisał(a):

skąd ty galan te głupoty bierzesz? Miałem kiedyś już o to zapytać ale mi ciągle umykało. Jest jakiś portal z informecjami dla wariatów czy ty to na bieżąco wyszukujesz ryjąc po całym internecie? A może ktoś ci to podsyła?

Jaki smutny wyrzucili szkoda ...  też głupota  ?.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=646017101416007&set=a.264018122949242

image.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Ulman napisał(a):

.....napisała gazeta Michnika 🤣

Napisała prawdę cały świat się śmieje z wyczynu .

Też płaczesz ubolewasz nad Polskimi cukrowniami chcieli by sprzedawać Cukier po 10 zł .

Precz z drogim cukrem .

Ogłaszają alarm w sprawie ceny polskiego cukru. "Apelujemy o powstrzymanie"

Niemcy kupili na Ukrainie 7 cukrowni , nie wolno im tanio produkować bo Polsce się nie podoba .

29.01.2025 10:02.

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31651523,oglaszaja-alarm-w-sprawie-ceny-polskiego-cukru-apelujemy-o.html

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Świat głupków śmieje się z pewnością więc i tobie musi być wesoło. 

Sprawa jest bardzo prosta -  upamiętnienie zamordowanych żydów - tak, bo holokaust i zbrodnia. Upamiętnienie zamordowanych przez żydów - nie bo to antysemityzm.

Przeczytaj to z 10 razy bo to raczej poza twoim pojmowaniem ale może jakimś cudem coś dotrze pod ten zamulony propagandą beret.

Edytowane przez Ulman
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Świat głupków śmieje się z pewnością więc i tobie musi być wesoło. 

Ty jako  jedyna istota w świecie jesteś najmądrzejszy a pozostali to są  . Świat głupków śmieje .

Cały świat śmieje się z ciebie i z niego .

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Wszędzie klepie zgody, klika w głupoty, to potem nic innego mu nie wyskakuje. Net, po analizach, tylko głupoty mu wyświetla,a ten klika. No czego nie rozumiesz?🤣

Opublikowano

to może być takie zapętlenie. Durny to klika bzdury, więc wyskakują mu kolejne, które czyta i robi się jeszcze bardziej durny.  Bez galana byłoby nudno ale z drugiej strony to przerażenie mnie bierze - co jeśli takich galanów mamy w społeczeństwie 30% i oni głosują w wyborach? Jaką świadomość ma taki obywatel? To jest dramat

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

sprawdz kto przespal-doslownie-w kopenhadze ustalenia rynku cukru...

a co to ma wspólnego sprzedażą Niemcom  ?  mało tego gdybyś miał tyle w głowie co w brzuchu .. państwo mogło by zareagować UOKKI  dlaczego mają monopol Niemcy  ? 

Opublikowano

plantatorzy rekordziści sudzucker

image.png.e61b41c183eebcebdf0365f209d88a21.png

Były prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej i 13 innych osób zostało oskarżonych o popełnienie 23 czynów. Jak widać - sam zainteresowany nie przejął się zbytnio.
"Zbigniew B. został oskarżony o to, że w okresie od listopada 2014 r. do sierpnia 2021 roku, jako prezes PZPN, działając wspólnie i w porozumieniu z Gabrielą M., Jakubem T., Maciejem S. oraz Andrzejem P., nadużywając przysługujących mu uprawnień w zakresie negocjowania umów i nie dopełniając obowiązków dbałości o mienie, wyrządził PZPN szkodę majątkową wielkich rozmiarów, poprzez zapłatę spółce O. sp. z o.o. kwoty 1.016.902 zł. za fikcyjne negocjacje umowy sponsorskiej pomiędzy PZPN a U. sp. z o.o.".
image.png.9f845321195fef8c3ad289787e0224d4.png
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ulman napisał(a):

to może być takie zapętlenie. Durny to klika bzdury, więc wyskakują mu kolejne, które czyta i robi się jeszcze bardziej durny.  Bez galana byłoby nudno ale z drugiej strony to przerażenie mnie bierze - co jeśli takich galanów mamy w społeczeństwie 30% i oni głosują w wyborach? Jaką świadomość ma taki obywatel? To jest dramat

kto tu durny to nie trzeba długo myśleć . Taki @Ulman i ten poniżej . Nie daj Boże do władzy .

Jaki smutny wyrzucili szkoda ...  też głupota  ?. Takich jak by było 30 % to strach pomyśleć co by było .

https://www.facebook.com/photo/?fbid=646017101416007&set=a.264018122949242

Kapitał rządzi światem ty za cienki . Nie będziesz uprawiał buraka ?.

Też płaczesz ubolewasz nad Polskimi cukrowniami chcieli by sprzedawać Cukier po 10 zł .

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31651523,oglaszaja-alarm-w-sprawie-ceny-polskiego-cukru-apelujemy-o.html

Precz z drogim cukrem .

Ogłaszają alarm w sprawie ceny polskiego cukru. "Apelujemy o powstrzymanie"  Nic nie musi być Polskie i niczego nie zabraknie a ty nie musisz uprawiać są lepsi od ciebie i taniej wyprodukują .

Niemcy kupili na Ukrainie 7 cukrowni , nie wolno im tanio produkować bo Polsce się nie podoba .

W Polsce nie potrafią tanio nic produkować tylko płaczą . Nich upada zakład będzie taniej .

NAWOZY ŚWIAT PRODUKUJE TEŻ TANIEJ POLSKA NIE POTRAFI .

Coraz większy import cementu z Ukrainy oznacza problemy polskich producentów, bo muszą oni spełniać klimatyczne wymogi UE. A to kosztuje. W artykule tłumaczymy, jakie konsekwencje dla polskiego rynku cementowego może mieć dalszy wzrost importu oraz jakie działania branża cementowa postuluje w celu ochrony polskich producentów.

https://www.salon24.pl/newsroom/1425289,olbrzymia-branza-bije-na-alarm-import-z-ukrainy-powaznie-zagraza-polskim-firmom

Edytowane przez galan99