Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kto umarł ten nie żyje - ale jak by mógł to niech da znać na forum czy umarł to sprawdzimy ze statystykami . Z jednej strony to człowiek im starszy tym bardziej zwraca uwage kto kopnął w kalendarz ale tak ze statystyki to i u mnie większy pomór , nawet koleżanka potwierdziła co pracuje w szpitalu ale powiązała to ze chorobami typu koklusz bo zazwyczaj umierali osoby osłabione przeziębieniami a jak jest i tak sie nie dowiemy bo podczas dawida19 było ponad 200 tys nadmiarowych zgonow i do dziś nikt tym sie w PL nie zajął a np. w Czecha za 18tys śledztwo prowadzą 

Inna rzecz że  foliarzami bo ich teorie się sprawdzają , sam drwiłem o grafenie w szczypach a Pfffizero sam sie pzyznał ze dodwał grafen i bądż tu mądry . Obecnie na topie jest przysłanianie nieba , ze trują ludzi a wystarczy że rozpyla siarke w powietrzu i już mamy przysłonione niebo i mniejsze promieniowanie . Niby Lafał mówi że mieliśmy największe temperatury w  tamtego lata ale jak popatrzę na polaryzację wburaku, słodkość malin czy ilość cukru w winogronach to ja tam słońca nie widzę w wynikach , raczej u mnie to był jeden z chłodniejszych lat . Ale co ja tam foliarz mogę wiedzieć :) trzeba szukać w internetach i czytać opracowania profesórów z góry opłaconych przez Sorosa itp. bo jak nie to będę ruskim trollem :)

Opublikowano

przy mierzeniu sredniej temperatury bierze sie pod uwage takze noc... 

rzeczywiscie letnei dni nie bylo ostanio bardoz upalne i nie bylo ich duzo ale za to w nocy widac duza roznice.

od swietej anki zimne wieczory i ranki -juz sie nie sprawdza.

Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

dalej nie kumasz czaczy rudy sam napisał ze jedyna spółka strategiczna  ktura serwisuje naprawia koksownie huty piece weglowe itp  

teraz wszystko przejmie simens 

image.png

o jezu .nie chce mi sie z toba dyskutowac..tusk doprowadzil do upadku rafako gdy byl w rzadzie pinokia...

ze smarkatym sie nie najesz ,z glupim nie nagadasz.. 

Opublikowano

Jak juz zestawiliście magdalenkowców to dziś Morawitz odwiedził powodzian i oferował pomoc na co Kierwa powiedział by nie kozaczył bo to jego wina a jak bedzie podskakiwał to mu to udowodni - nowa teoria spiskowa :)  

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jacus napisał(a):

od swietej anki zimne wieczory i ranki 

To chyba tylko u kawalerów?

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał(a):

No widzisz, znowu miałem rację

Niby jaką miałeś ?. Każdy kraj  tak może zrobić a ty tylko jedno i to samo WOŁYŃ  82 lata temu po jaki h..j o tym . UKRY TO I TAMTO .

Wina Niemca .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Oczywiście że miałem ale żeś nienormalny to tego nie widzisz. 

Co miałeś cały czas i to samo nawijasz WOŁYŃ komu to potrzebne 82 lata temu  nudne .

Opublikowano (edytowane)

Czyżby koniec z zielonym ładem?

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano

To jest nieważne, ważne że ktoś się w końcu za to wziął.

Opublikowano

Pytanie było ile to potrwa? 

Wywiozą pewnie ich troche

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Pytanie było ile to potrwa? 

Wywiozą pewnie ich troche

Tylko pytanie ile innych, nowych w tym czasie przyjedzie, bo może napływ będzie większy niż wywóz ... Co z tego, że np 600 wywieziono jak 3000 nowych w tym czasie przyjechało ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Oglądałeś ten filmik? Wysłał dodatkowe wojsko na granicę. 

Jak nie będzie przyzwolenia to się ukróci migracja 

11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko pytanie ile innych, nowych w tym czasie przyjedzie, bo może napływ będzie większy niż wywóz ... Co z tego, że np 600 wywieziono jak 3000 nowych w tym czasie przyjechało ...

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Oglądałeś ten filmik? Wysłał dodatkowe wojsko na granicę. 

Jak nie będzie przyzwolenia to się ukróci migracja 

To jest tylko populistyczna ściema ...