Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, racyl napisał(a):

PIS także nie jest niszową partią jak niektórym się wydawało, że można było ją zepchnąć do kilkunastu procent jak się wyłączy sygnał tvp.

Narracja PO już nie działa

RACYL, KTOŚ SIĘ PODSZYWA POD CIEBIE!

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 18.01.2025 o 12:53, Wpaw napisał(a):

Co do azotów, saletrzak węgierski importowany jest tańszy od naszego? Jak to jest? Znawcy?

pytałem już , nikt mi nie odpowiedział ... ale mają gaz ruski to na pewno 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Dziś psychoza zagranicznego kapitału? 

Tacy jak ty nie chcą by się nasz kapitał rozwijał bo jak się ktoś dorobi to pewnie złodziej spekulant albo agent

chłoptaśu jakoś mało masz do powiedzenia ostatnio ,  spisku nie ma złodziejstwo jeszcze większe ..  a ty wyskakujesz raz w tygodniu ze spisek , główka jeszcze pracuje ? 

20 minut temu, witejus napisał(a):

Taa, z ciebie ani polak ani rasista, to kim ty jesteś, czyżby tym?

żyd z cracowa 

4 minuty temu, racyl napisał(a):

W wieku 42 lat leki ? no coś Ty

u mnie gość wczoraj ,znaleźli 36 lat wyszedł w poniedziałek a wczoraj wisiał na nieczynnej kopalni w mieście

Edytowane przez Roman176
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał(a):

Raz mam ochotę cię kopnąć, innym razem pogłaskać.

Gadać można różne rzeczy ale zagłosować na bonjura nigdy w życiu 😄

Zbiórki owszem trzeba pomagać ale utrzymywać dzidzię, dzidzia, córkę dzidzi i jej przydupasa to już przesada

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

wczoraj byłem w zakopanym jeden dzień bez noclegu tyś zł  2+2  3 posiłki +termy  jedzenie gówno wart .. zakopane się skoczyło  szkoda kasy  

Przecież nie po to zbudowano Zakopane, żebyś był zadowolony, tylko po to żebyś tam wydawał kasę. Nie zrozumiałeś zamysłów twórców i teraz Cię to denerwuje.

Opublikowano
15 minut temu, Roman176 napisał(a):

wczoraj byłem w zakopanym jeden dzień bez noclegu tyś zł  2+2  3 posiłki +termy  jedzenie gówno wart .. zakopane się skoczyło  szkoda kasy  

Podobno tam już dużo arabów jeździ ich stać...

Opublikowano
Paweł Usiądek: Olbrzymie złoża węgla mogą trafić w ręce niemieckie. Rząd nie zamierza wspierać polskiego kapitału!
Mamy do czynienia z sytuacją z pogranicza niegospodarności i zdrady narodowej. Niemiecka spółka Silesian Coal International Group of Companies chce przejąć złoża węgla koksującego w Dębieńsku w rejonie Knurowa na Śląsku. Tym samym złożem zainteresowana jest polska Jastrzębska Spółka Węglowa. Jak się jednak okazuje – to Niemcy mają pierwszeństwo!
Ministerstwo Klimatu i Środowiska rozpatruje wniosek o przyznanie koncesji na eksploatację złoża niemieckiej spółce. Do czasu zakończenia tego postępowania, organ koncesyjny nie przyjmie i nie rozpatrzy wniosku o udzielenie koncesji dla JSW.
Nie pierwszy raz rząd Tuska stawia obce interesy ponad polskie. Jednak Ministerstwo Klimatu i Środowiska zarządzane jest obecnie przez Polskę2050. Niezmiennie na stanowisku szefowej resortu znajduje się wielokrotnie skompromitowana Paulina Hennig-Kloska, która pod koniec 2023 roku forsowała cudze interesy w sprawie rozwoju turbin wiatrowych niemieckiego koncernu Siemens Energy. Czy i tym razem stanie po stronie obcych?
6 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Podobno tam już dużo arabów jeździ ich stać...

akurat było parę osób jak i  skośno ocznych ... nie byłem na Krupówkach tam tego jest dużo    

• Like 1
Opublikowano

romus-ile razy bedzies bzdury i klamstwa wstawial..

jeszcze nie doszlo do twojej zakutej paly ze wniosek zlozono w marcu 2023 r..kto wtedy rzadzil ?

2 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

U ciebie też nie trzeba badać poziomu czystego powietrza w organizmie bo całe życie wdychasz g.wno i gnojowicę także daj sobie spokój pajacu z Polski Ż wszyscy już cię przejrzeli i wiedzą kim jesteś... Możesz się dowartościowywać dalej na forum ale twojej sytuacji i tak już nic nie zmieni...a i dobrze napisałeś że przez wieki nic się nie zmieniło u ciebie na pewno nic ale u normalnych ludzi w ostatnich 20 latach zmieniło się wiele...wspolczuje po prostu coś poszło nie tak 

a w domu wszyscy zdrowi ??

skad jestes  ?? wstydzisz sie pokazac swojego bogactwa i cywilizacji ??

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

wczoraj netfliksa ogladalem - film o naszym rodaku- jerrym springer-ze

Godzinę temu, racyl napisał(a):

a teraz znajdz z lata nagranie..

Godzinę temu, racyl napisał(a):

W wieku 42 lat leki ? no coś Ty

jozdwojenie jazni tez sie leczy ??

Godzinę temu, Roman176 napisał(a):

termy w zakopanem ?? 

49 minut temu, Roman176 napisał(a):
Paweł Usiądek: Olbrzymie złoża węgla mogą trafić w ręce niemieckie. Rząd nie zamierza wspierać polskiego kapitału!
Mamy do czynienia z sytuacją z pogranicza niegospodarności i zdrady narodowej. Niemiecka spółka Silesian Coal International Group of Companies chce przejąć złoża węgla koksującego w Dębieńsku w rejonie Knurowa na Śląsku. Tym samym złożem zainteresowana jest polska Jastrzębska Spółka Węglowa. Jak się jednak okazuje – to Niemcy mają pierwszeństwo!
Ministerstwo Klimatu i Środowiska rozpatruje wniosek o przyznanie koncesji na eksploatację złoża niemieckiej spółce. Do czasu zakończenia tego postępowania, organ koncesyjny nie przyjmie i nie rozpatrzy wniosku o udzielenie koncesji dla JSW.
Nie pierwszy raz rząd Tuska stawia obce interesy ponad polskie. Jednak Ministerstwo Klimatu i Środowiska zarządzane jest obecnie przez Polskę2050. Niezmiennie na stanowisku szefowej resortu znajduje się wielokrotnie skompromitowana Paulina Hennig-Kloska, która pod koniec 2023 roku forsowała cudze interesy w sprawie rozwoju turbin wiatrowych niemieckiego koncernu Siemens Energy. Czy i tym razem stanie po stronie obcych?

akurat było parę osób jak i  skośno ocznych ... nie byłem na Krupówkach tam tego jest dużo    

to gdzie ty byles ?? chyba ze miejscowosci nie rozrozniasz..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

a teraz znajdz z lata nagranie..

relaks jak się patrzy akurat w tak ruchliwym miejscu 😄

Na wsiach sprzątamy ławki, huśtawki na zimę a to tak sobie stoi😄

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

romus-ile razy bedzies bzdury i klamstwa wstawial..

jeszcze nie doszlo do twojej zakutej paly ze wniosek zlozono w marcu 2023 r..kto wtedy rzadzil ?

jprd... oto człowiek propaganda .. mózg wyprany  ... poszukaj w google kiedy złoża zostały sprzedane ? 

Szacuje się że to największe złoża węgla koksującego w Polsce liczące nawet 190 mln ton. W 2010 roku czyli osiem lat po zamknięciu kopalni Dębieńsko koncesję na eksploatację złoża otrzymała czeska spółka NWR Karbonia. nie udało jej się jednak wznowić wydobycia

czemu każdy wyborca rudego jest taki tępy  

42 minuty temu, hubertuss napisał(a):

main_17_r_ce_przy_sobie_.jpg

zostały ci już tylko obrazki ? nie dziwie ci się ...  a kobietę już masz czy dalej walisz partyzanta ?  

Opublikowano

A co ty Romek nie masz że tak się dopytujesz mnie?

13 minut temu, jacus napisał(a):

wczoraj netfliksa ogladalem - film o naszym rodaku- jerrym springer-ze

To teraz musisz dwa razy repubkikę żeby nie było, że ich paskowy kłamie.😄