Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

To typowe postrzeganie wyznawców " neo rzeczywistości" dla których nielegalny imigrant to nie ten z białoruskiej granicy , ale ten z wydaną wizą.😁

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacus napisał(a):

ile razy byles i kiedy ostatnio bo ja w lipcu..

z 10 razy byłem , w 2023 r byłem ostatnio 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

To typowe postrzeganie wyznawców " neo rzeczywistości" dla których nielegalny imigrant to nie ten z białoruskiej granicy , ale ten z wydaną wizą.😁

Widzę już zaczyna się podwójna moralność? Imigrant pisu czarny czy Niemiec czy kupił wizę na straganie w Afryce czy cofnięty z lasu na BY w konsulacie w Mińsku to dobry imigrant inni ci nie od pisu są źli?

Godzinę temu, saszeta napisał(a):

@hubertus ponawiam. Odnieś się do tego https://szczecinskie24.pl/niemiecka-firma-przejmuje-szczecinski-port-zyski-z-przeladunkow-poplyna-do-niemiec/

A może @Tomasz0611? Na chama nie liczę bo jego poziom to poniżej dna

A co tu komentować też mogłeś to przejąć. Skoro nikt z Polski nie chciał to Niemcy wzięli. Dla Niemca pewnie się opłaci Polakowi nie. Pisaliśmy o tym wczoraj. Lepiej żeby taki port stał nieczynny bo to Niemcy przejmą czy lepiej niech już przejmą jak nikt inny nie chce ale niech port działa?

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem Racyl co Ty czytasz ale zapewne algorytmy gogla podsuwają Tobie te fascynujące zdjecia co wstawiasz a to raczej nie swiadczy na plus 🤣

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Nie wiem Racyl co Ty czytasz ale zapewne algorytmy gogla podsuwają Tobie te fascynujące zdjecia co wstawiasz a to raczej nie swiadczy na plus 🤣

Każdy algorytm bazuje na tym co ktoś kiedyś zrobił czy powiedział

1 minutę temu, witejus napisał(a):

jeden stary przygłup to nie cała konfederacja.

Też tak myślałem.

W poprzednim roku smrodu sobie narobili z tymi żydowskimi świeczkami i dalej to samo robią

https://www.facebook.com/reel/627465949942591?locale=pl_PL

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał(a):

W poprzednim roku smrodu sobie narobili z tymi żydowskimi świeczkami i dalej to samo robią

Jesteś członkiem czy sympatykiem żydowskiej sekty?

Opublikowano (edytowane)

Ja tak jak i dużo cześć polaków dowiedziałem się z mediów o tym źe takie świeczki zapala się w grudniu.

Takie jazdy są im nie potrzebne

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Widzę już zaczyna się podwójna moralność? Imigrant pisu czarny czy Niemiec czy kupił wizę na straganie w Afryce czy cofnięty z lasu na BY w konsulacie w Mińsku to dobry imigrant inni ci nie od pisu są źli?

Rozumiesz pojęcie legalny i nielegalny?  A rozdwojenia jaźni doszukuj się w koalicji 13 grudnia bo po objęciu władzy ich pogląd na te kwestie zupełnie się odwrócił.😁

Opublikowano

Codziennie w kraju dochodzi do sprzeczek i kłótni domowych ,to dlaczego tam nie miał się wydarzyć żaden incydent . Ponadto w każdym stadzie "czarna owca sie znajdzie " i nie porównywałbym tego do fali uchodźców wpuszczonych bez jakiegokolwiek nadzoru.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

i nie porównywałbym tego do fali uchodźców wpuszczonych bez jakiegokolwiek nadzoru.

Tylko to jest to samo, tylko Ci od Obajtusia dostali papiery ... Cała różnica ...

Opublikowano
7 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Spora część podejmuje zatrudnienie ,ale nie od razu , część z nich celowo chce być anonimowa ,bo cel mają nieco odmienny.

A skąd wiesz że Ci niby legalni nie znikną z dnia na dzień z pracy i następnego dnia np nie wjadą ciężarówką w jarmark bożonarodzeniowy ?? 

Opublikowano

ale sie wyspalem -co i wam polecam.

10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

@Ulman jak tam na gospodarstwie ? jakieś innowacje wprowadzasz ? bez spiny ...  

flachę  ci wiszę ... w końcu coś mądrego   

masz racje, lepiej rozdaj wodke niz sam do lusterka wypij 

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

nie macie w szitalu swojego forum pacjentow ?? tam bys mial lepszy odzew.

1 godzinę temu, witejus napisał(a):

jeden stary przygłup to nie cała konfederacja.

masz racje wiekszosc to mlode przyglupy.

Przypomniał, że firma Rhenus "już wcześniej posiadała 40 proc. udziałów w Bulk Cargo i – uwaga - te udziały zdobyła za rządów naszych poprzedników". Wiceminister zauważył, że nowy właściciel "zobowiązał się zainwestować w terminal ponad 200 mln zł i zmodernizować infrastrukturę magazynową oraz rozbudować zdolności przeładunkowe".