Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Marcinrolnik2022 napisał(a):

Właśnie dałeś upust swojej głupocie. Dzięki.

mareckii...

Najpierw przychodzisz licząc, że przez antysystemową rodzinę nie potrafiąca odnaleźć się w danej rzeczywistości zostaniesz bohaterem, na siłę próbujesz innych uczyć swojej zakrzywionej historii, a teraz mnie od głupich wyzywasz ? Taki poziom kultury wyniosłeś z antysystemowej rodziny ? To wiele wyjaśnia …ps. Nie mam zwyczaju jechać po czyichś rodzinach, ale skoro 2 razy zaczepiasz mnie pod tym kątem, to bardzo proszę. 

Opublikowano
1 minutę temu, mareckii2006 napisał(a):

Najpierw przychodzisz licząc, że przez antysystemową rodzinę nie potrafiąca odnaleźć się w danej rzeczywistości zostaniesz bohaterem, na siłę próbujesz innych uczyć swojej zakrzywionej historii, a teraz mnie od głupich wyzywasz ? Taki poziom kultury wyniosłeś z antysystemowej rodziny ? To wiele wyjaśnia …ps. Nie mam zwyczaju jechać po czyichś rodzinach, ale skoro 2 razy zaczepiasz mnie pod tym kątem, to bardzo proszę. 

Kij w odbytnicę PZPRowcom, natomiast przejdźmy płynnie po tej pasjonującej wymianie zdań do bieżących cen trzody chlewnej 🤩

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Jesteś jedyny który popiera reformę rolną. Brawo mareckii 

10 minut temu, ursus914 napisał(a):

Kij w odbytnicę PZPRowcom, natomiast przejdźmy płynnie po tej pasjonującej wymianie zdań do bieżących cen trzody chlewnej 🤩

No Animex pyta o tuczniki. Tylko 7 zł proponowali mi.  

Edytowane przez Marcinrolnik2022
  • Thanks 1
Opublikowano
12 godzin temu, Ulanek napisał(a):

ws71 zobacz sobie ile dziś jest sztuk na stronie i czy ta liczba zgadza się z tą która była tydzień temu. Podpowiem- nie zgadza się :D

Właśnie zwróciłem  na to uwagę , czyli dostajemy za darmo jakąś okrojona wersję, która częściowo pokrywa się z rzeczywistością a pełna wersja tylko dla płacących subskrypcję

Opublikowano
12 minut temu, Marcinrolnik2022 napisał(a):

Jesteś jedyny który popiera reformę rolną. Brawo mareckii 

No Animex pyta o tuczniki. Tylko 7 zł proponowali mi.  

Ty w ogóle wiesz co to jest reforma rolna? Nie sądzę. 

Opublikowano

+55 groszy , ciekawe tylko po kiego grzyba zbili ceny skoro świń nie ma a niemieckie widać szybko w korzystnej cenie się skończyły, zresztą nasze kontraktowe też 

Opublikowano

Cene zbili bo chcieli zarobić proste  , a teraz podnoszą bo ci którzy eksportują mają zakazany pewnie import z niemiec i się boją stracić odbiorce . Może więc powstać zróżnicowanie w cenie , bo ci co robią na krajowy rynek kupią za grosze import  od sąsiada 

Opublikowano

Witam.  Chcę kupić nagrzewnice olejową aby zagrzać budynek przed wstawieniem. Zastanawiam się czy spaliny bardzo czuć.  Czy kupić z rurą odprowadzająca spaliny czy nie koniecznie. Może ktoś ma i podpowie.  Sorry , że w wątku o cenach, ale tu chyba najwięcej osób zagląda,  a jutro chcę zamówić. 

Opublikowano

Witam. Miesiąc temu kilku forumowiczów udzieliło  mi  rad  odnośnie obrzekówki. Przemyślałem je  i wprowadziłem zamiany( stała  temperatura , drobna  pasza, tlenek cynku w dużej  dawce), chciałem podziekowac tym  osobom gdyż w obecnym wstawieniu  tylko jedna  szt złapała  temperaturę i miała problemy ze  wstawaniem. Po podaniu Pyrylgiwetu  oraz Bacolamu po  1  godzinie  byla  juz  w paśniku.

• Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Kaczy85 napisał(a):

Witam.  Chcę kupić nagrzewnice olejową aby zagrzać budynek przed wstawieniem. Zastanawiam się czy spaliny bardzo czuć.  Czy kupić z rurą odprowadzająca spaliny czy nie koniecznie. Może ktoś ma i podpowie.  Sorry , że w wątku o cenach, ale tu chyba najwięcej osób zagląda,  a jutro chcę zamówić. 

Jeżeli wlejesz olej opałowy to będzie czuć a z oleju napędowego nie czuć, zależy oczywiście też od nagrzewnicy jedna przy rozruchu puści chmurę dymu druga zrobi to bez dymu.

Przecież w budynku jest wentylacja czyli nawet jeżeli będzie czuć to wentylacja wyciągnie.