Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie wiem, nie widziałem twojego tyłka i nie mogę powiedzieć w czym by było ci do twarzy, w kropeczki czy kwiatuszki.   

Nie wiedziałam że aż tak jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie kandyduje...masz do wyboru👇

kiedyś sie prześcigali do zakładania tematow a teraz ochotników sie szuka 

luźne rozmowy producentów mleka się ciągną w dotychczasowej formie od lat 

no to niech bedzie Radek 

z resztą znasz moją opinię 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tfu, nie masz już u mnie grama poważania, nie dość, że wierzący, rodzinny to jeszcze kogoś takiego popierasz. Tfu. 

Miło mi. Możesz pluć. Ważne żebyś w Boga zaczął wierzyć , do kościoła chodzić i pismo święte czytać. Niech ci Bóg błogosławi Piotrze. 

Edytowane przez 6465
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Miło mi. Możesz pluć. Ważne żebyś w noga zaczął wierzyć , do kościoła chodzić i pismo święte czytać. Niech ci Bóg błogosławi Piotrze. 

Zapomnij, moja noga tam nie postanie a jak chcę poczytać bajki to mogą to być powieści braci Grimm. Wszystko co masz to pochodzi z pracy rąk własnych i czyichś a nie bajki... 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Godzinę temu, Wełpa napisał(a):

Jaką tą sztukaterie? Poka zdj. 

O taka 

43 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Szymon to wie jak się ustawic wziął sobie dobra kierowniczkę pijarowa zatrudnił i są efekty jednak dobry marketing robi swoje

Niee to nie tak.

@Kallina86 to taki Czerepach z rancza. To ona jest mózgiem i to ona mnie w to wciągnęła 🫣 

Screenshot_2025-12-30-15-47-54-191_com.adeo.android.app.jpg

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał(a):

Ważne żebyś w Boga zaczął wierzyć , do kościoła chodzić i pismo święte czytać

jeszcze sypać na tace i patrzeć jak księżom żyje sie lżej ,lepiej i dostatniej niż jemu 

no i oni częściej szu szu szu mają niż on 

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

O taka 

Niee to nie tak.

@Kallina86 to taki Czerepach z rancza. To ona jest mózgiem i to ona mnie w to wciągnęła 🫣 

Takie coś to na klej mamut może być, nie będzie ci się obsuwać i szybko zaschnie. Ewentualnie na klej do płytek ale to będzie ci zjeżdżać na dół. https://allegro.pl/oferta/soudal-t-rex-gold-super-mocny-klej-montazowy-17905812535

Nawet może być taki ⬆️

Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał(a):

No nie rudych nie lubię.  To mój głos na @Michał18

Chcesz To...masz🤷

Radek-6

Szymon -9

Michał -4

😊

12 minut temu, konteno napisał(a):

no to niech bedzie Radek 

Oznacz jego nick, bo nie doliczę🤷

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał(a):

O taka 

Niee to nie tak.

Jak masz w miarę równo to na klej montażowy do sztukaterii wystarczy. Nakładanie oczywiście ciągłym paskiem, nie punktowo.

Wreszcie dożynki, za PiSu tego nie było🙆

śnieg jeszcze nie pada , ale pochmurno 

Głos na @szymon09875

@Kallina86 szykuj jakąś imprezę dla wyborców 🤭

Opublikowano
s_z_k napisał:

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Są na różny wiek, więc ja bym nie czekał aż do 40-tki.   :P

Do 30 też mam daleko jeszcze 🤣

a masz chłopaka? bo szukam kandydatki na synową 😀😀😀

Qwazi napisał:

9 minut temu, konteno napisał(a):

o ile mam prawo głosu to ja swój głos oddaję na @Strongman 

gospodarz z niego niezły bo sprzęty niezłe to gospodarzyć i tu może

pisać już niekoniecznie musi 

Nie kandyduje...masz do wyboru👇

1 minutę temu, kleine100 napisał(a):

Głos na @szymon09875

Radek-6

Szymek -9

Michał -3

a może na koniec roku odwiedzi nas pan @soltys 48 i odda głos na krajana swojego 😀😀😀

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

a może na koniec roku odwiedzi nas pan @soltys 48 i odda głos na krajana swojego 😀😀😀

Kolegi Sławki mają córki,mleczarz ma i Agrest ma dogoduj temat i wybierzemy się w swaty mogę negocjować posąg😉

Opublikowano
12 minut temu, wojtal24 napisał(a):

To już do tego doszło u ciebie że musisz za syna pytać dziewczynę czy jest wolna.

Opublikowano
12 minut temu, wojtal24 napisał(a):

i  gregor1284 i paru innych co niby są a nima można by zwołać 

Opublikowano
Łolek napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Kolegi Sławki mają córki,mleczarz ma i Agrest ma dogoduj temat i wybierzemy się w swaty mogę negocjować posąg😉

to jak mróz odpuści to nakopie zimi żeby pokazać jaka u nas 😀😀😀😀

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał(a):

Moja sama sobie wybierze. Ja nie będę ingerować później są pretensje po takich swatach

26 minut temu, wojtal24 napisał(a):

😀😀😀

Sam znajdzie

Opublikowano

...a tak zapytam ...

Odnośnie tych wyborów...

...a czy nikt nie proponował na to intratne stanowisko, jako kandydata...

...mojego ulubionego, wywodzącego się wprost od rycerstwa, obytego w świecie, mającego wielkie perspektywy...i w ogóle...kolegi @jacus???🤔

3 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Potężna kapibara do potężnego kombinatu siedleckiego. 

ChatGPT Image 23 gru 2025, 22_46_15.png.jpg

Gdzie złapałeś?

Opublikowano
40 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

śnieg jeszcze nie pada , ale pochmurno 

Głos na @szymon09875

@Kallina86 szykuj jakąś imprezę dla wyborców 🤭

Właśnie ze sklepu wróciłam. Ile tych głosów jest? Mam dwa czteropaki zerówki, szampana i kilo śledzi. Starczy?

A możeby tak np. założyć klub poparcia Szymona. I wpisowe 50 zł. Dopiero by były dożynki. A jak wygra, to specjalne przywileje dla członków w temacie "pogody". Np. Mogliby pisać całą dobę, a reszta tylko po zachodzie słońca. 

Jeszcze się zastanawiam czym by się dało Radka przekonać, żeby przekazał głosy oddane  a niego Szymonowi. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v