Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Sama wczoraj pisała, że nie jest wiejską wsiurą🤭

A to myślisz, że rodowita warszawianka zaglądałaby na forum rolnicze?

Myślę że nie, i do tego interesuje się inseminacją 😁 

Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Sama wczoraj pisała, że nie jest wiejską wsiurą🤭

A to myślisz, że rodowita warszawianka zaglądałaby na forum rolnicze?

A widzial Ty skąd Laski przyjeżdżają kiedy ,,rolnik szuka żony " kurła nawet z Londynu 😎🤭

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Słownik nie wstawia wyrazów które nie występują w języku polskim. 

Taka sama bajka jak u bezdusznej. 

To włącz mikrofon i powiedz coś a zobaczysz że zawsze w końcówkę stawia ą. I nie zarzucaj mi kłamstwa.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Ja jestem leń i mi to pasuje. 

Jestem leniem ale pracy poświęcam tylko 8h dziennie. Jakbym w takim systemie robił to nawet nie miałbym po co zjeżdżać bo i po co chałupę mieć. O polu czy pszczołach zapomnieć.

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

A widzial Ty skąd Laski przyjeżdżają kiedy ,,rolnik szuka żony " kurła nawet z Londynu 😎🤭

Ale one nie szukają męża tylko robią kariere jako tiktokerki, jutuberki i instagramerki. Poprzez udział w takim gównie zwiekszają zasięgi i trzepią kase. W d*pie mają tych wieśniaków ich krowy świnie i co tam jeszcze mają. Ten całe życie widział tylko krowie pipy i cycki, a jak ona pokazala mu kawałek ciala to gotowy był do Londynu się przerowadzić🤦‍♂️, taki zakochany w przechodzonym towarze, którego już wczesniej stada Ahmedów i Mohamedów bolcowały.

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

I omijać kolejne żelastwo 

U mnie pola też wymagają głeboszowania, najlepiej było by wynająć, tylko nie ma od kogo, a kupować to sporo kasy trzeba na taki z zabezpieczeniami.

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Ja jestem leń i mi to pasuje. 

Szczery do bólu 🤭

Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Jestem leniem ale pracy poświęcam tylko 8h dziennie. Jakbym w takim systemie robił to nawet nie miałbym po co zjeżdżać bo i po co chałupę mieć. O polu czy pszczołach zapomnieć.

Bym nie miał kochającej rodziny to też bym nie zjeżdżał. Kupił bym sobie jakąś kawalerkę w mieście na parterze blisko kościoła i ośrodka zdrowia i gitara. 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

To włącz mikrofon i powiedz coś a zobaczysz że zawsze w końcówkę stawia ą. I nie zarzucaj mi kłamstwa.

Nie chce mi się szukać. 

Rano żeś. Nie występuje taki wyraz... 

Ale mniejsza. 

2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Bym nie miał kochającej rodziny to też bym nie zjeżdżał. Kupił bym sobie jakąś kawalerkę w mieście na parterze blisko kościoła i ośrodka zdrowia i gitara. 

A biedronka gdzie.?

Opublikowano

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie chce mi się szukać. 

Rano żeś. Nie występuje taki wyraz... 

Ale mniejsza. 

No i? Zablokuj, nie musisz widzieć moich postów. Jak cię kole w te pańskie oczy.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A biedronka gdzie.?

Biedronka 🐞 to po drodze. W pobliżu bardziej by się przydała  miła knajpka z zimna wódeczką i gorącymi dziewczynami. Ale podkreślam jak bym nie miał rodziny. 

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Oj nie chce mi się szukać co mi napisałeś , miał być facet co stał się babą i oszukał Mariusza 

Już daj spokój tej pannie. Lepiej zajmij się swoją jak cza 🫣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Olej. To taki styl funkcjonowania. Szuka tylko zaczepki. 

Napisał gość który od rana do wieczora się innych czepia... O i wie wszystko o sąsiadach....😄

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Oj nie chce mi się szukać co mi napisałeś , miał być facet co stał się babą i oszukał Mariusza 

A który ze stałych bywalcy tego plotkarskiego tematu uważał i traktował od początku @Patrycja i @Bezduszna jako kobietę?

Nadal są tacy co uważają tą "miłą i sympatyczną osobę" jako faceta.🫢🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v