Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeszcze wszystkich nke poznałeś. 😉

Bo może iść sr** i bierze butelke z wodą żeby wymyć dupe. Oni zazwyczaj nie używają papieru tylko leją wodę na lewą ręke i podcierają nią dupe ponsraniu.

Dlatego lewa ręka jest u nich nieczysta - nie mozna jeść lewą ręką ani cokolwiek nią podawać.

No ja raczej ich omijam.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nigdy nie przywiązywałam uwagi na przecinki gdzie powinien być a gdzie nie tym bardziej nie zamierzam tego robić dla was. 

@Baks00 

Sprawdzałeś faktury? 

Czy mówisz tylko dlatego że tym się chwała w gazetkach i na bilbordach? 

A uwierzysz że mogę być dostawcą?

Opublikowano
Godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Aż dziw, że twoje posty to pisze faktycznie osoba... 

Lepiej napisz kiedy sezon kończysz... 

a twoje ze mezczyzna ..

moze3 sie spotkamy w liroju ??? jest w oswiecimiu ?? 🤣

jaki koniec?? orki zimowe,kukurydza w polu, pszenica do pryskania,nieuzytki do koszenia .

Godzinę temu, jacor73 napisał(a):

Przecież ci pisałem, nie mieszkam w Warszawie, a przebywać przebywam

to za trudne jeszcze dla niej.

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

kumbajn ale nie bizon tylko case. 

kolega kwaziego po fachu sobie kupil -na emeryturze bedzie sie dorabial.

wiec bylo wesolo- pojechal inna droga. ,tam tir-y stal i przyczepy wiec czekal az inny kombajn obkosi zeby bokiem minac najpierw kosil u rolnika unijnego , przywiozl na 0,7 ara 2 dwokolki bez obstawek nawet .. wiecej czasu zajelo celowanie w wozy niz mlocenie .

przyczepe zeszlo ponad 1,5 godziny.ale tylko 200 wzial 😂

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Jeszcze raz powiem człowiek który mieszkał lub przebywa nie mówi w taki sposób jak ty. 

Nie znasz Warszawy. To jest pewne. 

a ty znasz ??

warszawianka w 5 pokoleniu do szkoly chodzila na piechote  4 km ...

smiech na sali..

Godzinę temu, Strongman napisał(a):

Oj nie wiem U mnie jest sporo kierowców TIR i jak jadą gdzieś daleko a potem osobówką na wakacje to mówią że mniej więcej tyle samo czasu co ciężarówką się jedzie

jaja sobie robia z ciebie..

Opublikowano
konteno napisał:

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Robotą się zajmij a nie facezbukiem...

urlop 2 tygodniowy mi sie zaczął , trzeba z nudą walczyć bo przy walce z biedą jestem na straconej pozycji

ciągles l4 przez pół roku a teraz długi urlop

Opublikowano
2 godziny temu, Michał18 napisał(a):

U kogoś to mi by było ciężko się dopasować. Trza rozkazy wykonywać, być służącym jak coś się sprzeciwić to wypad z roboty 😣🙋

Jak i idioty i gbura pracujesz to tak. Rozsądny człowiek weźmie pod uwagę to że jak się myli i mu zwrócisz uwagę to chcesz pomóc a nie się madrujesz. Tylko że do tego to trzeba oleju w głowie po obu stronach.

Kurna....sorry, ale nie wiem ...co za marka.

..no w sumie nie muszę wiedzieć...

Tak się zastanawiam co inni biorą pod uwagę...

Ja mam w planie jd, ale jeszcze nie na 100

Jaka seria ? Xx30 czy coś młodszego ? 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Kazdemu jak widzę to przeszkadza tylko że ja nie będę się uczyła znajomości gdzie powinien być przecinek a gdzie nie powinien być. 

Ale przecinki, to chyba poziom szkoły podstawowej? Edukację zakończyłaś na etapie pierwszej klasy?

W wieku 40 lat, to człowiek powinien już pojąć podstawy języka polskiego🤭

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to ciekawe...

Myślałem że dopytujesz, by pogłębiać wiedzę...🤔

Mówię o przecinkach i ortografii Jestem dyslektykiem. 

Opublikowano
27 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja jak gdzieś wchodze to patrze od razu czy jest czysto. Ogólnie staram się u tych brudasów nie kupować. Znajomy kilka lat wynajmował mieszkanie ciapakom co mieli kebaba, jak mi powiedział w jaki syf zrobili z kwadratem to przeszło mi w 100 % kupowanie jedzenia u ciapaków. Tfu.

Co do odrobaczania to masz racje. Kiedyś u nas można było bez problemu kupić bez recepty teraz trzeba żebrać u rodzinnego.

k**wa, aż mi przypomniałeś. Kiedyś po alkoholu poszliśmy na kebaba, często tam jadaliśmy - typowe arabuso-bangladeszowce, ale ogólnie kebab całkiem smaczny. No i tak stoimy, czekamy na tego kebsa bo to już coś koło północka było- otwarty do 4 rano. No i kurła... Patrzę na zaplecze, bo drzwi nie zamknięte, a tu turas wychodzi z kibla na kebabownie w czarnych spożywczych rękawiczkach i zapina se rozporek... No j**any, ale mi obrzydził- nie zjadłem. 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A tam pierdzielenie. Pewnie znalazł coś innego albo rozmyslił się że za drogo i tyle.

Nie będzie się w żniwa nudził 😂 będzie miał co naprawiać, moim by kosił 😂

Opublikowano
5 minut temu, jacor73 napisał(a):

Ale przecinki, to chyba poziom szkoły podstawowej? Edukację zakończyłaś na etapie pierwszej klasy?

W wieku 40 lat, to człowiek powinien już pojąć podstawy języka polskiego🤭

Zaczynasz od nowa swoje głupoty wypisać. Jeszcze ile razy się dowiem że skończyłem szkołę podstawową. 

Nie każdy rodzi się że wszystkimi umiejętnościami tak jak ty. 

Więc przepraszam że mam problemy z przecinkami i z ortografia. 

Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał(a):

A z ciekawości gdzie zaopatrujesz się w warzywa?

Wszystko zależy od tego gdzie w danej chwili robię zakupy raz na bazarku, nieraz w hipermarkecie, a nieraz w Lidlu, żeby już było wam lżej na sercu też kupuje w Biedronce warzywa i owoce.

Jednak innych produktów tam zbytnio nie kupuje bo mają zaniżona zawartość tego co ich odpowiedniki innych firm.  

Opublikowano
26 minut temu, konteno napisał(a):

urlop 2 tygodniowy mi sie zaczął , trzeba z nudą walczyć bo przy walce z biedą jestem na straconej pozycji

Ty wiecznie jesteś na straconej pozycji...

16 minut temu, jacus napisał(a):

a twoje ze mezczyzna ..

moze3 sie spotkamy w liroju ??? jest w oswiecimiu ?? 🤣

jaki koniec?? orki zimowe,kukurydza w polu, pszenica do pryskania,nieuzytki do koszenia .

to za trudne jeszcze dla niej.

kumbajn ale nie bizon tylko case. 

kolega kwaziego po fachu sobie kupil -na emeryturze bedzie sie dorabial.

wiec bylo wesolo- pojechal inna droga. ,tam tir-y stal i przyczepy wiec czekal az inny kombajn obkosi zeby bokiem minac najpierw kosil u rolnika unijnego , przywiozl na 0,7 ara 2 dwokolki bez obstawek nawet .. wiecej czasu zajelo celowanie w wozy niz mlocenie .

przyczepe zeszlo ponad 1,5 godziny.ale tylko 200 wzial 😂

a ty znasz ??

warszawianka w 5 pokoleniu do szkoly chodzila na piechote  4 km ...

smiech na sali..

jaja sobie robia z ciebie..

Po co mam chodzić po takich sklepach?

I to ma być rozwinięte rolnictwo... 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

2 godziny temu, Michał18 napisał(a):

U kogoś to mi by było ciężko się dopasować. Trza rozkazy wykonywać, być służącym jak coś się sprzeciwić to wypad z roboty 😣🙋

Jak i idioty i gbura pracujesz to tak. Rozsądny człowiek weźmie pod uwagę to że jak się myli i mu zwrócisz uwagę to chcesz pomóc a nie się madrujesz. Tylko że do tego to trzeba oleju w głowie po obu stronach.

Kurna....sorry, ale nie wiem ...co za marka.

..no w sumie nie muszę wiedzieć...

Tak się zastanawiam co inni biorą pod uwagę...

Ja mam w planie jd, ale jeszcze nie na 100

Jaka seria ? Xx30 czy coś młodszego ? 

te nowsze to już chyba na tych pompach jakiś z elektronika skomplikowanych i kosztownych