Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Dzisiejsze znaleziska 

Co za ludzie 😳

Za jaja upalować dziada w tych śmieciach 

IMG_20251019_174018_0.jpg

IMG_20251019_141211_1.jpg

IMG_20251019_141153_6.jpg

te rurę pomarańczową i blache kalenicową bym przygarnął

tam musi kawal starej więźby wywalone było 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Ale przecież to nie kobita że się musi podobać 🤭 ma pracować...

Niby nie... aleeee🤷

8 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Dlaczego ? Kiepskie modele czy inny powód? Myślałem o takim Ale cena odstraszała.  

A na co mi taki byk🤔...nie mam tyle pola żeby nim zawracać 🤷

8 godzin temu, dsbh napisał(a):

Tu nie chodzi o samo nawalenie się ale o jazdę po pijaku. Mógł się w domu nawalić i do rana wytrzeźwieć a tak mógł kogoś uszkodzić albo znaleźli by go sztywnego rano.

Zwykle po pijaku się bohaterstwo załącza🤷

8 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Dajesz mu wybór nie wierzę w to co czytam 

Jako wybór...chce go zmotywować, żeby zszedł na ziemię 🤷 i pomyślał realnie...

8 godzin temu, Michał18 napisał(a):

@dsbh wschód chciałem wysłać adres Mariuszowi ale się coś nie da🤔

Możesz spróbować jeszcze raz. Trochę zluzowałem skrzynkę. Może to był powód 🤔

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Zwykle po pijaku się bohaterstwo załącza🤷

Przed chwilą mieliśmy właśnie przykład jednego takiego zachowania. 

Chociaż śmiem twierdzić że kilka razy już bohaterstwo co niektórym się tu załączyło tylko pora jakaś taka nie adekwatna do tego aby pić alkohol 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano

Tu nie chodzi o samo nawalenie się ale o jazdę po pijaku. Mógł się w domu nawalić i do rana wytrzeźwieć a tak mógł kogoś uszkodzić albo znaleźli by go sztywnego rano.

Wiem. Też jestem tego zdania, szczęście że nikogo nie pokaleczył, a jak sam za swoje to niech cierpi. Chyba najlepsza nauczka.

Szkoda dziewczyny i dzieci po prostu.

Opublikowano
5 godzin temu, slawek74 napisał(a):

Żeby wszyscy tyle pili co ja... 

...to by się budżet państwa z danej akcyzy wyzerował🤔🤭

4 godziny temu, Kallina86 napisał(a):

Bo zabawa bez nas to nie zabawa 😆

Ototo👍

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

żeby zszedł na ziemię 🤷 i pomyślał realnie...

Aby dawać takie rady to najpierw osoba które jej się daje musi sama dojrzeć do tego że nie jest już małym chłopcem tylko mężczyzna i że za swoje czyny bierze się odpowiedzialność 

Jeśli tego nie będzie to nie ma co sobie strzepić języka. 

Opublikowano

Wiem. Też jestem tego zdania, szczęście że nikogo nie pokaleczył, a jak sam za swoje to niech cierpi. Chyba najlepsza nauczka.

Szkoda dziewczyny i dzieci po prostu.

Opublikowano
3 godziny temu, Ajeto napisał(a):

Z głową to chyba ty masz, żeby do każdego nowego użytkownika zwracać się Kowalski😋

Dobra uwaga👍...Ty przy Łorawioku jesteś...cienias🤷

3 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Każdy ma brać życie na poważnie?  Nie lepiej przeżyć życie z uśmiechem na twarzy 🤔

Ty ciągle masz skwaszona mine jak by ci zaraz mieli głowę odrąbać. 

Dziękuję ci za takie życie jakie ty masz. 

Całe szczęście że ty tu tylko taki jesteś 🤣

Katarzyno😱... czyżbyś się ślinila do tej podróbki Gościa z Łorawy 🤔🙆🤦

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dobra uwaga👍...Ty przy Łorawioku jesteś...cienias🤷

Katarzyno😱... czyżbyś się ślinila do tej podróbki Gościa z Łorawy 🤔🙆🤦

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Jeśli przychodzi mi możliwość napisania tekstu który do danej sytuacji pasuje to go pisze i tyle w tym temacie. 

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie gadaj że masz działki jak pioter i się nie zmieściłby 😁

Ja małorolny i nierozwojowy...są na wsi więksi...a działki mam wąskie...bym musiał na 3 razy zawracać 🤷

11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Aby dawać takie rady to najpierw osoba które jej się daje musi sama dojrzeć do tego że nie jest już małym chłopcem tylko mężczyzna i że za swoje czyny bierze się odpowiedzialność 

Jeśli tego nie będzie to nie ma co sobie strzepić języka. 

Na Sławka zawsze mogę...język strzępić😁

10 minut temu, slawek74 napisał(a):

Kwasi słyszysz 🙋‍♂️😁

Nie słyszę 🤷...

... widzę 😀

6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Jeśli przychodzi mi możliwość napisania tekstu który do danej sytuacji pasuje to go pisze i tyle w tym temacie. 

No i masz prawo...a ja mam prawo zadawać pytania... uzupełniające 🤷

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi trzeba potężna

😲😁🤭

Opublikowano
19 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisałem, że kobiete to z ciebie zrobie degeneracie, jak dostaniesz kopa w wora.

Żebyś sobie tylko czegoś nie nadwerężył Ksysiu😗

Godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

naprawdę sądzisz, że twoje wysr*wy ktoś tu poważnie traktuje?

Nie no opowiadaj dalej o nawożeniu swojego ogródka klockami spod wychodka. 

To bardzo ciekawe opowieści som🤣

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co się dzieje z tymi właścicielami osób osób ale coraz więcej jest ataków ich podopiecznych na dzieci czy na ludzi. Następne dziecko pogryzione i martwe teraz na Saskiej Kępie w Warszawie 

Ja też nie mam psa który jest do głaskania i przytulania przez obcych ale zawsze chodzi w kagańcu i na smyczy a jak jest na posesji to ta posesja jest odpowiednio zabezpieczona aby nic nikomu się nie stało i jak obcy wchodzi to jest w kojcu. Nie wyobrażam sobie aby było inaczej. 

Chociaż sama byłam ostatnio świadkiem kiedy małe dziecko by zostało zaatakowane przez psa. 

Jeśli by nie było mojej suki w pobliżu nie wiem jak by się to skończyło jednak udało jej się odgonić psa od dziecka. Oczywiście do kogo była właściciela psa atakującego dziecko do mnie bo mój pies narażać się bronił bezbronne dziecko po prostu śmiech na sali. Widocznie teraz mamy taki naród że nie widzą tego co mają widzieć a widzą co chcą widzieć 

Ludzie nie zdają sobie sprawy czym naprawdę jest pies i do czego jest zdolny. 

40 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ja małorolny i nierozwojowy...są na wsi więksi...a działki mam wąskie...bym musiał na 3 razy zawracać 🤷

Na Sławka zawsze mogę...język strzępić😁

Nie słyszę 🤷...

... widzę 😀

No i masz prawo...a ja mam prawo zadawać pytania... uzupełniające 🤷

😲😁🤭

I podchwytliwe 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v