Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Wiecie co? Facetowi to w ogóle kobieta nie jest do niczego potrzebna, czy to 159 cm, czy 175. Tym bardziej szacun jak takie 159cm potrafi poradzić sobie w życiu- usidlić faceta, czy znaleźć dobrą pracę mimo byciu na takiej -wydawałoby się- straconej pozycji

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 6
  • Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, Andpol napisał(a):

Dlatego że mam go przez płot jakieś 25 metrów od domu do Kościoła i daje mi czadu i nie tylko mnie a z tamtymi da się żyć.

Zamiast narzekać to pora zamieszkać pod meczetem. Będziesz miał spokój

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Wiecie co? Facetowi to w ogóle kobieta nie jest do niczego potrzebna, czy to 159 cm, czy 175. Ale tym bardziej szacun jak takie 159cm potrafi poradzić sobie w życiu- usidlić faceta, czy znaleźć dobrą pracę mimo byciu na takiej -wydawałoby się- straconej pozycji

Mów chłopie za siebie bo ja uważam za cioty facetów co kobiet nie mają albo ich sie boją?

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak są optymalne warunki. Troche mokrzej, zielska itp i gorzej od klawisza, plus słoma sieczka, większe zużycie paliwa i większy spadek wartości.

Do kukurydzy super i dla obszarników.

Gdzie teraz ziele, teraz Ci co na scenie zostali to dbają, chyba że ekologia. 

Opublikowano
51 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Byłem na targach, klawiszowy lexion 2 mln zł 😱

Zwykły siewnik już przeszło 30

Lepiej wyposażony już 60

Zboże jest stanowczo za drogie

Czekać czasów po 250 jak kiedyś 

Opublikowano (edytowane)

Se uważaj. Te "cioty" mają niezłą bekę z was patrząc jak jesteście wykorzystywani.. Gorzej jak konie pociągowe

W imię czego pytam się😲

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, PAN88 napisał(a):

Pada Sławku? 50mm spadło od 14stej.

6mm od 13stej z czego 5mm w 5 minut.

Największy opad od 2 miesięcy

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

O kurna...grzmi coraz głośniej...

Może to Wiesław od Ciebie idzie ...

To trochę ma do przejścia ...teraz normalny deszcz..

Byłem w odwiedzinach... na cmentarzu 😒😒😒

Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Rzepak zielony ch.. strasznie idzie. 

No nie wiem, znajomy 750 kosi to idzie jak dzik w rzepaku jaki by nie był. 

24 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Lepiej wyposażony już 60

Grzesiek z kombinatu też był 😁

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Andpol napisał(a):

Mów chłopie za siebie bo ja uważam za cioty facetów co kobiet nie mają albo ich sie boją?

Oni ich się nie boją. 

Tylko boją się wziąć odpowiedzialność za drugą osobę w tym cały pic polega.

Wolą skakać z kwiatka na kwiatek dla nich jest to po prostu wygodne zero przywiązania zero wszystkiego innego.  

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
32 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Lepiej wyposażony już 60

a pamiętam czasy jak jeszzce swinie hodowałem to gość po 30zł mieszanke z pod Łosic sam przywoził mi

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Oni ich się nie boją. 

Tylko boją się wziąć odpowiedzialność za drugą osobę w tym cały pic polega.

Wolą skakać z kwiatka na kwiatek dla nich jest to po prostu wygodne zero przywiązania zero wszystkiego innego.  

Jakiś czas temu oglądałem Magia Nagości i normalny facet był a jak się rozebrał to zamiast fiuta c*pę miał i może w tym coś jest więc chyba trzeba z dystansem do tego podchodzić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v