Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, wojtal24 napisał(a):

a apropo lexusa to tego gościa co skroił Donaldowi to prowadzili w lacuchach jak jakiegoś seryjnego mordercę a nie złodzieja samochodow

Bo rudemu zajebał,  Tobie nawet by nie szukali chyba że przez przypadek by wpadł w ich ręce 

• Like 2
Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Bo rudemu zajebał,  Tobie nawet by nie szukali chyba że przez przypadek by wpadł w ich ręce 

A jakby miał Kaczyński albo jakiś inny dziad z polityki? Kiedy wy się w końcu nauczycie, że każda partia to ścierwo i zło, nie chcące dobra dla was tylko dla siebie... Im jesteś bardziej niezależny tym bardziej władzy to nie na rękę. Każdej.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A jakby miał Kaczyński albo jakiś inny dziad z polityki? Kiedy wy się w końcu nauczycie, że każda partia to ścierwo i zło, nie chcące dobra dla was tylko dla siebie... Im jesteś bardziej niezależny tym bardziej władzy to nie na rękę. Każdej.

Dlatego najlepiej tam się dostać, startuje na radnego nie ma wyjścia, później do rady powiatu a stamtąd już prosta droga na kierowcę ciągnika w powiatowym rejonie dróg, żyć nie umierać i nh będę jeździł 8 godzin 😛

Edytowane przez Nieustraszony1044
  • Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Dlatego najlepiej tam się dostać, startuje na radnego nie ma wyjścia, później do rady powiatu a stamtąd już prosta droga na kierowcę ciągnika w powiatowym rejonie dróg, żyć nie umierać i nh będę jeździł 8 godzin 😛

Chcesz żeby cię opluwali to idź... O ile wybiorą takiego kogoś...

Opublikowano
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kaczyński to inny poziom. On nawet żony nie ma, bo by mu jeszcze jak Donaldowi ktoś wyruchał. Jedyne straty jakie może mieć to ucieczka kota a i tak ma dachowce to finansowo tylko na plus.:)

Opublikowano

Wielu jest innego zdania niż ty. Lepiej zakupić auto ekonomiczne w jeździe i w naprawie. Niż takie które jest niekonomiczne i drogie w naprawie.  

Jeśli mamy auto drugiego wybory wiemy że wybraliśmy dobrze a nie posłuchaliśmy się takich którzy uważają że trz ba szpanować aby wiedzieli że ktoś ma kasę i później "ola Boga już go nie mam ukradli mi spod sklepu a tak się cieszyłem że te wydałem dobrze 150 tys lub więcej"

Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Ja nie decyzyjny.  Ja to sobie na niego popatrzę jak będę miał przerwę w pracy. BMW odpada, na lexa chyba jestem za hytry.  Wyrzygac przeszło 100k na auto służące do wożenia dzieci do przedszkola i w niedzielę do kościoła to mi się nie uśmiecha. 

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

to musisz się trochę dokształcić bo radny nie może pracować w urzędzie gdzie jest radnym

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

to musisz się trochę dokształcić bo radny nie może pracować w urzędzie gdzie jest radnym

Dlatego się wymieniają. Kilka lat temu byla sprawa jak radni z PO pracowali w spółkach miejskich jednego miasta a radni z tamtego miasta u nich. Oczywiście nie widzieli nic w tym złego🤷‍♂️.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Dlatego się wymieniają. Kilka lat temu byla sprawa jak radni z PO pracowali w spółkach miejskich jednego miasta a radni z tamtego miasta u nich. Oczywiście nie widzieli nic w tym złego🤷‍♂️.

A radni PiS tak nie robią xD żony, dzieci czy pociotki każdy obsadza, jak się nie da w swoim samorządzie to gdzieś w okolicy ...

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A radni PiS tak nie robią xD żony, dzieci czy pociotki każdy obsadza, jak się nie da w swoim samorządzie to gdzieś w okolicy ...

Możliwe. Ja nie mam obsesji takiej jak ty. O tym akurat pisali, chodziło o Wrocław i Tychy.

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale nie będę łączył mandatu radnego z kierowcą 

Ale ty przecież hetero? Czy to kierowczyni?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v