Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Teraz będzie próba odbudowy psl

Ono jest potrzebne każdemu 

Niech oni zginą i przepadną. Sprzedajne świnie które aby tylko przy korycie się usadowić. O rolnika nic nie dbają i dlatego wieś ma ich teraz w głębokiej de. Miasto tym bardziej ma ich w głębokiej de. Te wybory pokazały że pomimo ścieku jaki płynął cały czas z telewizji która była w jednych rękach, nie czystych zagrań i szamba w social mediach, to ludzi myślących i co najważniejsze słuchających że zrozumieniem co im obecny obóz władzy chciał zafundować pokazali środkowy palec. Pisuary przy ich propagandzie to jak żłobkowicze i maturzyści 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No piecze, takiego "dzbana" jeszcze ten naród nie wsadził pod żyrandol ... Już Andrzejek był o wiele lepszy ...

Zluzuj człowieku ,co możemy powiedzieć w tej chwili, ocenimy za jakiś czas 

Rafał jest politykiem od lat a ten to świeżak 

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No piecze, takiego "dzbana" jeszcze ten naród nie wsadził pod żyrandol ... Już Andrzejek był o wiele lepszy ...

Chyba zapomniałeś o szogunie. To dopiero był ludzik świetnie odzwierciedlający uśmiechniętą część Polski.

Teraz tylko czekać na głupią minę Rafałka i pierwszej damy, którą wczoraj przedstawił. 

🤣🤣 Co za zj**.

Wracaj baranie do zagrody, jak to mówił Robert Górski z kabaretu moralnego niepokoju....

• Like 3
Opublikowano
6 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

@Qwazi

O zerwaniu ze smyczy mówiło paru komentatorów, plus dużo moich znajomych teraz po 21 

Czyli muszę się jednak przyłożyć i śledzić więcej, szerzej

Tu nie potrzeba było słuchać komentatorów, wystarczy trzeźwe i niezakłócone, przez szum kampanijny, spojrzenie...sama kampania to jest upadek na dno. Co niektórzy taplali się w mule

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bananek napisał(a):

Chyba zapomniałeś o szogunie. To dopiero był ludzik świetnie odzwierciedlający uśmiechniętą część Polski.

Teraz tylko czekać na głupią minę Rafałka i pierwszej damy, którą wczoraj przedstawił. 

🤣🤣 Co za zj**.

Wracaj baranie do zagrody, jak to mówił Robert Górski z kabaretu moralnego niepokoju....

Co słychać u Bananka 

Trzaskowski to nic naleśnik ten to się odpalił wczoraj 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

sama kampania to jest upadek na dno.

Otóż to. W ostatnich tygodniach nie dowiedzieliśmy się jaki będzie każdy z nich. Za to wiemy jakie haki miał jeden na drugiego i jakim jeszcze gównem jest w stanie rzucić w kandydata.

2 minuty temu, Łolek napisał(a):

naleśnik

Czyli?

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Karol! Karol! Karol! 

Zwyciężyliśmy 💪🥊📣📢

System tfuska rozjebany 💣

A jednak...jest jednak nadzieja dla Polski. W polsacie jakieś inne nastroje redaktorów niz wczoraj wieczorem. I Trzaska nie pokazują tak czesto .

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Raczej w gównie się taplali.

Co się dziwić jak po wyborach samorządowych powiedziałem kobiecie czemy na mnie najeżdżali to mi odpowiada że no wiesz to była kampania a ona była za kimś innym 

Ci co krzyczeli że mój kandydat na wójta to dno i nic nie zrobi jako jedni z pierwszych polecieli oo prośbie do gabinetu,a że mną do dziś nie gadają 

4 minuty temu, Bananek napisał(a):

Otóż to. W ostatnich tygodniach nie dowiedzieliśmy się jaki będzie każdy z nich. Za to wiemy jakie haki miał jeden na drugiego i jakim jeszcze gównem jest w stanie rzucić w kandydata.

Czyli?

Zębaczynski dekiel 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Łolek napisał(a):

Zębaczynski

Nie widziałem. Jest gdzieś w necie?

@Łolek, już widziałem. Dlatego nigdy nie chwalę się niczym przed faktem. Długo zajmuje później odkręcanie takich sytuacji. 

Edytowane przez Bananek
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdyby miał Polskiego Kontrkandydata może by wygrał 🤷‍♂️ czy będzie zły to się okaże. 

Morda Giertycha jakby miał ponownie mdleć 😆

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano

Ale wiecie co jest w tym wszystkim najpiękniejsze? Nie to KTO wygrał. 

Najważniejsze jest to, że wreszcie Polacy przejrzeli na oczy i frekwencja była taka wysoka. 3/4 uprawnionych do głosowania to nie w kij dmuchał. W końcu ludzie zrozumieli, że to do nich należy decyzja.

Minus taki, że teraz rozmawiając o polityce bardzo łatwo będzie trafić przeciwnika. Co druga osoba może być za twoim przeciwnikiem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v