Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol6130 napisał:

11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jedno i drugie się liczy jeśli będą pieniądze to i wystarczy 

Jaśniej poproszę albo ja nie rozumiem czegoś lub ty myślisz że wszyscy zrozumieją to co ty masz na myśli. 

W szczególności tego🤔

No co 

Dziewczę użyło se a później po imprezie wzięli ją i wywieźli na miasto nagą 

ale po co o tym opowiadać 🤔🤦

Karol6130 napisał:

11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jedno i drugie się liczy jeśli będą pieniądze to i wystarczy 

Jaśniej poproszę albo ja nie rozumiem czegoś lub ty myślisz że wszyscy zrozumieją to co ty masz na myśli. 

W szczególności tego🤔

No co 

Dziewczę użyło se a później po imprezie wzięli ją i wywieźli na miasto nagą 

ale po co o tym opowiadać 🤔🤦

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

I rozebrali 29 łatkę, nachlana, nacpana i wyrzucona na mieście 

Fajna dziewczyna, po dwóch kierunkach, matka gromadki dzieci i takie coś się przytrafiło 

Szkoda 

U nas mówią,, ładna dziewczyna i pole przy drodze zawsze będą zjezdzone"

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Tobie chyba Meg zabroniła dużo się tu udzielać, bo mi takie same dobre rady daje😂

Mi zabrania być może z obawy, Tobie doradza  z troski. Cobyś do końca życia, w prześcieradło nie wycierał. Taka to różnica. Nie doszukuj się podobieństw. 

Opublikowano
4 minuty temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Trzymałeś im włosy gdy rzygały? 😅🤭

Takie z nami nie jeździły ;) na dyskotekach czy zabawach to się raczej "kulturalnie" piło, co innego na domówkach, grillach czy ogniskach ;)

Opublikowano
58 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Mi zabrania być może z obawy, Tobie doradza  z troski. Cobyś do końca życia, w prześcieradło nie wycierał. Taka to różnica. Nie doszukuj się podobieństw. 

Wiesz co trzeba zrobić żeby dziewczyna krzyczała jeszcze przez 3 godziny po?

Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał(a):

nie🤔🤭🙋‍♂️🤣🤣🤣

tylko trzeba wiedzieć za co 🙋‍♂️

czyżby 🤔🤣🤣🤣

Ja wiem za co , ale Twój problem że nie wiesz 😅 zresztą inteligentni mogli przeczytać bo był grawer, ale Sławciu trzeba umieć czytać 😛

4 godziny temu, slawek74 napisał(a):

nie stać Cię na kwalifikat 🤔 w zeszłym roku wszystko kwalifikatem siałem ... w tym swoim a za rok...

🤣🤣🤣🤣 wiesz o czym piszesz 🤔 on nie wie za co dostał 🤷‍♂️ poprostu dostał bo tak pasowało...

🤣🤣🤣🤣

Taki Bamber na 3 ha to powinien elitarny zamówić 🙈

Opublikowano
33 minuty temu, 6465 napisał(a):

Wiesz co trzeba zrobić żeby dziewczyna krzyczała jeszcze przez 3 godziny po?

To Ty stary żeniac jesteś i mnie o to pytasz? A zrób jej jeszcze raz tą przyjemność, później jeszcze raz i jeszcze…aż przestanie krzyczeć, a będzie z mokrymi włosami i czołem prosić, żebyś skończył.😏

Opublikowano

Ja też dostałem dyplom zasłużony rolnik na dożynkach, 2 lata temu😂

7 godzin temu, Agrest napisał(a):

Nie masz ubikacji w domu?

Sąsiad pewno zadowolony z wypalonej trawy

A  choć u sąsiada wszyscy zdrowi? Bo i ciebie widać że nie ma szans 

6 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Spierdalaj 

To było do mnie.. wiejskie kompleksy się przelewają 

6 godzin temu, slawek74 napisał(a):

do lekarza jedź 🙋‍♂️

pomidory może podlewa 🤔🤭

Ty już masz stałe miejsce i jeździć nie musisz..

Po Kononowicz u pokój??

6 godzin temu, Baks00 napisał(a):

Lepiej patrzeć na to co nie możesz pieprzyć, niż pieprzyć to na co nie możesz patrzyć 🤷

Ile lat już nic??

5 godzin temu, slawek74 napisał(a):

😁😁😁 uderzyłeś się w głowę 😁😁😁

Nie każdy z tym się urodził 

5 godzin temu, szymon09875 napisał(a):

Ja tego nie pamiętam, ale z opowieści wiem ze u nas takich samorobek nie było za wiele. 

A w tamtym poście chodziło mi o to że policja (w Polsce A 🤣🤣) zachowywała się jak w krajach trzeciego świata, a ponoć tam taka cywilizacja 🫣 się znowu placus zakręcił w tym co tu opowiada

Dziecko, u nas policja ma lepsze zajęcie niż ściąganie starych dziadków 

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

On cały czas bajki opowiada ... O tej swojej Polsce A ... Może i są tam rozwojowi ludzie ale jego to nie dotyczy ...

Więc skąd masz takie kompleksy?

Czemu twoja ślubna uciekła do Polski a ,a nie c??

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, jacus napisał(a):

Więc skąd masz takie kompleksy?

Ale jakie kompleksy ?? Mam zazdrościć kupy gnoju na środku podwórka czy starego Zetora z talerzufkom ??? A może tych 5ha, z czego 3 są na jakieś wieczne użytkowanie czy jakoś tak ?? A może tej skajki z kontenera PCK w której byłeś w Wenecji ?? xD 

A może utrzymanej w "dobrej" kulturze gleby dzięki partackiej uprawie bezorkowej ?

A może wspaniałego stanowiska Cieciuritas Managera w budce parkingowej ?

A może tych wycieczek autobusowych z kanapkami i termosem ?

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v